Şimdi Ara

TRAFİK CEZASI YAĞIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 1 ayda 2 trafik cezası geldi. Hem de o kadar kurallara riayet eden biriyim. Yıllardır araç kullanırım, 1 veya 2 ceza belki olmuştur, onun haricinde hiç cezam olmamıştır. Bu son aylarda herkesten yoğun bir ceza duyuyorum. Acaba trafikten ölüm ve yaralanmalar mı arttı? Ne dersiniz?

• bilerek bu politikayı güdüyor oy kaybedip iktidardan inmek istiyorlar. çünkü biliyorlar enkazın altından kalmadan o enkazı başkasına atmaları gerektiğini.

insanlar yılsın diye yapılıyor çevremdeki ampül seçmeni bile bizi bilerek yıldırmaya mı çalışıyorlar acaba demeye başladı.

Hepsi tuzak. İller arası yollarda bölünmüş karayolu hız sınırı 110 ama zırt pırt bir kasaba, köy çıkıyor hız sınırı 70-50 hatta 30 diye düşüyor. 30 ve 50 olan yere kur radarı millete ceza kes dur.

Bu kadar senedir o köyü kasabayı yoldan ayıramadılar. O yolda 30'la gidemezsin çarparlar 50'de olmaz.

• Kasada para yok..

• Bir süredir böyle. Haziran ayından ceza gelmiş... Ve geçen hafta evimin önünden aracımı çekmişler, şaka gibi. :)

• Bütçeyi tutturmaya çalışıyorlar normaldir
  • Para bitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlette para kalmadı ya :)

Ellerini halkın cebine atmışlar.Maaşla verdikleri parayı geri alma derdindeler;)

Allah hepsinin belasını verecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dümdüz yollara koymuşlar hız limitleri 50-60 her gün yüzlerce arabanın geçtiği yol,benimde işe gidip geldiğim yol. Geçende bana geldi ceza, öyle tahmin ediyorum ki gün içinde geçen araba plakalarından kura çekip şanslı kişiye yazıyorlar cezayı.

• bilerek bu politikayı güdüyor oy kaybedip iktidardan inmek istiyorlar. çünkü biliyorlar enkazın altından kalmadan o enkazı başkasına atmaları gerektiğini.

insanlar yılsın diye yapılıyor çevremdeki ampül seçmeni bile bizi bilerek yıldırmaya mı çalışıyorlar acaba demeye başladı.

• Madem kural ihlali ypamadığını düşünüyorsun İTİRAZ ET. ( Ama tabii ki kural ihlali yaptın burada ahkam kesiyorsun.)

• Ben çok yavaş araba kullanırım, bana hız cezası geldiyse, beni gün içinde sollayan yüzlerce araç cezalarını düşünemiyorum bile. Ben şunu merak ediyorum. Dümdüz yolda 60 ile giderken kaç araba sizi takip eder? Bu şekilde trafik daha çok aksar. Hız sınırlarında mantıklı güncelleme yapılmalı.

• İki sene önce Gümüşsuyu'nda çevirmeye takıldım. Takılmamın sebebi torpido üzerinde duran telefonun rampada kayıp, koltuğun altına kaçmasıyla telefonu almak için eğilmem ve açmak için uğraşmam... Araç da Reno Master. Her zaman bluetooth ile kullanmama rağmen telefonla konuşmaktan ceza yedim. Çok itiraz ettim ama ikna edemedim. Polis arabasında oturan memur günlük kotalarını doldurmak zorunda olduklarını itiraf etti. Her ekibin içinde ispiyonculuk ile görevlendirilen memur da varmış.

• Demekki kuralı bilmiyorsunuz

• Her yıl sene sonu böyle olur normaldir. Polisler ceza kotalarını doldurmak için daha çok denetim yaparlar. Bilgin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

Her yıl sene sonu böyle olur normaldir. Polisler ceza kotalarını doldurmak için daha çok denetim yaparlar. Bilgin olsun.

Hocam, kota doldurmak için benim bildiğim genelde park cezası verirlerdi. İşlek çevre yolunda hız sınırlamasına ceza pek duymazdım. Bu gidişle herkes artık işe giderken evden 15 dk erken çıkacak ya da geç kalmalar olacak. Ya da herkes sabırla ağır ağır araç sürecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0zkanK.

Madem kural ihlali ypamadığını düşünüyorsun İTİRAZ ET. ( Ama tabii ki kural ihlali yaptın burada ahkam kesiyorsun.)

Yediğin ceza hemen gözükmüyor ki!

Cezaya 15 gün içinde itiraz edebiliyorsun. Ne hikmetse cezalar, 1 ay-2 ay sonra sisteme düşüyor(hem de faizli)

• Kurallara uymayan ceza yer, neden bir Avrupa olamıyoruzun resmidir bu. Hiç kimse ağlamasın ceza geldi diye bana yememek için ne yaptın desem bir şey diyemez kimse anca mağdurum yok neymiş devlette açık varmış kapatması lazımmış. :) O zaman akıllı bir insan şunu düşünür der ki yıl sonu gelmiş devlet çok ceza keser bu aylarda bende bu yüzden kurallara uyayım şu bir iki ay da bari başıma iş almayayım diye düşüneceğine ceza yiyene kadar bas gaza aşkım bas gazaaaaa sonra eve gelince ceza ama devlet para topluyor gram üzülmüyorum yanlış yapanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 5 Aralık 2020; 18:52:59 >
  • MOBIUS kullanıcısına yanıt
    Çevreyollarinda ortalama hız sınırlaması var artık. Aklında bulunsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş gidişi ve çıkışı her kuytu köşede radar var nereden para çıkaracaklarını şaşırdılar.

• Hepsi tuzak. İller arası yollarda bölünmüş karayolu hız sınırı 110 ama zırt pırt bir kasaba, köy çıkıyor hız sınırı 70-50 hatta 30 diye düşüyor. 30 ve 50 olan yere kur radarı millete ceza kes dur.

Bu kadar senedir o köyü kasabayı yoldan ayıramadılar. O yolda 30'la gidemezsin çarparlar 50'de olmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.