Şimdi Ara

Trabzonspor yeni T.D : Tolunay Kafkas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Ünal Karaman'ın gelmesini isterdim ama olmadı.

İnşallah Tolunay başarılı olamaz da taraftar artık Şenol istifa! diye bağırmak yerine Sadri istifa diye bağırılması gerektiğini hatırlar.

• tolunay kım ya ne basarısı var 1 seneye oda gıder artık iflah olmayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolleskaan

tolunay kım ya ne basarısı var 1 seneye oda gıder artık iflah olmayız.

2007-2008 Sezonu'nun başında Kayserispor'un teknik direktörlüğüne getirilmiştir. Kayserispor ile ilk sezonunda başarılı bir performans sergileyen Tolunay Kafkas takımına 2007-08 sezonunda Türkiye Kupası'nı kazandırmıştır. Ayrıca Kayserispor'la ilk sezonunda ligi 55 puanla 5. sırada bitirip kulüp rekoru kırmış ve takımını UEFA Kupası'na taşımıştır.
    Türkiye Kupasını kazanmakla Türkiye Süper Kupası'nda oynama hakkı elde etmiş ve kupada Galatasaray'a 2-1 lik skorla mağlup olmuştur. 2009-2010 sezonunun sonunda Kayserispor ile yolları ayrılmıştır. Sonra Gaziantepspor'un başına geçmiştir. Tolunay Kafkas'ın yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Gaziantepspor 2010-2011 sezonunu 4. sırada tamamlamıştır.

de inşallah başarılı olamaz arkadaş takımım için diyorum yoksa bu adamlar bu takımı bırakıp gitmeyecektir ne sadri ne nevzat adamlar bildiğin darphane olarak kullanıyor trabzonsporu

• quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

quote:

2007-2008 Sezonu'nun başında Kayserispor'un teknik direktörlüğüne getirilmiştir. Kayserispor ile ilk sezonunda başarılı bir performans sergileyen Tolunay Kafkas takımına 2007-08 sezonunda Türkiye Kupası'nı kazandırmıştır. Ayrıca Kayserispor'la ilk sezonunda ligi 55 puanla 5. sırada bitirip kulüp rekoru kırmış ve takımını UEFA Kupası'na taşımıştır.
    Türkiye Kupasını kazanmakla Türkiye Süper Kupası'nda oynama hakkı elde etmiş ve kupada Galatasaray'a 2-1 lik skorla mağlup olmuştur. 2009-2010 sezonunun sonunda Kayserispor ile yolları ayrılmıştır. Sonra Gaziantepspor'un başına geçmiştir. Tolunay Kafkas'ın yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Gaziantepspor 2010-2011 sezonunu 4. sırada tamamlamıştır.

de inşallah başarılı olamaz arkadaş takımım için diyorum yoksa bu adamlar bu takımı bırakıp gitmeyecektir ne sadri ne nevzat adamlar bildiğin darphane olarak kullanıyor trabzonsporu

bu yeterli yani trabzonu yönetmek için.tolunayı severim ama daha erken.trabzonu yonetmek dıger takımları yonetmek gıbı degıl. baskanı ve nevzat şakarı istifa ederken görmedikçe rahat etmicem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

quote:

bu yeterli yani trabzonu yönetmek için.tolunayı severim ama daha erken.trabzonu yonetmek dıger takımları yonetmek gıbı degıl. baskanı ve nevzat şakarı istifa ederken görmedikçe rahat etmicem.

bırak sen trabzonspora desteği trabzonspor stadındaki kiralık marketten ciklet almam bu hainler varken

• Bende forma almayı düşünüyordum ama bu istifa tamamen soğuttu beni takımdan. Düzelirmi? Çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saate teknık dırektor buldu baskan 10 senede adam gıbı oyuncu alamaz ama hoca dahıl herkesı sattı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ertuğrul Gazi l 2014
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıradaki gidecekler;

yönetim (sadri şener hariç.kurmaylarını değiştirsin yeter..)

celustka,cech,emerson,sapara,colman,aykut,volkan,vittek,henrique,halil,serkan balcı

onur kıvrak da galatasaraya satılacak,hazırlayın kendinizi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.