Şimdi Ara

Trabzonspor 76 - 77 Sezonu Efsane Forma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Trabzonspor 76 - 77 Sezonu Efsane Forma

Takımımızın 3 kupa zaferi birden yaşadığı 76-77 sezonunda giydiği bordo-mavi çubuklu forma yeniden üretilerek satışa sunuldu. Üstelik efsane bir fiyatla; 61 TL.

Takımımızın 1976-1977 sezonunda giydiği bordo-mavi çubuklu (efsane) forma yeniden üretilerek satışa çıkarıldı.

Takımımızın üç kupa birden (Birinci Lig, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası) kazandığı 76-77 sezonunda giyilen ve efsane forma olarak nitelendirilen çubuklu forma %100 pamuk özelliği taşırken fiyatı ile dikkat çekiyor. Trabzon ilinin plakası ve Trabzonspor taraftarının simgesi haline gelen 61 burada da kullanılmış ve efsane forma en güzel fiyatını bulmuş.

%100 pamuktan üretilen bu özel formaya Ts Club mağazalarından ve Ts Club online satış sitesinden (www.trabzonspor.com.tr) ulaşabilirsiniz.

KDV dahil: 61,00 TL

Trabzonspor taraftarı lisanslı ürün kullanır...
    www.bordomavi.net
    bordomavi.net Trabzonsporlular Birligi 1999
    http://www.bordomavi.net/index.php

www.bordomavi.net
    bordomavi.net Trabzonsporlular Birligi 1999
    http://www.bordomavi.net/index.php?page=duyurular&d_id=3605

https://www.trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=662#dr

• yarın getittirim bakiğim nasıl bişeymiş gri formayı getirtmiş bir kere bile giydiğim yok bu yaz sıcağında onu giymek akıl işi değil.
  • Ay-Yıldız Ters
  • Ya bunun kısa kollusunu tsclupta görmüştüm.
    Giyilecek gibi değil abi bildiğiniz kazak
  • Olumsuz sonuşlara alış olmamız için sıcak giyinin diye çıkarmıştır yönetim.
  • Olumsuz sonuçlara Alışmamız için sicak giyinin diye çıkarmıştır yönetim.
  • Rıdvan diyoduda inanmıyodum.
    Şuanki futbolcular imkanlar açısından çok şanslı diyordu.

O kazakvari formayı ele alınca anladım ne demek istediğini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aga bu formaları terlemek isteyen koşucuların işine yarabilir gidip saunalı eşortmalnlara tonlarca para vermesinler.

şu kulübün hiçmi aklı şçalışmaz arkadaş bu yaz sıcağında insanlar neden aşırı terleten forma giysinler.. tamam efsane formayı sattın diyelim bari ona göre laflar bul işde duvara asıp o afsanenin ruhunu taşıyın vb. gibi.
  • ay-yıldız niye ters anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoniX1

ay-yıldız niye ters anlamadım
  • La lazlara laf edeceğinize kafanızı çalıştırın biraz.

• Türkiyede laz mı kaldı la?
    Karadenizli desene şuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

Ay-Yıldız Ters

Laz abi olsun o kadar

popiler gençlik işde gitseler lazları gerçekden görseler yapılarını,tarımlarını yaşam biçimlerini gençlerlen olan iletişimlerini gidip yerinde görseler bunlar ne kadar zeki insanlarmış diyeceklerdir. herşeyi bir takım saçma sapan klişeleşmiş laflardan öğreniyolar şunu kafanıza sokun lazlar bu ülkede en zeki insanlardır birlikdeliğin ortak düşüncelerin önemini herkezden önce kavramışlardır. mimarileri bile gelen misafirlere göre şekillenmişdir. bu ülkede lazlar kendi başına bir değer arz ediyo bunların farkına varamazlar çünki kendi özünü bilmiyolarki başka yerdeki insanlarımızın özünü bilsinler.

ben hakiki laz değilim ama çeşke olsaydım. o kültürü gerçekden yaşasaydım.

• Abi başlığa bakınca basket maçı skoru zannettim.
  • Timsah-16 ya diyosan adam bişey dememiş kardeşim.
    Yanlış anladın saırım.
  • Akıllı arkadaşlarım hadi yaşınız genç, hiç mi eski futbol maçlarının resimlerine bakmadınız, hiç mi çevrenizde büyükler yok? Bir bakın o zamanki diğer takım kadrolarına, en azından tuttuğunuz takımın bir postrei bir resmi vardır google da. Bir bakın Ay Yıldız ne tarafa bakıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Akıllı arkadaşlarım hadi yaşınız genç, hiç mi eski futbol maçlarının resimlerine bakmadınız, hiç mi çevrenizde büyükler yok? Bir bakın o zamanki diğer takım kadrolarına, en azından tuttuğunuz takımın bir postrei bir resmi vardır google da. Bir bakın Ay Yıldız ne tarafa bakıyor?

Benim Ay-Yıldızın düzlüğü tersliğiyle ilgili bir iddam yok.
    Sen paitten fotoyu çevirip neyi kanıtlamaya çalıştın?
    Eski zamanlarda ay-yıldız tersse, araştırıp bulup sen koysaydın buraya, bizde tebrik etseydik.
    Öyle fotoyu ters çevirip, yutturmaya çalışmana gerek yoktu
  • quote:

La lazlara laf edeceğinize kafanızı çalıştırın biraz.

yorum kopardı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

quote:

Akıllı arkadaşlarım hadi yaşınız genç, hiç mi eski futbol maçlarının resimlerine bakmadınız, hiç mi çevrenizde büyükler yok? Bir bakın o zamanki diğer takım kadrolarına, en azından tuttuğunuz takımın bir postrei bir resmi vardır google da. Bir bakın Ay Yıldız ne tarafa bakıyor?

Benim Ay-Yıldızın düzlüğü tersliğiyle ilgili bir iddam yok.
    Sen paitten fotoyu çevirip neyi kanıtlamaya çalıştın?
    Eski zamanlarda ay-yıldız tersse, araştırıp bulup sen koysaydın buraya, bizde tebrik etseydik.
    Öyle fotoyu ters çevirip, yutturmaya çalışmana gerek yoktu

ha bunun derdi sizi aldı ölemi büyük ihtimal benim mesajımı şikayet edip sildirdiniz

gene diyorum bludevilla86 lan beraber kendinize çeki düzen verin çünki sebep çok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.