Şimdi Ara

tr serveri ne kadar müthiş [SSLI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

buyutup bakın hıpnotıze edıyo skorlar

zebanı nasus var bu arada

lanede 4/1 dim yardım edeyım bıraz deyınce draven gelıp lap dıye baltayı atmasıyla tek yedım

ben dısında butun takım 0/9 0/7 gıderken gıdıp benım nasusa flash tutustur almama laf edıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsızbeladinleyen2000li -- 27 Şubat 2015; 18:03:23 >

• Ben üşendim opları sen yazarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın zebani
  • Darius jung OP

• wukong build op :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Ben üşendim opları sen yazarsın.

bloklu bende.

edit : tr silver 5'nin bana low demesi ne kadar ironik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 26 Şubat 2015; 19:13:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

buyutup bakın hıpnotıze edıyo skorlar

zebanı nasus var bu arada

lanede 4/1 dim yardım edeyım bıraz deyınce draven gelıp lap dıye baltayı atmasıyla tek yedım

Nasusa flash+ignite almışsın burayı terket 2000li

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok yaşa TR server
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnsanlara bir şeyi düzgünce yazmayıp op yazıp kaçtığın için antipati topluyorsun, bu mesajı ok yazıp alıntılayacağını bildiğim halde eleştriye açık olduğunu varsayıp yazdım. İyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Primitive Yordle

Darius jung OP

voyboy da yapmıştı gayet ıyı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

İnsanlara bir şeyi düzgünce yazmayıp op yazıp kaçtığın için antipati topluyorsun, bu mesajı ok yazıp alıntılayacağını bildiğim halde eleştriye açık olduğunu varsayıp yazdım. İyi forumlar...

ok
    Şaka bi yana , düzgünce yazmanın bir mantığı yok eğer "op" dediklerim yanlış gördüklerimdir. Uzun uzun 20 tane op'u açıklayacak kadar zamanım yok.

Ve bir de ne zaman "ok" yazıp kestirmişim yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

İnsanlara bir şeyi düzgünce yazmayıp op yazıp kaçtığın için antipati topluyorsun, bu mesajı ok yazıp alıntılayacağını bildiğim halde eleştriye açık olduğunu varsayıp yazdım. İyi forumlar...

ok
    Şaka bi yana , düzgünce yazmanın bir mantığı yok eğer "op" dediklerim yanlış gördüklerimdir. Uzun uzun 20 tane op'u açıklayacak kadar zamanım yok.

sende bi acı var 1 yıl once soledıgım lafı gelmış burada soluyo gumus 5 ım ama senden her turlu daha ıyı oynarım eloboostu kıme yaptırıyon bılemem ama duşmeye başladın vur bı boost daha

• quote:

quote:

quote:

ok

sende bi acı var 1 yıl once soledıgım lafı gelmış burada soluyo gumus 5 ım ama senden her turlu daha ıyı oynarım eloboostu kıme yaptırıyon bılemem ama duşmeye başladın vur bı boost daha

Boost derken ? Low dostum benim eğer iyi oynasaydın benden tr'de plat'tın rahat. Boost yaptırmadığı beni tanıyan forumdaki arkadaşlarım biliyor zaten. @Starixa kankamla da duo girerek altın 1 oldum. SS'lerimin çoğu mevcut :http://forum.donanimhaber.com/m_101984257/f_//tm.htm#101984257

Eğer hala eloboost yaptırdığımı düşünüyorsan evet adama pc'mi vererek eloboost yaptırdım.

• opları sayacaktım kör oldum mutlumusun
  • aman allahım. forumda gezip egoist egoist yorum atan tipler silver goldmuş. tamam artık. bunu öğrendim ve hayatımın amacını kaybettim. iyi forumlar.

edit: bide golda çıkmak için boost muhabbeti falan

cok lowsunuz. keske olseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leftist Pony -- 26 Şubat 2015; 19:38:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ok

Boost derken ? Low dostum benim eğer iyi oynasaydın benden tr'de plat'tın rahat. Boost yaptırmadığı beni tanıyan forumdaki arkadaşlarım biliyor zaten. @Starixa kankamla da duo girerek altın 1 oldum. SS'lerimin çoğu mevcut :http://forum.donanimhaber.com/m_101984257/f_//tm.htm#101984257

Eğer hala eloboost yaptırdığımı düşünüyorsan evet adama pc'mi vererek eloboost yaptırdım.

sana derecelıdekı 20 oyunumu atayım 20 oyunun 10 u bot pre sona graves oynyuoruz botu yarıp gecıyoruz kıller havada ucusuyo ondan sonra top mıd jungle feedler kavga eder afk kalır earlyde aglattıgımız bot lane oyun kazanır sımdı burada benım lowlugumdanmı kaybedıyoruz oyunları

• gold 1'imde , 12 win aldım sadece. Hiçbir zaman da dia'yım falaan diye iddiam olmadı.

@arsızbeladinleyen2000li : Bana boost demeyeceksin o zaman silver kardeş.
  • Tutuştur - Flash nasus op
    Çarp - teleport wukong op
    Avcı palası wukong op
    Darius jungle op
    Ataların buyruğu lissandra op
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer-Z

Tutuştur - Flash nasus op
    Avcı palası wukong op
    Darius jungle op

tutustur flash nasusun nesı var anlamadım cok sacma bısey değılkı bu takımdakı kıllerın alayı benım tek oynayan benım sıvırınde kıllı olmasa benım dısımda takım 0/10
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gamer-Z

Tutuştur - Flash nasus op
    Avcı palası wukong op
    Darius jungle op

tutustur flash nasusun nesı var anlamadım cok sacma bısey değılkı bu takımdakı kıllerın alayı benım tek oynayan benım sıvırınde kıllı olmasa benım dısımda takım 0/10

Teleport flash veya teleport hayalet daha mantıklı gibi
  • Nicki değiştirmeden ciddi konular açma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.