Şimdi Ara

Tr serveri çok güzel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karşı takım adc yerine lee sin aldı. fb verince support kızdı çıktı. sonra mid çıktı 15dk'da oyunu kazandık

• şimdi karşıdaki oyuncularda gelip burda konu açsa iyi olurdu
  • adc lee sin çok iyi gidiyor atlıyo zıplıyo tekme atıyo
  • Nick imzada her oyunda lane bende 15 den aşşagı kill aldığım yok saga sola kill bırakıyorum filan yinede biri kızıyor çıkıyor yeniliyorum tr serveri burası herşey olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

karşı takım adc yerine lee sin aldı. fb verince support kızdı çıktı. sonra mid çıktı 15dk'da oyunu kazandık

centilmen hareketinden dolayı tebrik ederim. nadir bulunan karşı takım... konularından biri genelde hep bizim takım... diye başlar ^_^
  • sen ne kadar iyi olursan ol takımından birisi çürük çıksa ki ( türk serverinde 2-3 e kadar cıkabilir bu sayı ) sen artık sen değilsindir.... Lig çıkmaya bakın siz bronz ve gümüşte çok sakat var [DHVideo=]http://www.youtube.com/watch?v=A9B3TbWUgGE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quench -- 15 Nisan 2013; 23:36:01 >
  • ben troll yapcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkes mide yaralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

karşı takım adc yerine lee sin aldı. fb verince support kızdı çıktı. sonra mid çıktı 15dk'da oyunu kazandık

az önce rankda karşı takımda ad cary yerine ap kastı tris sonra oyunun ortasında ad ye döndü :D kolay oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.