< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 6 Kasım 2020; 16:46:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔴🔵 Trabzonspor 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (14. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Onyargisiz
Trabzonspor açıklama :
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Şike Davasıyla ilgili verdiği beraat kararlarına yönelik kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan ‘tertemiz’ algısı üzerine açıklama yapılma gereği duyulmuştur.
Yıllar önce şike suçundan ağır ceza mahkemesinde yargılandıklarında ses kayıtlarını, yer tespit tutanaklarını, para trafiklerini inkar etmeyenlerin, hatta bazı sanıkların yargılama sonunda alacakları cezayı da kabul ederek hükmün açıklanmasını geri bırakılmasını sağlamalarına rağmen bugün “aklandık” yönünde açıklamalar yapmasını ‘karakomik’ bulduğumuzu belirtmek isteriz. Ayrıca o dönemki yargılama sonucunda aldıkları cezayı Yargıtay’a taşıyanların ne tapelerin ne de dosyadaki belgelerin sahteliğinden tek satır bahsetmediklerini de yeniden hatırlatmak isteriz!
Dün, kolkola girdikleri vatan hainleriyle kendi tesislerinde maç düzenleyenlerin, onlara forma giydirerek kulüplerine üye yapanların ülkemize yönelik alçak darbe girişiminden sonra bir anda saf değiştirmelerini ibretle izlemiştik. Dün, şike dosyasında inkar etmedikleri belgelere, saf değiştirdikten sonra “kumpas” diyenlerin, “sahte” diyenlerin o belgelerle kulübümüzü UEFA’ya şikayet ederek “Trabzonspor da şike yaptı” acizliğine düşmesini utançla izlemiştik. UEFA’da, CAS’ta, İsviçre Federal Mahkemesi’nde ve TFF’de şike eylemlerinden dolayı ceza alanların, kendi kamuoyuna “çatırdayacaklar” şeklindeki yalanlarını hayretle izlemiştik.
Geçen sürede ne bir çatırdama oldu, ne de bir patlama! Tek gerçek vardı: Fenerbahçe Trabzonspor’a karşı şike yapmıştı!
Bugün, hangi ceza mahkemesinde aklanma sağlanırsa sağlansın sportif yargılamada şike gerçeği değişmeyecektir. Çünkü ceza yargılaması ile sportif yargılama birbirinden farklıdır. Bunu kendilerinin avukatları da gayet iyi bilmektedir.
Mahkemeler toplumun vicdanıdır! Dünyanın gözü önünde 2010-2011 sezonunda Trabzonsporumuza karşı yapılan şike, herkesin malumudur. Şikenin, ceza mahkemesi kararlarıyla ortadan kaldırılamayacağı da aşikardır. Gerek UEFA gerekse CAS’ın kararlarında bu durum net bir şekilde ifade edilmektedir.
CAS’ın 2010-2011 sezonuna yönelik şike eylemleriyle ilgili yaptığı yargılamanın sonucunda hazırladığı gerekçeli kararın 267. paragrafı: “Türk Yargıtayı tüm kişileri aklasa bile, bu durum, verdiğimiz kararı etkilemeyecektir.”
Kamuoyuna saygılarımızla...
-
-
Maç fazlası var, Alanyaspor mağlubiyeti gelirse olası senaryoların çoğunda Trabzonspor 21. sıraya geriliyor. Sizce küme düşer mi? Son 4 takım düşüyor zaten olası bir ihtimalde kuvvetli görüyorum çok zayıf bir takım ve inanılmaz duygusal. Yaşanan bir meseleye bırakın haftaları, yıllarca takılı kalabiliyor. Mesajım bulunsun ben TS'nin ilk 10'da olamayacağını düşünüyorum. Rez.
-
Trabzonspor küme düşerse çok zayif bir ihtimal olarak görüyorum bu sayfaya yazan Trabzonspor lu olmayan arkadaşlara kinalari benden hem de en kalitelisinden mesajim bulunsun...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim Trabzon ile bir husumetim yok. Yanlış anlamayın, Bursaspor da öyleydi. Kötü başladı sezona toparlayamadı vs derken o duygusal takım ve oralara alışık olmamanın verdiği ritimle küme düştü. Futbolda olmaz diye bir şey yok ki. Abdullah Avcı vs tercihleri çok sıkıntılı olabilir ya bir kez daha istifa gelirse daha sonraki haftalarda vb?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 6 Kasım 2020; 22:20:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ribas0Maç fazlası var, Alanyaspor mağlubiyeti gelirse olası senaryoların çoğunda Trabzonspor 21. sıraya geriliyor. Sizce küme düşer mi? Son 4 takım düşüyor zaten olası bir ihtimalde kuvvetli görüyorum çok zayıf bir takım ve inanılmaz duygusal. Yaşanan bir meseleye bırakın haftaları, yıllarca takılı kalabiliyor. Mesajım bulunsun ben TS'nin ilk 10'da olamayacağını düşünüyorum. Rez.
Hocam şaka yapıyorsan komik yapmıyorsan futbol bilgini sorgula derim. Ligin başakşehir den sonra en değerli takımından bahsediyorsun. Bak fb den bile değerli. Ligin en değerli kalecisi en değerli yerli topçuları bizde en değerli 3.4 kanattan 2 si bizde. Gel iddia ya girelim hakem müdehaleleri bu şekilde devam etmezse ilk 3 ederse ilk 5 de Bitirir Trabzon ligi. Bu takımın 2 maç hariç her maçta hakkı yendi bütün yorumcuların ortak kanaatiyle. Bu takımda şu ana kadar h er maç ilk 11 sen en az 3 futbolcu sakat corona veya cezalı ydı. Bu takımın ilk 11 inden 2 futbolcu 3. Hafta ilk maçını oynadı. Yani takımın yarısı eksik oynamış. Buna rağmen hakem müdehale leri olmazsa şu an en az 9.10 puan daydı takım. Ayrıca bir kaç topçu un formsuz olması o topçunun her maç böyle gideceği anlamına gelmez bak başakşehir ve visca. İlk 4 hasta 1 puan takım şimdi şampiyonluğun en iddialı takımı. Ve bence yine şampiyon olacak çünkü geçen yıldan çok daha iyi kadroları var. Hakem lerle basınla şişirilen feneri Görürüz sonuçta ne oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
klopp dortmunda iken haftalarca son 3 teydi.
fenerbahçe 2 sezon önce haftalarca ligin diplerindeydi.
henüz 7 maç oynadı trabzon ligde.33 maçı daha var önünde.
trabzonspor küme düşecek demek = alanyaspor şampiyon olacak demek..
-
An itibariyle diğer rakiplerine göre 2 maç fazlası olmasına rağmen Trabzonspor 20. sırada. Yaklaşıyor.. Yaklaşmakta olan!
Selcuksporthd kacak yayinci ergen de bugun Alanyaspor Trabzon belediyespor yazmıştı ona da burdan selam eder gözlerinden öperim
Trabzonspor bunlarin karabasani kabuslari kaçacak yerleri yok kimse vicdanindan kaçamaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 7 Kasım 2020; 21:24:18 >
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxHocam şaka yapıyorsan komik yapmıyorsan futbol bilgini sorgula derim. Ligin başakşehir den sonra en değerli takımından bahsediyorsun. Bak fb den bile değerli. Ligin en değerli kalecisi en değerli yerli topçuları bizde en değerli 3.4 kanattan 2 si bizde. Gel iddia ya girelim hakem müdehaleleri bu şekilde devam etmezse ilk 3 ederse ilk 5 de Bitirir Trabzon ligi. Bu takımın 2 maç hariç her maçta hakkı yendi bütün yorumcuların ortak kanaatiyle. Bu takımda şu ana kadar h er maç ilk 11 sen en az 3 futbolcu sakat corona veya cezalı ydı. Bu takımın ilk 11 inden 2 futbolcu 3. Hafta ilk maçını oynadı. Yani takımın yarısı eksik oynamış. Buna rağmen hakem müdehale leri olmazsa şu an en az 9.10 puan daydı takım. Ayrıca bir kaç topçu un formsuz olması o topçunun her maç böyle gideceği anlamına gelmez bak başakşehir ve visca. İlk 4 hasta 1 puan takım şimdi şampiyonluğun en iddialı takımı. Ve bence yine şampiyon olacak çünkü geçen yıldan çok daha iyi kadroları var. Hakem lerle basınla şişirilen feneri Görürüz sonuçta ne oluyor.
Alıntıları GösterDedim ve 1 gün sonrada gördük feneri. Birde hakem diye ağlamıyorlar mı sorma gitsin. Hakemlerle 2 maç almışsın bırak bir kez de aleyhşnize hata yapılsın dicem de ondada hata yok. Kaç haksız kırmızı yediniz kaç penaltınız verilmedi aleyhinize kaç haksız penaltı çalındı. Ben benim takımı sayayım 3 penaltımız verilmedi onu geçtim daha lehimize verilen penaltı yok. 3 haksız penaltı verildi aleyhimize. 2 haksız kırmızı mız var bu yanlış penaltılardan. Rakipten lerden de verilmeyen penaltılar dan 2 kırmızı verilmedi. Hadi kıyas edin şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba bein connect süper lig 4 ekran paketi üyeliğim var. Galatasaraylıyım. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarını sezonluk ücretiyle paylaşmak istiyorum. Ayrıntılı bilgi için pm atabilirsiniz.
Selam beyler. Avcı ile ilgili yazan olmamış, ben hocanın burada başarılı olacağına inanıyorum.
Özellikle uzun zamandır hocasız çalışan camiaya bir sistem kazandırması bile başarı kıstası olacak benim için.
Trabzonspor'un yaşadığı sıkıntılar: oyunu kontrol edememek, rakip baskısına boyun eğmek, kolay ve basit goller yemek. Hücum aksiyonlarının bir iki oyuncunun ayağına bakması ve fazla özgür olması.
Nwakaeme gününde değilse patlıyor takım mesela. Geçen sezon Sörloth'un taşıması ile zirve yarışında yer aldık. Bu sezon Sörloth yok, Eku sakat, Nwakaeme ufaktan sallandı gol yollarında sorunlar çıktı. Gol yeme sorunu Uğurcan'a rağmen devam ediyor. Bu takıma takım halinde savunma yapıp, takım halinde organize hücum yaptıracak biri gerekliydi. Bunu yapacak adam da göreve geldi bence. Keşke sezon biter bitmez Eddie yerine gelseydi.
Hocanın savunma yaparken takımın kompakt bir şekilde yakın olması, top kazanma sürelerine takması, kaymalara ve yönlendirmeye özen göstermesi ile savunma sorununu çözecektir. Orta sahada zaten hiçbir zaman kazma adam oynattığını görmedim, Parmak, Baker ve Ömür gibi top tekniği, al veri olan oyuncularla oynayacaktır. Kanatta Visca rolünü şüphesiz Nwakaeme üstlenecek. Kendi oyununu oynatabileceği güzel bir kadro var bence elinde. Devre arasına kadar oyunu oturtup devre arası bir iki takviye ile yeniden havaya gireriz. Bu sezon "uçan" "kaçan" fb maçında nasıl oynadığımız ortada. "Çöp" diye nitelendirilen performansa rağmen hakem hataları olmasa üst sıralardaydı bu takım. Hocaya başarılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X