Şimdi Ara

TR Sunucusunda Platin ve Elmas hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CusseD-

Senin rezil elonla sana nasıl adamların gelmesini bekliyorsun?

evet bir çilingirimiz teşrif ettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknemesis -- 7 Mart 2014; 2:02:16 >
  • Yeni sezonla birlikte gelen bir şey dostum.Herkes 1.ligte fazla puan gelmesiyle kolayca çıkabiliyor; düşmek, çıkmaktan daha zor.Geçen sezon gold 1-2de daha güzel oyunlar dönüyordu cidden.Ben oyun kazanma adına söylemiyorum, 5 oyunda 1 tanesi filan çekişmeli oluyor; oynadığımı hissediyorum.
    Umarım yerine oturur lig-oyuncu uyumu zamanla.Yoksa west'e geçmeyi düşünüyorum.
    Şu ekstra puan olayı ne zaman bitecek 1. liglerde bilen biri varsa açıklasın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magister Equitum -- 7 Mart 2014; 2:16:59 >
  • Bende bıraktım.Daha zevki çıkmaz bu oyunun bence.
  • Bu diamond platin gerginliğini anlamıyorum beyler madem über iyisiniz çıkın bakalım , polemik yapmadan herifler 1 oyun iyi oynadı diye karşılaştırmaya giriyor

Krcilerde gelmiş bronz>dia falan bunlar hep nefret işte westte oynayan elemanlar bile Challengera kadar aşırı fark yok diyor siz hala boş tartışma içindesiniz oyuncu kalitesini bizde biliyoruz ama sandığınız kadar abartı bi durum yok

Bu gereksiz konulara toplu cevap olarak da madem yazıyorsunuz ya hani 'iyzi' , '2izi' sizi de bekleriz diamond'a

Haters gonna hate

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Platin 5 kümesindeyim, platin 1 arkadaşla ranked giriyorum. Maça platin 5- elmas 3 arası adamlar geliyor. Son 10 maçın en fazla 2 tanesinde birer tane yeteneksiz oyuncu geldi. Ya çok abartıyorsunuz ya da sizin elonuz çok düşük. Ayrıca ben platin olmadan önce herkes orası bronz gibi diyordu, anladım ki bu yalanın daniskası.

• quote:

Orijinalden alıntı: darknemesis

quote:

Orijinalden alıntı: Feelmyheal

quote:

Orijinalden alıntı: XionBlue

Beyler benim ligim Plat5. Takımıma ve karşıma zaman zaman elmaslar geliyor. elmas 2 elmas 3 ve size yemin ederim ki hepsi bronz playz. Gerçekten çok kötü. Yani Unranked hesabımla başlasam karşıma aynı seviyede oyuncular gelir. Burda ki amacım kendimi övmek yada çok iyi oynuyorum demekten ziyade bu eloboost olayı dedikleri kadar gerçekmiş. Yani ben öyle görüyorum. Şuan platindeyim ve silverdan kötü oyunlar oluyor. Yetenek yada takım oyunu yok. Ya rakibe mal gelecek kazanacaksınız yada size gelecek kaybedeceksiniz. TR sunucusu yetenek değil şans aynı kumar gibi. Sizin bildiğiniz yada söylemek istedikleriniz varmı gerçekten de bu eloboost olayları bu kadar yaygın mı?

ben gümüş 2 yim plat arkadaşla premade girdik karşıya 4 elmas geldi.benim de karşıma elmas 4 yasuo geldi.oyunu çok kolay kazandık.cidden kötü oynuyor tr elmasları.iyi bir elmas lig oyuncusu lee sin veya gp oynayışından belli olur

gp görmeyeli 1 sezon oldu

dp nin takımından 2 kişiye karşı oynamıştım arkadaşla gece 3 te adam öyle gp oynuyordu ki ağzım açık kaldı takım oyunu inanılmazdı bizim arkadaş fizz ile çok iyi oynama ına rağmen 50 dk sonunda yenildik.biraz da ap kasmıştı tek w da canını fullüyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kazeminro

Geçen sezon plattaydım.Bu sezon diamonddayım.Geçen sezon şu ankinden 2 kat daha zevkli ve çekişmeli maçlar oluyordu.Eloboost olayı cidden fazla sayıda var.Geçen sezon silver olup bu sezon diamond olan bir sürü adam var.İnsanlar tabiki oyununu geliştirebilir ama 2 ayda ne bu gelişme?Beyinlerine şok mu verdiler?

Bende bundan bahsediyorum, her s3 silver kendini geliştirip dia seviyesinde mi oynamaya başladı 1 ayda?

Çok saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: kazeminro

Geçen sezon plattaydım.Bu sezon diamonddayım.Geçen sezon şu ankinden 2 kat daha zevkli ve çekişmeli maçlar oluyordu.Eloboost olayı cidden fazla sayıda var.Geçen sezon silver olup bu sezon diamond olan bir sürü adam var.İnsanlar tabiki oyununu geliştirebilir ama 2 ayda ne bu gelişme?Beyinlerine şok mu verdiler?

Souna kadar katılıyorum. Anlatmaya çalıştığım birazda bu.
  • iyi oyun istiyorsan diamondda platinde yine de w/l oranının mmr nin yüksek olması lazım normal ve dereceli için +10 '+20 fln değil oran olarak yüzde 56-58 fln ben anlamıyorum yani ben mi kötü oynuyorum çünkü diamonddayken rakipler gayet iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekilic

Ben ramazanda basladim oyuna sezonu gold 5 bitirmistim. Simdi dia 3 üm :)

http://www.lolking.net/summoner/tr/1376989#profile

Lolking yanlış yazmış herhalde ama ben orda plat 3 gördüm ya :S

• Tr hesabimda plata cikamadim gold2 den beri takimima en az 2 plat geliyor ve feedliyor 20dkda 100 farm yapamayan adc mi yoksa totem itemi almayan support mu.

• o zaman neden çıkamıyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.