Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet büyük ihtimalle usb'lerin eski artık yeterli gücü veremiyor.
  • 2011 model, samsung q530 var bende, eskiden kaldırana usb ler simdi neden kaldırmıyor acaba ?

birde sürekli usb aygıt tanınamadı hatası alıyorum..
  • TR'NİN İLK MARSHMALLOW REHBERİ, DETAYLAR, RESİMLER, İPUÇLARI, ANLATIMLAR
    http://forum.donanimhaber.com/m_114503536/tm.htm
  • galaxy grand 2 SM-G710 için rom tavsiyesi olan var mı acaba ben bulamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi costanT14 -- 16 Şubat 2016; 13:47:14 >
  • SM-N910A icin room varmi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway

SM-N910A icin room varmi hocam?

Maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

SM-N910A icin room varmi hocam?

Maalesef.

Alıntıları Göster
    bu 910a serisi 4.4.4 temi kaldi acaba?
    A ve T serisinde saniirim rom yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakaway -- 18 Şubat 2016; 15:05:20 >
  • Sizden birsey riac etsem ? bu sayfadaki SM-910A icin bir firmware ( rom ) paylasilmis acaba ne kadar saglam bilgi verirmisiniz ?

http://androidromupdate.com/att-galaxy-note-4-sm-n910a-stock-firmware/
  • Breakaway kullanıcısına yanıt
    Bilgi alanım dahilimde değil.
  • quote:

Bilgi alanım dahilimde değil.

Bilgi alanim dahilimde degil mi ? Alt tarafi bir bakarmisiniz dedim sadece .. tesekkur ederim bakmayin rica ederim.alt tarafi linkteki icerige bakacaksiniz olur yada olmaz diyeceksiniz hepsi bu. neyse tesekkur ederim
    Baktım kardeşim sammobile.com'da ve samsungupdates'te göremediğim için birşey demiyorum riskli durumlar, yorum yapmıyorum işte. Bu derece kritik işlerde sadece resmi yerlere güvenirim, şimdi ben sana yap diyeceğim bir sorun çıkacak sonra geleceksin buraya sövmeye, ben kaç yıldan beri forumda bu gibi durumlarda çok fazla tecrübe edindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Şubat 2016; 15:19:54 >
  • quote:

Baktım kardeşim sammobile.com'da ve samsungupdates'te göremediğim için birşey demiyorum riskli durumlar, yorum yapmıyorum işte. Bu derece kritik işlerde sadece resmi yerlere güvenirim, şimdi ben sana yap diyeceğim bir sorun çıkacak sonra geleceksin buraya sövmeye, ben kaç yıldan beri forumda bu gibi durumlarda çok fazla tecrübe edindim.

merak etme hocam sovecek kadar cocuk yasta degilim. tesekkur ederim bilgi icin yinede. Benim merak ettigim konu sammobile ve samsungupdates'te boyle bir cihaz cikmiyor piyasaya ben onu anlamis degilim :)
  • Hocam custom rom attiktan sonra cihazin kendi kendine restart atmasinin sebebi nedir? Galaxy Note diyor restart atiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakaway -- 18 Şubat 2016; 16:54:48 >
  • quote:

Hocam custom rom attiktan sonra cihazin kendi kendine restart atmasinin sebebi nedir? Galaxy Note diyor restart atiyor?

Uymamış demekki telefona.
  • quote:

quote:

Hocam custom rom attiktan sonra cihazin kendi kendine restart atmasinin sebebi nedir? Galaxy Note diyor restart atiyor?

Uymamış demekki telefona.

peki eski 4.4.4'e donersem uyarmi duzelirmi bu ?
    Deneyin zaten başka şansınız yok.
  • quote:

Deneyin zaten başka şansınız yok.

Light49x Tech Channelyoutube
    How to Update Galaxy Note 4 SM-910A AT&T to Lollipop
    https://www.youtube.com/watch?v=oCcZcr_kH3c

burdaki rom'u indirdim.. Dediklerini uyguladim calisti daha once hic bir video izlemeden yapiyordum ama bu sorunda demek boothloader'i cp, csc'yi ekleyip sonradan rom'u ekledigin zaman sikintisiz calisiyor.. tesekkur ederim yinede cevap verdigin icin

• Vallahi sevindim yav bi cocuk gibi :))
    Bu mesaja eklenen görseller:

Hayırlı olsun kardeş.

• Mühendis murat neymiş hey maşallah :) s4 GTi 9505 i türkçe yapmak istiyorum basit bir anlatım konusu var mı

• 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.