Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkGathering

Arkadaşlar light effect vs bir bakın isterseniz deneyen var mı ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2243407

Deniyorum çalışırsa bu mesajı editleyeceğim, ışık efekti en çok istediğim özelliklerden biriydi fakat MK6 romunda yoktu.

CWM'den kurmaya çalışıyorum E: signature verification failed hatası alıyorum neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertLIVE -- 3 Ocak 2014; 22:31:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Onu denedim hocam işe yaramadı :(

o zaman bunu indir

odinden flashla

stockroms.net
    Download GalaxyS3/i9300/stockrecovery/International-GT-i9300-StockRecovery.tar at StockROMs.net
    http://stockroms.net/file/GalaxyS3/i9300/stockrecovery/International-GT-i9300-StockRecovery.tar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Ocak 2014; 22:25:49 >

• Öncelikle çok teşekkür ederim rehber çok güzel hazırlanmış bu yol ile 4.3 yükledim + rootladım telefonumu.
    Fakat Triangle Away programı reset counter dedigim zaman çalışmayı durdurdu hatası verdi hani çok önemli bir olay değil zaten ama bilgi olarak yazayım dedim.
    Elinize sağlık,tekrar teşekkürler.
    @bjk__murat
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquana

Öncelikle çok teşekkür ederim rehber çok güzel hazırlanmış bu yol ile 4.3 yükledim + rootladım telefonumu.
    Fakat Triangle Away programı reset counter dedigim zaman çalışmayı durdurdu hatası verdi hani çok önemli bir olay değil zaten ama bilgi olarak yazayım dedim.
    Elinize sağlık,tekrar teşekkürler.
    @bjk__murat

yararlandıysanız ne mutlu bana

triangle away içinde bu kaçıncı ama ?

telefonun dilini ENGLISH (united states ) olarak değiştir ve tekrar dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Ocak 2014; 23:35:52 >
  • Bende birşeyi unuttuk diyordum haklısınız dikkatimden kaçmış tamamen, dili ingilizce yapınca sorunsuz resetledi.
  • kamera sesini naparsam yapayım kapatamadım sorun bende mi yoksa rom mu izin vermiyor buna?mesela fransa romunda naparsak yapalım root yapıp kamera ses dosyasını silmezsek kamera sesi çıkmaya devam ediyordu.bu rom da mı öyle acaba?
  • öncelikle teşekkürler telefonuma sayenizde 4.3 kurdum ve rootladım. Sormak istediğim telefon yazılım güncellemesi var diyor şuan yüklememde bi sakınca olur mu root gider mi? teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risq

öncelikle teşekkürler telefonuma sayenizde 4.3 kurdum ve rootladım. Sormak istediğim telefon yazılım güncellemesi var diyor şuan yüklememde bi sakınca olur mu root gider mi? teşekkürler :)

rootluyken güncelleme var nasıl diyor hayret bizde modifiye edildi diyor MK6 kurmana rağmen güncelleme varmı diyor ?
  • Iyi geceler 4.3 sürümünü guncelledim ama 4.1.2 ye dönmek istiyorum yardım edin lütfen telefonu 4.1.2 sürümünde efs yedeği aldım klon imei li cihaz 4.3 guncelleme de bir sıkıntı olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericucar

Iyi geceler 4.3 sürümünü guncelledim ama 4.1.2 ye dönmek istiyorum yardım edin lütfen telefonu 4.1.2 sürümünde efs yedeği aldım klon imei li cihaz 4.3 guncelleme de bir sıkıntı olmadı

ilk sayfada sorun olmayan 4.1.2 var onu indir kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

öncelikle teşekkürler telefonuma sayenizde 4.3 kurdum ve rootladım. Sormak istediğim telefon yazılım güncellemesi var diyor şuan yüklememde bi sakınca olur mu root gider mi? teşekkürler :)

rootluyken güncelleme var nasıl diyor hayret bizde modifiye edildi diyor MK6 kurmana rağmen güncelleme varmı diyor ?

Dediğiniz gibi bende de modifiye edildi yazıyor. Benim güncelleme sandığım sadece bi onaylama menüsüymüş.
    Bu arada ne var ne yok sildim telefon uçuyor :) eposta uygulamasını bile sildim nasılsa gmail kullanıyorum

• quote:

Dediğiniz gibi bende de modifiye edildi yazıyor. Benim güncelleme sandığım sadece bi onaylama menüsüymüş.
    Bu arada ne var ne yok sildim telefon uçuyor :) eposta uygulamasını bile sildim nasılsa gmail kullanıyorum

evet telefonu böyle kullanmak çok keyifli
  • klon imei li telefonuma hiç bir sorun yaşamadan (imei şebeke)4.3 güncellemesi yaptım ama aradan zaman geçtikçe gördüm ki sorunlar diz boyu telefon da takılmalar çok can sıkıcı müzik dinlerken takılmalar oluyor ve kilit ekranın uyanması 3.4 saniye sürüyor sorum şu bu konuda ki şebeke sorunsuz 4.1.2 yi indiriyorum efs yedeğim var 4.1.2 ye dönerken herhangi bir sorun yaşarmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericucar

klon imei li telefonuma hiç bir sorun yaşamadan (imei şebeke)4.3 güncellemesi yaptım ama aradan zaman geçtikçe gördüm ki sorunlar diz boyu telefon da takılmalar çok can sıkıcı müzik dinlerken takılmalar oluyor ve kilit ekranın uyanması 3.4 saniye sürüyor sorum şu bu konuda ki şebeke sorunsuz 4.1.2 yi indiriyorum efs yedeğim var 4.1.2 ye dönerken herhangi bir sorun yaşarmıyım

Sorun olacağını sanmam bu ara mk6 mi boyle ?

Bende yag gibi akiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MertLIVE

quote:

Deniyorum çalışırsa bu mesajı editleyeceğim, ışık efekti en çok istediğim özelliklerden biriydi fakat MK6 romunda yoktu.

CWM'den kurmaya çalışıyorum E: signature verification failed hatası alıyorum neden?

bilgim yok bende denemedim sadece yapan var mı demeye getirmek istemiştim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onurbodrum

Arkdasim simdi bn o imei sorunu olan teli ypmk yerini yeni aldigim orjinal Türkiye telefonu yapim diyorumda yukarda anlatım mevcut tamamda kisaca onlardan hangileri ni yapacağımı anlatirmisin teşekkür :)

Sen sadece ilk 5 başlığı yap zaten anlattim orda neresi açık değil ki.

• quote:

quote:

quote:

Denedim ama stock romda çalıştıramadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atacan-

quote:

quote:

quote:

Denedim ama stock romda çalıştıramadım.

Bunu yükleyelim derken iyicene bozdum telefonu zaten, 4.1.2'ye geçeyimde Türkiye için 4.3 çıkınca tekrar yüklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertLIVE -- 4 Ocak 2014; 18:34:28 >

• quote:

Bunu yükleyelim derken iyicene bozdum telefonu zaten, 4.1.2'ye geçeyimde Türkiye için 4.3 çıkınca tekrar yüklerim

nasıl becerdin bozmayı
  • cyanogenmod 11 son sürüm çıkmış s3 e nasıl yükleyebilirim? video veya konusu varmıdır bunun nasıl halledebilirim. stabilite istiyorum telefonda artık. orj. samsung tr cihazı kullanıyorum sayacım 0 custom hiç yüklemedim..
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.