Şimdi Ara

Tr serverında jungle oyunun ana lane'idir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet.Tradelerde her zaman jungleı gelen taraf üstün çıkar.Junglesız kimse 1v1 tradeleri kazanamaz.Her 30 saniyede bir gank beklenir lakin jungle kill alırsa afk kalınır.İstenirki jungle gelsin adamların canını %10 a indirsin,bizim eleman kill alsın.İstenirki jungle drake kaçırmasın.Ve buna rağmen istenirki jungle kill vermesin.Oyunu kazanıncada en çok kill alan eleman "taşıdım ya bana honor xD" tripleri atar.Peki soruyorum DH li dostlarım.Bu jungle ne yapsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63340B9F6 -- 17 Eylül 2015; 3:00:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maalesef jungle herkesin bahanesi tr serverinde. push yapıyorlar sonra gank bekliyorlar anlamak mümkün değil.
  • Jungle lane değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RPaX

Jungle lane değildir.

İşte senin gibilerden bahsediyorum.Herşeyle dalga geçen,hayattaki tek amacı birilerinin açığını yakalayayımda rezil edeyim olan insanlar.O kadar laf ettim bunu mu anladın güzel kardeşim? Tamam beni rezil ettin çok coolsun bravo.

• /mute all
  • Junglerları yanlış anladıklarını belirtip junglea lane demişsin yalnızca. Bu kadar sinirlenilecek birşey yok dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahim44

quote:

Jungle lane değildir.

İşte senin gibilerden bahsediyorum.Herşeyle dalga geçen,hayattaki tek amacı birilerinin açığını yakalayayımda rezil edeyim olan insanlar.O kadar laf ettim bunu mu anladın güzel kardeşim? Tamam beni rezil ettin çok coolsun bravo.

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Adam alay etmemiş bilgilendirmiş. Alay eden birisi "ehehe junglea lane demiş blok" tarzı bir üslupla alay ederdi. Saldıracaksan foruma konu açmayacaktın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 17 Eylül 2015; 3:51:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guitar Possession

quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahim44

quote:

Jungle lane değildir.

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Adam alay etmemiş bilgilendirmiş. Alay eden birisi "ehehe junglea lane demiş blok" tarzı bir üslupla alay ederdi. Saldıracaksan foruma konu açmayacaktın.

Dostum lol genel bölümü bizim serverın yaş ortalamasının temsili gibi.Ne zaman konu açsam aynı şeyi yapıyorlar.Dalga geçiyor sandım fazla atarlanmısım

• Bu yüzden jungle oynamıyorum. Ne ana kalıyor ne bacı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kötü gecen maclarda sana, iyi gecen maclarda karşıya sovuyorlar abi. Ben Elise oynarken adam Master oynuyorsa baskın gelmediği icin adamı flameliyorlar. Ben de karşı çıkıyorum o takıma yani. Çünkü milleti bu rolden soğuttular. En azından bir kisi savununca morali düzelir diye uğraşıyorum. Tamam yenmek önemli ama yenmenin zevki galibiyete giden yolda. BG olduktan sonra anlamı yok. Support main, yemisim ormanını :D.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • onu bilmem de şu oyunda taşımak istiyorsan seri win almak istiyorsan jungle olacaksın. oyunu vezir de rezil de eden jungle oluyor.

• Jungle oyunun teknik direktörüdür. Bütün direktifleri, yönlendirmeleri, takıma iyi gelecek şeyleri o yapar ama galibiyet olduğunda en çok gol atan oyuncu, yenilgi olduğu zamanda teknik direktör konuşulur.

• EN ÇOK JUNGLE JAPON'YA DA DIR. %60 ORMANLIK KESİM KYOTO VE OSAKA KENTLERİNİN YANI SIRA TOKYO DA ELEKTORİNK DEVİDİR. O YÜZDEN JAPON KARDEŞLERİMİZ ÇOK İYİ JUNGLE OYNARLAR. HADİ SAYONARA.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

EN ÇOK JUNGLE JAPON'YA DA DIR. %60 ORMANLIK KESİM KYOTO VE OSAKA KENTLERİNİN YANI SIRA TOKYO DA ELEKTORİNK DEVİDİR. O YÜZDEN JAPON KARDEŞLERİMİZ ÇOK İYİ JUNGLE OYNARLAR. HADİ SAYONARA.

Biri üstüne bambu atsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

/mute all

o komut artık işlemiyor

• dediklerin kesinlikle doğru...

• junglea benden başka laf eden olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

/mute all

Artık o işe yarıyor. Ama yeni hud'la birlikte değişti..

..Artık /ignore all

• Jungle main söven falan olursa mute atıyorum rahat rahat takılıyorum. Zaten belli eloya kadar "jung farkı" "ganG gel aç" tarzı laflar duyuyorsunuz.

• EzZiq MiSan YHa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.