Şimdi geçişler kapandı sanırım ticket atsam türk olduğumu söylesem beni tr serverına geçirebilirlermi? Biliyorum eski hesabım ordaydı çok kötü ama takım olarak gireceğiz o yüzden geçeceğim. Bir de geçirirlerse win sayım ve ligim düşecekmi yada sıfırlanacakmı?
up yardım lütfen
Takım olarak giriceksiniz Sup'a Ticket atmanız yeterlidir.Büyük ihtimalle Geçişi sağlanıcaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: hydrogena
Takım olarak giriceksiniz Sup'a Ticket atmanız yeterlidir.Büyük ihtimalle Geçişi sağlanıcaktır.
Öncelikle teşekkürler fakat takım arkadaşlarım 5 Mayıs'tan önce geçtiler ben geçmek istemedim ama çoğu arkadaşım orda beraber oynamak istiyorum
quote:
Birde win sayısı sıfırlanıyomu
quote:
Orijinalden alıntı: gıcık adam
quote:
Birde win sayısı sıfırlanıyomu
Hesabın Kolanlanırsa Şimdiki Serverında ki hesabın kalır aynı hesabın Klon versiyonu Tr'de bulunur (Win Sıfırlanır , Rune & Skin kalır) canın sıkılırsa Kendi Serverında Orjinal olanla oynayabilirsin.
Ama artık Klone yapmıyorlar diye biliyorum Birkaç arkadaşımın TR ilk açıldığında Klonlandığını bilirim.
Tabikide ben hariç Tr'de klon Hesabımın olmasına bile tahammül edemiyorum.