Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
789.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 4 download modundan nasıl çıkılr power tuşuna uzun basıyorum çıkmıyor bataryayı çıkartsam birşey olur mu
  • KıbrıslıÖnder kullanıcısına yanıt
    kimse memnun değil yazmışsın sonrada ben kullanıyorum yazmışsın Lite ' tan mı kaynaklanıyor fark.
  • Selam arkadaşlar, yurtiçi resmi note4'e Polonya romu atmayı deneyen oldu mu, yüklerken bi sorunla karşılaştınız mı, şu an memnun musunuz, bi geribildirim yapabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

kimse memnun değil yazmışsın sonrada ben kullanıyorum yazmışsın Lite ' tan mı kaynaklanıyor fark.

Üstteki yorumu başka bir arkadaşın yorumu alıntı yapmaya çalıştım ama beceremedim galiba bir karışıklık olmuş :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeGoLaS_TSC

Selam arkadaşlar, yurtiçi resmi note4'e Polonya romu atmayı deneyen oldu mu, yüklerken bi sorunla karşılaştınız mı, şu an memnun musunuz, bi geribildirim yapabilir misiniz?

hocam sorun olacağını sanmıyorum, kullananlar memnun şuan birtek Note 3 ' te sorun var.
  • Galaxy S3 i9300 cihazımı sattım ve LG G3 32 gb terfi ettim bu sebeple aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar
  • osmanhasimcan kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun dostum.

Arkadaşlar konuda köklü değişiklikler olacaktır, düzenlemeye başladım bitince not düşerim buraya konu biraz karışık oldu daha sade hale getirmeye çalışacağım, önerileriniz varsa beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Şubat 2015; 21:24:27 >
  • Aradaşlar s3 için s5/note4 romlarından en iyisi sizce hangisi yada başka rom öneris olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

Aradaşlar s3 için s5/note4 romlarından en iyisi sizce hangisi yada başka rom öneris olan var mı?

üstlerdeki yorumları okumanızı rica ediyorum.

Arkadaşlar konuda herşeyin yeri değişti herşey baştan düzenlendi umarım daha sade ve kolay hale getirebilmişizdir.

Note 4 , S5 için kapak fotosu hazırlanıp ANA Kapak fotoğrafı da değiştirilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Şubat 2015; 22:47:32 >
  • Lolipop sadece s4 ler için mi yayınlandı s3 için de varmı ?
  • quote:

Aradaşlar s3 için s5/note4 romlarından en iyisi sizce hangisi yada başka rom öneris olan var mı?

Blekota S5 Lite V11 Aroma tavsiye ederim ben ilk çıktığından bellii kullanıyorum çok başarılı bir Rom.Ama bir tavsiye hangi rom u kullanıranız kullanın günde birkez reboot yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KıbrıslıÖnder

Lolipop sadece s4 ler için mi yayınlandı s3 için de varmı ?

Yok kardeş Note 3 ve üstü , S4 ve üstü aldı s3 ' e kitkat bile gelmedi nasıl lollipop gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Şubat 2015; 0:53:32 >
  • Arkadaşlar samsungun browserindan başka kullandığınız önerebilceginiz bi browser var mi ?

• quote:

Arkadaşlar samsungun browserindan başka kullandığınız önerebilceginiz bi browser var mi ?

Mecbur chrome.
  • 1,5 aydır s3te blekota v10 kullanıyorum en başlarda iyiydi ama şu son günlerde sinir bozucu problemler çıkmaya başladı.
    biri arayınca ekranın gelmemesi, dolayısıyla aramayı cevaplayamamam, whatsappa, facebooka aşırı yavaş girme, uygulamalar arası geçerken aşırı kasmalar. ilk yüklediğimde bunlar yoktu.
    v11 güncellemesini kursam düzelir mi acaba. v11 yenilikleri güzel görünüyor. birde v11i ota updater'dan indirdim fakat oradan yüklenmiyor sanırım manual yükle diyor.
    cwmye girip direk v11i kursam v10'un üzerine mi kurmuş olurum? bilgilerim gider mi? ya da temiz olması için en baştan mı kursam sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

1,5 aydır s3te blekota v10 kullanıyorum en başlarda iyiydi ama şu son günlerde sinir bozucu problemler çıkmaya başladı.
    biri arayınca ekranın gelmemesi, dolayısıyla aramayı cevaplayamamam, whatsappa, facebooka aşırı yavaş girme, uygulamalar arası geçerken aşırı kasmalar. ilk yüklediğimde bunlar yoktu.
    v11 güncellemesini kursam düzelir mi acaba. v11 yenilikleri güzel görünüyor. birde v11i ota updater'dan indirdim fakat oradan yüklenmiyor sanırım manual yükle diyor.
    cwmye girip direk v11i kursam v10'un üzerine mi kurmuş olurum? bilgilerim gider mi? ya da temiz olması için en baştan mı kursam sizce?

Blekota S5 Lite v11 + boeffla 6.4 kur keyfine bak.

• S4üm olsa su romu kurarim. Cok guzel bi rom ya. Cok guncel. Note 4ün lolipopla gelen stock uygulamalari falan hersey bu romda var. Cok guncel bi rom yani.

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    zevkine deneyebilirim ama bütün 5.0 custom romları deneyip tekrar stok roma dönen arkadaş var , hiçbir custom rom stok rom kadar uzun ömürlü kullanım performansı VE-RE-MEZ.

ayrıca rom daha betaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Şubat 2015; 18:08:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

1,5 aydır s3te blekota v10 kullanıyorum en başlarda iyiydi ama şu son günlerde sinir bozucu problemler çıkmaya başladı.

Blekota S5 Lite v11 + boeffla 6.4 kur keyfine bak.

v11 de 4.3 deki gibi tuş kilidini açmak istediğinde geç tepki veriyor. V10 da böyle bir sorun yoktu. Ayrıca v10 kullanırken 6.5 kerneli atıp reset attıktan sonra cihaz sıfırlandı ve sapıttı. Yüklemek isteyenlerin dikkatine.

Bu arada blekota note 4 yükledim gayet güzel geldi ama bazı bölümleri ingilizce ve fm radyo yok. Bunu bir şekilde yükleyebilir miyim?

Edit:v11'i tekrar kurdum şuan sorunsuz. Arada uygulama kapandı hatası veriyor ama sorun değil. Ayrıca s5 blekota seriliği kesinlikle note 4 lite'da yok. Şuan açık ara en stabili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 17 Şubat 2015; 1:12:43 >

• 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.