Şimdi Ara

Trabzonlu Tomas Jun Beşiktaş'ta!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Trabzonda dökülen Jun'u Beşiktaş kiraladı.Ben inanamıyorum beşiktaşlı olarak bu transfere.Bu kadarda hata olmaz artık!
    Yıldırım Demirören sen Beşiktaşın gelmiş ve gelecek en kötü başkanısın.Kayınçosu Kıvanç Oktay İle kulübü rezil ettiler.

Siz bu transfer hakkında ne düşünüyorsunuz ?

• bence güzel transfer. tabi adamı her hatasından sonra yuhalamazsanız..
  • bana mantıksız geldi trabzon niye rakibi beşiktaşa kiralasınki
  • eğer bu transfer doğruysa allah seni bildiği gibi yapsın demirören sen bırak bu işleri git anladığın işi yap .Tüpçüden başkan olursa bu kadar olur.
  • Valla Jun a çok güveniyordum geldiği günden beri
    biz faydalanamadık inşallah bejiktaşa faydalı olur
    bizde bu sayede daha uygun bir transfer yapmış oluruz
    fakat ailtonu verip gol bile atamamış bir forvete beşiktaş tribünleri nasıl davranır bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

bence güzel transfer. tabi adamı her hatasından sonra yuhalamazsanız..

adamın trabzonda golü bile yok.Çek milli takımında oynuyor ama türkiyede oynayamadı böyle bir oyuncuyu almak yanlış bence! Ama bizi yanıltıp belki Beşiktaşta kendini bulur!
  • Bu adam çek liginden gol kralı olarak geldi burda golü yok demekki çek ligi türkiye liginden daha kalitesiz.Belki uyum sorunuda olabilir iliçi görüyoruz başta bişey yapamadı ama sonra tribünleri kendine aşık etti süper adam iliç belki jununda zamana ihtiyacı vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bjk yine gereksiz bi transfere imzasını koydu işte...başka bi yoruma gerek yok...
  • kötü oyuncu değil ve henüz 23 yaşında. çek liginde gol kralı olmuş. zamana ihtiyacı var sabredilirse bence başarılı olur. ama zaman vermek Türk ün sözlüğünde yok malesef. sezon sonu tsye geri döner. ordan da almanyaya gider.. gidince de başlar gol atmaya tüh be adam iyiymiş deriz. ailtona yapılan karşılamayı gördünüz sanırım. bir yıldız oyuncuyu daha zorla gönderdi basın. Türk spor basını resmen Türk futbolunun önünü tıkıyor. ne futbolcuya ne teknik direktöre ne yönetimlere nefes aldırmıyor. sonuçta kimse başarılı olamıyor malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

Bu adam çek liginden gol kralı olarak geldi burda golü yok demekki çek ligi türkiye liginden daha kalitesiz.Belki uyum sorunuda olabilir iliçi görüyoruz başta bişey yapamadı ama sonra tribünleri kendine aşık etti süper adam iliç belki jununda zamana ihtiyacı vardır.

" SÜPER ADAM İLİÇ "
  • biz de oynayamadı ama iyi bir futbolcu aslında adam gol kıralı olmuş hayırlı olsun beşiktaş'a bizim için de onun içinde iyi oldu inşallah iyi oynar yararlı olur bjk ye .
  • Taraftar beklemez artık, başlarım junun alışma dönemine. Carewi İlhanı Pascalı satan adam veysel youla junla kandıramaz bizi.
    Kızmam juna değil bizim yönetime. Ulan ne zykim adamsınız ya. Utanmaz adamlar gidin bari Zafer Biryolu alın fenerin kadroya almadığı. Bu yönetimden cacık olmaz artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicvırüs

quote:

Bu adam çek liginden gol kralı olarak geldi burda golü yok demekki çek ligi türkiye liginden daha kalitesiz.Belki uyum sorunuda olabilir iliçi görüyoruz başta bişey yapamadı ama sonra tribünleri kendine aşık etti süper adam iliç belki jununda zamana ihtiyacı vardır.

" SÜPER ADAM İLİÇ "

dostum dalga geçtiğin iliçin yere göğre sığdırılamayan anelkanızdan daha çok golü ve asisti var.

• Ts kaç paraya aldı bu adamı
  • DEMİRÖREN YÖNETİMİ ÇOK BECERİKSİZ,ZATEN BU KOLTUĞA SERDAR BİLGİLİYE KÜFREDEREK GEÇTİLER,BİLGİLİ GERİ DÖNMELİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Ts kaç paraya aldı bu adamı

3-3.5 milyon euro gibi bir rakam duymuştum.
  • yuuuhhhadam gol kralı diye mi bu kadar para verdıler yani
    quote:

quote:

• e yani
    quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

yuuuhhhadam gol kralı diye mi bu kadar para verdıler yani
    quote:

quote:

• .ıçı .oklu çek liginde gol kralı olsan nolur olmasan ne olur. neyse inşallah bjk faydalanır. ama jun ailton'dan kaliteli mi o da tartısılır. Tabi bjk bakarsınız jun dan ailtona a göre daha cok verim alır belki. neyse görecez
    quote:

e yani
    quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

yuuuhhhadam gol kralı diye mi bu kadar para verdıler yani
    quote:

quote:

• TCELL SUPER LİGİNDE NE KADAR GEREKSİZ ADAM VARSA BEŞİKTAŞ MI ALMAK ZORUN ANLAMADIM...
    YOK YOK BU ADAMLAR KESİN FUTBOLCUDAN ANLAMIYORLAR.....
    BUNLARA ADAM SECECEK BİRİ LAZIM...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.