Şimdi Ara

Tr serverını kötüleyenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ibo4400

quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

son attığım oyunda akali ile
    mid i pushlayıp bottaki baskıyı azaltmaya gittim fakat herifler canları dipte ikiside base e yol alırken bottaki 2 rakibi birden kestim (canları fulle yakındı) ks dediler fazla tartışmadım dedim önünüzdeki kill i çalmadım boşa laf atmayın.
    Neyse o geçti teamfiight esnasında akalinin karakteristiği önce ad/ap carry e atlamak ve ardından mümkün olduğu kadar dayanıksız yada defansif item kasmamış adamlara damage verebilmektir. ortada herkes rasgele birine focuslandı ve bende karşıdaki teemo yu kestim ve bizim hıyarlar arkalarını dönüp kaçarken kovalayan adamları kestim. Üstüne aynı herifler yine ks diyince ne yazacağımı nasıl cevap vereceğimi bilemedim birde üstüne adamlar seni reportlayacaz dediler...

bu ve buna benzer bir sürü oyun...Bilmeyen lafım yok ama adam gibi konuşup açıkladıktan sonra hala her hatayı her suçu başkasına atan adam adam değildir.

Nasıl bole kişilere denk geliyorsnuz bilmiyorum belkide uyduruyorsunuz...Bugün 2 oyun attım birisi 55 dakka sürdü güzel maçtı supp alanda var jungle alanda ozellikle supp lar gelmeye başladı sanırım meta oturmaya başlıyor 1-2 haftadır küfür eden gormedim yanlışlıkla ks kill çalınca bile oldumu şimdi bu diyip geçiyorlar özür felan dileyince canın sağolsun gibi laflarla ortamı ısıtıyorlar.Anlayacağın ben memnunum TR den.

Eklemek istersen : Pit10WarS

Ne uydurması yahu , ne diye yalan söyleyim ne sebeple server ı kötüleyim...
    Denk geliyor , sürekli olan birşey değil fakat oluncada sinir krizlerine sokuyor adamı... Neyse salı günü askerim daha da görmeyeceğim :D

• Hafta içi gece 1 2 gibi giriyorum .
    O kadar kötü maçlar olmuyor aslında . .
    Bir de fazla konuşmuyorum solo girdiğimde . . Takımdakiler birşeyler yazıp laf atınca hiç karşılık vermiyorum . . Onlarda belli bi süre sonra bıkıyorlar zaten saçma sapan şeyler yazmaktan . .
    Bir kaç hafta westte de oynadım Tr'de olanlar orda da oluyor . . Haa belki daha az Tr'ye göre ama troller her serverda var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Orijinalden alıntı: UchihaEziği

Westte 22 lvlken plat adamla aynı maça denk geldim şahitlerim var.

HORT!

1 ay olmuş. Bence iyi yine. 2 yıllık konu hortçuları var forumda.
  • Az önce bir oyuna girdim resmen hayatımda yemediğim küfrü yedim. 4premade girmişler ama ölümüne sövüyolar görmeniz lazım ortada da sebep yok hani. Sosyal hayatta veremedikleri tepkiyi böyle yerlerde veriyorlar herhalde, başka bir açıklamasını bulamıyorum. Böyle tipler perma ban yemelil kesinlikle sorgusuz sualsiz.
  • 2-3 gündür oynuyorum baya eğlenceli bence
  • 7 levelim karşıma sk gaming geldi
  • pileyır warsus pileyir demiş adam siz de ne cahilsiniz..
  • Oyunu east serverında başlamıştım daha sonra westte hesap açtım eastteki 18 lvllik hesabımıda trye geçirmişler dün 1 maç atıyım dedim.Bu kadar olunmaz yani bir an düşündüm bu lvlde bu kadar kötümüydüm bende eastteyken böyle rakiplerlemi oynuyordum.Sonra burası tr serveri dedim anlayın artık
  • "kiymalimakarna oyundan cik takimi batirdin noob herif 0/4/21 oynuyosun " dedi sizce turkiyede oynanirmi ?
    Not:soraka ile oynuyodum
    Dip Not : turkiye sunucusunun acilma nedeni turkleri diger sunuculardan uzaklastirmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar hepiniz haklısınız.. Türk serveri enbesiller , veledler, küfürbazlarla dolu oldugunu kimsenin bilmediğini farzayalım rakipleriniz na danmı westtenmi koreden mi peki.Evet cogu zaman takımımda düzeni bozanlar cıkıyor ama karşı tarafta da bir çürük yumurta oluyor oyunu akıllı oynayan Türk serverinde kazanma şansı daha fazla burda Türk serverinde ezilen yada takımı ezilirken çaresizce izleyen arkadaşların burayı ağlama duvarına çevirmesini anlayışla karşılıyorum. İyi forumlar & oyunlar..
  • Türk serverında ölürsün küfür yersin canın azdır oluceksındır kaçarsın küfür yersin adam öldürürsün ks derler küfür yersin oyunu erken bitirirsin .. o kadar kastık derler küfür yersin kısacası yiyeceğin var türk serverina girmişindir hertürlü yersin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.