Şimdi Ara

tr ye geçicekler baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HEPSİNDE 4 TANE AFK

NE LAN BU 4 AFK DİYORUM BÖYLe SERVERİN ....

SİZ SİZ OLUN TR YE GEÇMEYİN PİŞMAN OLURSUNUZ

• sizin gibileri forumdan banlasalar çok güzel olmazmı bence olur
  • Fikrim değişti teşekkür ederim.

EUW.
  • Aylardir tr deyim 100 ranked attiysam en fazla 3 tanesinde afk gelmistir.Tr serverini lekelemeye calismaktan baska birsey yapmiyorsunuz.Diger serverlardan hicbir farki yok.
  • elo artırmak istiyorsanız trye geçin maçları ya çok kolay eziyorsunuz yada eziliyorsunuz ama genelde eziyorsunuz iyi bir oyuncuysanız
  • Şu kazanmak kolay falan diyenleri takma takımına 5 win adam geliyor ranked'da karşıda 500 600 ler doluşmuş adam akali almış karşı full hp hala bi rylai almadan direk rabadon lich bane shaco afk zaten adc 15 ap support 8 kill ADc ilk item şu yanlara ok atan item varya ondan 58 ad kalmış hala 15 dk 30 last hit

TR PİŞMANLIKTIR
  • bence arkadaş haklı bide beleş tr geçmeyi açmışlardı bütün ezmeler dolmuş trye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stahli

sizin gibileri forumdan banlasalar çok güzel olmazmı bence olur

post kasma mode on
  • 5 girmenin faydaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: soncu

quote:

Orijinalden alıntı: Stahli

sizin gibileri forumdan banlasalar çok güzel olmazmı bence olur

post kasma mode on

7 yıldır DH'deyim post kasma gibi bir derdim olsaydı 1000000 mesaja ulaşırdım
  • 3-4 aydır Tr deyim AFK olmuyor. Olmuyor derken başlarken nerdeyse hiç olmuyor sonra adam fed ken bile oyundan çıkabiliyor bağlantı yüzünden olduğunu düşünüyorum ama tabi oyun bilgisi tartışılır ayrıca gece çok tehlikeli gece yoktur diye girmeyin "annem kızıyor özür dilerim kapamalıyım" olayı var gece gircekseniz bile 10-11 gibi girmeyin 4-5 gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richa

Aylardir tr deyim 100 ranked attiysam en fazla 3 tanesinde afk gelmistir.Tr serverini lekelemeye calismaktan baska birsey yapmiyorsunuz.Diger serverlardan hicbir farki yok.

abi bende trdeyim durumum ayni seninle su ana kadar hic troll gelmedi(karakter secimi haric) ve afo desen oda gelmiyor bizde mi bisey var yoksa arkadasmi agir cenabet anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçeli 2-3 ay oldu 1-2 maçta denk geldi öle 2 haftada bronze 2 den silver 2 oldum.
  • Ben ciddi anlamda memnunum TR'ye geçtiğime. Ne anası babası kızdığı için çıkan, ne de kafe süresi biten insanlara denk gelmedim. East'te oynardım önceden ve orası burdan beter resmen. Hangi ligdesiniz bilmiyorum ama bu konu açarak yakındığınız şeylerin server ile alakası olmadığı ortada. Oyununuza gelen kişiler W/L oranınıza ve liginize göre geliyor.

Bu paragrafa başlamadan önce eleştirdiğim noktanın insanların nasıl oynadığı değil, içinde bulundukları durumu nasıl ele aldıkları olduğunu baştan belirteyim.
    Gerçekleri göz önüne alarak konuşmak gerekirse forumun büyük bir kısmı Bronze veya Silver. Bronze, mükemmel oynayarak ya da afk kalmayarak kalitesini yükseltemeyeceğiniz bir yer. En düşük lig. Sürekli leave yapan, oyunları trolleyen, iletişim kuramayan veya genellikle oyunla alakası olmayan çoğu kişinin düştüğü yer başka bir deyişle.

Sözün özü; "leaver geliyor" veya "feeder geliyor" demeniz serverın değil sizin kötü olduğunuzu gösterir. Daha iyi oyunlar oynamak isteyen birisi, daha iyi yerlere gelmek zorunda.

Edit: yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fablable -- 12 Mayıs 2013; 17:02:23 >

• saol diamond oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.