Şimdi Ara

Trade Tuş Kombinasyonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nette bayağı araştırdım ama elle tutulur bir sonuç elde edemedim
    Trade kanalında satmak istediğimiz eşyaları CTRL + Alt + Sol mouse tuşuyla yansıtabiliyoruz. Ama item satarken bu yansıttıgımız itemleri Ctrl + C tuşu ile kopyaladığımızda resimleri çıkmıyor. Yani yansıttığımız şeyi resimleri ile birlikte, defalarca yazmaktansa, satarken; 1 defada kopyala yapıştır yapacağımız bir tuş kombinasyonu var oyunda ama çözemedim keza bu kadar sık spam yapan oyuncuları da göz önünde bulundurursak...

Uzun lafın kısası bilen arkadaşlar bir el atalarsa kendi adıma sevinirim.
    İyi forumlar herkese.

• enter (konuşma penceresini aç)
    yukarı tuşuna bas (yön tuşlarında) (şehir değiştirmeden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kgn* -- 19 Şubat 2014; 16:46:40 >
  • linklenen bir itemi de linkleyemiyorsun. adama satın alcagın itemi mecburen yazman gerekiyor. chat hızlı ilerlediginden itemi kaybediyorsun. bulmaya calsıyorsun. ismi uzunsa vay haline. ismi aklında tut, satııcya yaz. 5 dk sonra adam pardon afk idim, hangi itemi sordun deyince bocala dur. chat sistemi biraz eksik. guild chat global yazısma ile karısıyor. renklerini degistirebilsek iyi olacak.

guild, global, party chatlari birbirine karısıyor. ayırma imkanı yok. hele birde trade i ac tamam. chat pert..

adamlar oyunu tamamladıklarını düsünüyorlar ama oyun çoook eksik hala.
  • Yeni konu açmak istemedim arkadaşlar bu oyunun kendi forumunda trade sayfalarında insanlar eşyalarının resmini nasıl koyuyor ?? Bende kendi shopumu açmak istiyorum ama bir türlü beceremedim. Deli gibi skill birikti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    esc ve fn tuşu çalışmıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.