Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fagala

hocam odin açınca resimdeki gibi ayarlar gelmedi. nerde yanlışlık oldu acaba. telefon dowloding modunda usb taktım odini açtım. ama senin verdiğin resim gibi olmadı .

sanırım telefonu bilgisayar tanımadı . driwerlerini bulmaya çalışıyorum..

heyecan yaptım...

Şimdi driwerleri buldum. odin ile kurdum 4 tane dosya var hepsini ilgili yere koydum. Modem le başlayan dosya biraz kafa karıştırdı onuda diğer boş kalan yere koydum.

aslında basit işler gibi ama imei filan uçarsa çok uğraşmak gerekiyor sanırım onun insan tedirgin oluyor. Lutfen soru soranları yadırgamayın insan anlamayınca en basit şey bile zor geliyor.

s3 te kolayca tema değiştirilmiyor mu? bende discoveryi var kolayca değiştirebiliyorum. eşimin telefonu s3 ..

Kardeşim hiç problem değil

Ben de bu konuyu zaten insanlara yardimci olsun diye basit bir şekilde anlattim insanlar kaziklanmasin gidip bir IMEI uçmuş 40 tl istiyorlar yazilim yükseltmeye keza öyle.

Sen çekinmeden sor ben cevaplarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apotheek A kullanıcısına yanıt
    Arkadaş anlatmış hala sorun yaşıyorsanız durumu bildirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hssahin65

Google de zulman patch diye arat bulusun,forum kuralarına aykırı olabilir yoksa yoksa bu konuyu başlatan arkadaş belki koyardı linki. @DigitalKral

Buldum teşekkürler.
    Yalnız Acil Aramalar sorunum düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan1st

Kilit ekranında gelen msjlarda gönderen yazmıyor.. Yeni mesaj yazıyor sadece. Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden tşkler.

Sorum arada kaynadı sanırım. Kilit ekranında gelen msjların kimden geldiği yazmıyor. Nasıl düzeltebilirim.

• Kendi sorunumun çözümünü buldum. Msj> ayarlar> mesajları önizlemeyi açıyoruz.

• DigitalKral D kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ben yukarda izah etmişim önce MK6 4.3 rom u yüklüyorsun sonra yukardaki sırlamada root,wipe ler zulman patch ler ve wipeler bende o şekilde şebeke geldi,benim imei klon.
  • arkadaşlar ben de UK mk6 rom yükledim ve outlookda otomatik senkronize olmama problemi oluştu. her seferinde manuel senkronize ediyorum. bu sorunu yaşayan var mı acaba? yada bunu nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan1st

Kendi sorunumun çözümünü buldum. Msj> ayarlar> mesajları önizlemeyi açıyoruz.

Ben bunu direk yukarida gelen gözükmüyor diye acmistim bildirim ekranindada gözükmüyormuş demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Alinti mesajini sil lütfen bu nedir hocam ya konuyu katletmissin sikayet edicem sen silmessen.

SİLİNMİŞ ZATEN ?
  • Arkadaşlar ekran sorununu çözen Kernel i odin ile yuklememiz mümkün mü? Veya root yapmadan Cwm Recovery nasıl yukleyebilirim. Bu konu için bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CenKDennis

Arkadaşlar ekran sorununu çözen Kernel i odin ile yuklememiz mümkün mü? Veya root yapmadan Cwm Recovery nasıl yukleyebilirim. Bu konu için bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Yeni Mk6 romu yükledinmi

• Evet yükledim. Ben cwm yi root yapmadan kullanmak istiyorum. Yada cwm kullanmadan tar uzantısı olarak odin ile Kernel yüklemesi olursa daha iyi olur benim için. Çünkü daha önce patchli modemi cwm ile değil odin ile yuklemistim.

• kardeş eline sağlık çok güzel anlatmışsın. yalnız mega wipe diye bir şey var. ben herkese yeni rom'u yüklemeden önce bunu yapmalarını öneririm.

XDA Developers
    [Tool][Aroma]:Mega Wipe:Super Wipe:Factory Reset:Simple Wipe::For Flashaholics
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1832326
    burda anlatmış, ingilizce bilmeyenler varsa yapımı çok basit, linkteki dosyayı indirin, sd card'a atın. wipe from exsdcard yapın. o kadar. en iyi, en temiz wipe budur. bu bi önceki romlardan kalan her şeyi tamamen temizler. binary counter hariç. onu da sıfırlamanın yolu kolay.

bir de bu 4.3 rom'unu deneyenlerin tecrübeleri neler oldu buraya yazarlarsa iyi olur. şarj gidişi hızlandı mı falan gibi, neler değişti yani..

• agonfighter kullanıcısına yanıt
    Mega wipe i biliyorum yaptım ben ama burdaki arkadaslara yabanci gelebilir zira custom buda .

4.3 un + larini yazdik ya ana konuya okusana resimleriyle koydum hatta.

Komple baska bir rom bir milat olmuş resmen yüklemeden anlayamassin hersey değişik.

• quote:

Orijinalden alıntı: hssahin65

Arkadaş ben yukarda izah etmişim önce MK6 4.3 rom u yüklüyorsun sonra yukardaki sırlamada root,wipe ler zulman patch ler ve wipeler bende o şekilde şebeke geldi,benim imei klon.

Tamam işte bende dediklerini buldum ve yaptım.
    Sorun kalmadı. Onu yazdım mesajda.
    Sen yanlış anladın sanırım.

Benim imei'de clon. Ama yüklediğimiz kernel problemli.
    Güç ve home tuşu ile uyanma çok geç oluyor.
    Birde cihaz bu kernelden dolayı yavaşladı sanki.

MK6 romun kernelini kullanabilsek daha güzel olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

kardeş eline sağlık çok güzel anlatmışsın. yalnız mega wipe diye bir şey var. ben herkese yeni rom'u yüklemeden önce bunu yapmalarını öneririm.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1832326 burda anlatmış, ingilizce bilmeyenler varsa yapımı çok basit, linkteki dosyayı indirin, sd card'a atın. wipe from exsdcard yapın. o kadar. en iyi, en temiz wipe budur. bu bi önceki romlardan kalan her şeyi tamamen temizler. binary counter hariç. onu da sıfırlamanın yolu kolay.

bir de bu 4.3 rom'unu deneyenlerin tecrübeleri neler oldu buraya yazarlarsa iyi olur. şarj gidişi hızlandı mı falan gibi, neler değişti yani..

3 gündür 4.3 ü kullanıyorum. Yeni telefon almış gibiyim. Başlarda donmalar ve geçişlerde yavaşlık vardı ama telefonu rootlayıp samsungun boşa ram yiyem programlarını sildikten sonra ve animasyonları kapatınca telefon canavar oldu. Şarj 4.1.2 ile aşağı yukarı aynı gibi. Ram 600 civarımda.

• DigitalKral D kullanıcısına yanıt
    İşte ben araştıriyorum acaba farklı kernel de imei problemi olurmu özellikle googy kernel iyi olurdu,malesef sizdeki problemler bendede mevcut,birde 4.3 costum imei problemi olmayan rom yükleyen oldumu acaba.
  • atakan1st A kullanıcısına yanıt
    valla iyi diyon da ben telefonu rootlu kullanmak istemiyorum. bir de kardeşimin s3'üne yükledim 4.3'ü. biraz yavaş diyor takılmalar falan var. şimdi böyle bir sürü wipe yap rom yüklemekle uğraş falan.. zaten 1 aya kadar gelir sanırım. onu beklemeyi düşünüyorum ama bir yandan da çok güzel görünüyor yükleyesim geliyor. ha bir de 4.1.2'de geliştirici ayarlarından hızı falan animasyon hızlarını falan değiştirebiliyorsun ama 4.3'te geliştirici ayarları diye bir seçenek yok o beni biraz şüpheye düşürdü. ben animsayon hızlarını 0.5x olarak kullanıyorum, dolayısıyla 1x çok yavaş geliyor. onu değişterememek de sinir bozucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

valla iyi diyon da ben telefonu rootlu kullanmak istemiyorum. bir de kardeşimin s3'üne yükledim 4.3'ü. biraz yavaş diyor takılmalar falan var. şimdi böyle bir sürü wipe yap rom yüklemekle uğraş falan.. zaten 1 aya kadar gelir sanırım. onu beklemeyi düşünüyorum ama bir yandan da çok güzel görünüyor yükleyesim geliyor. ha bir de 4.1.2'de geliştirici ayarlarından hızı falan animasyon hızlarını falan değiştirebiliyorsun ama 4.3'te geliştirici ayarları diye bir seçenek yok o beni biraz şüpheye düşürdü. ben animsayon hızlarını 0.5x olarak kullanıyorum, dolayısıyla 1x çok yavaş geliyor. onu değişterememek de sinir bozucu.

boşu boşuna beklicen 1 ay türk romu gelincede onun dediği işlem rootla yapılır yani gereksiz kaldırılmayan uygulamaları bende rootlayarak kaldırdım resmen telefona zulüm.. 0.5x ise bir göz aldatma durumu bu seferde efektleri göremessin hiç

• Arkadaşlar konuda belirtilen googy max kerneli yükleyip kullanan varmı. Varsa eğer kullanan arkadaşların yorumlarına göre yükleme işlemini yapacağım.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.