bende handgun çok kullandığımdan tracer çok kullanmıyorum , aslında takımın muaffakiyeti için almak lazım :))
quote:
Orijinalden alıntı: isk0rpit
Ama helikopter ve tanklara karşı kulanışsız bence özellikle heliye ben daha atamadım ben heli kullanırkende 1 kere atabildiler ondada baya alcaktan ucup bombanın olduğu yere takımı indirdim o ara biri atmış tanklara ya arkadan ya yandan çaktırmadan atmaya çalışıyom tabi adam iyi kulanıyorsa yanına sokmuyor .
biraz tecrübe gerekli =)
Tracer Dart a büyük buff gelmiş diyolar. Çok hızlı gidiyormuş tracer dart artık. Heliler havada kalamıcak diolar. Benden dedikodusu sizden denemesi
Hakikaten. Bugün helikopterime sürekli tracer attılar. Ben de atayım dedim bir tane yapıştı direk sonra çat çut
Övünmek gibi olmasın, ilk Tracer'i kullanmaya başladım zamanlar bi Blackhawk'ı vurmuştum.Son Rpg ile işini bitirmiştim.
Tracert darı attıktan sonra turuncu kare kesik kesik iken tam ortalayıp bekliyorsunuz, daha sonra tam kare haline gelince ateşleyin, yolunu bulur Ayrıca yeni update ile hızlandırdılar dartı. Oyuncularada kitleniyor bizzat denenmiştir.
tracer in işine etmisler kusura bakmasinlar ama tam bi sacmalik kursundan hatta nerdiyse sesden daha hizli gidiyor masallah heli kullanmak zaten zor iş roketler-makinali atisi kacmak zorunda kaliyorduk + gunner ların rahat vurmasini sagliyorduk simdi tracer li biri seni gordu mu tamam direk yapisiyor kendim de denedim adam en yükse mevkide ucuyordu hatta kitlendigimde baktim 400-500 mt falan vardi uzaktaydi da yani tracer salladigimda 1 sny bile sürmedi gidip yapismasi acil düzeltmeleri lazim cunku herkes heli leri birakir oldu he düzeltmiceklerse heli leri kaldirsinlar adam akilli bisi eklesinler oyuna cunku tracer in bu haliyle heli ler bitik
Kurşunlarda olduğu gibi yer çekiminden dolayı etkilense bu iş düzelir, yoksa dümdüz at yapışsın negzel
Harbiden çok hızlı ve dengeli gidiyor.
Hayır madem dümdüz gidecek bari adını değiştir, lazer system falan de. Attığın iğneli bişey, taa haritanın ucundan diğerine dümdüz atabiliyorsun. Lazer olsa derim ki dümdüz gidiyor. Düzelecek düzelecek, inancım var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme