Şimdi Ara

Trabzonun havası nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet genşler yarın okul için Trabzon'a göçüyorum. Yazını biliyorum. Genel olarakta sürekli nemli ve yağışlı. Acaba kışları nasıl oluyor bu memlekette? Mesela kar yağar mı? Ayaz olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: stark06

Evet genşler yarın okul için Trabzon'a göçüyorum. Yazını biliyorum. Genel olarakta sürekli nemli ve yağışlı. Acaba kışları nasıl oluyor bu memlekette? Mesela kar yağar mı? Ayaz olur mu?

1 Arama motorlarini kullanabilirdin.
    2 Bize her yer Trabzon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ktü mü?
    Hangi bölüm?
    Hangi yurt?
    Kışları bende merak ediyorum. Şuan Trabzondayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: anlydqn

Ktü mü?
    Hangi bölüm?
    Hangi yurt?
    Kışları bende merak ediyorum. Şuan Trabzondayım.

Evet Ktü.
    İktisat 2. öğr.
    Şimdilik teyzemde kalacağım. Belki yedek sıramı bekler, belkide özel yurda çıkarım belli değil şu an.
    Bende pazar sabaha karşı Trabzon dayım.
  • 2. senem bu sene. Eve çıktım. Bilgisayar Mühendisliği.

Havası için aşırı yağmur düşünmeyin. Geçen sene sadece 3-4 kez öyle çok fena yağdı. Ara ara yağıp geçer genelde.

Kışı ankaradan soğuktu. Ölçülen sıcaklıkla hissedilen arasında çok büyük fark var, nem sebebiyle. Bir de sürekli eser buralar.
  • Hangi bölüm beyler?

• 0 ın altına pek düşmez kar yerde ortalama 3-5 gün durur sonra erir yine ortalama ile yılda doğrudürüst 2 kere kar yağar ki geçen sene 1 kere yağdı 2 günde eridi gitti.
    üstteki arkadaşın dediği gibi aşırı soğuk olmaz ama nemden dolayı soğukluk ölçülenden daha fazla hissedilir.
    çoğunlukla hava kapalıdır ve yağmur gün içinde bir yağar bir durur.
    buluttan dolayı ayaz nadir olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Bursa pahalı mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her zaman berbattır birşey yapmak istersen hevesin kursağında kalır... Malesef böyle. Rize,Trabzon,Artvin bu üçlüden uzak durun güzel hava için.
  • 3.senem olucak bu sene yetkiliyim hava çoğunlukla pusludur yağmur kaçınılmazdır demek istediğim meydanda grand zorlu otelin karşısında bir pasaj var orada RUBENİS marka şemsiyeden al 1 tane yoksa aldığın her şemsiye kırılır bir yağmurluk kesinlikle öneriyorum çok faydasını görürsün ve güzel bir bot almalısın Harley Davidson alma Trabzonda Kızılay dağıtmış gibi bütün Trabzonlu halk ondan giyiyor genelde sebebini çözemedim genel olarak böyledir şimdi yüksek ücretlilerinde erkeklerini genel yurtlara kakaladılar kızlar otel gibi binada kalıcaklar DOĞU Karadeniz Yurdunda olimpiyat köyü yani

• Şemsiye al gelirken.
  • Ben de bir sene KTÜ sebebiyle Trabzon'da kaldım. Yağmur yağıyor ama aynı yağmur İstanbul'a da yağıyor. Yazın çok sıcak olur nemden. Kışın da soğuk. Gri bir havası vardır sürekli. Vize ve final zamanları güneş açar aksine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.