Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5052. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
260.706
Cevap
2.701
Favori
13.892.751
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50505051505250535054
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    translate kullanma sen
  • Fire Tablet 39 dolara düşmüş, keşke alabilsek
  • Henüz kargolanmamış bir siparişime ek yapabilir miyim ?

    Eşit: chat ile görüştüm güvenlik nedeniyle mümkün değilmiş kargoya verilmediyse iptal edip yeni sipariş verebilirsin dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 6 Mayıs 2016; 13:28:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark-ryuk kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Kendinize aldığınız ayakkabının iç kısmını ölçebilir misiniz acaba.
    Bir de Tr de kaç numara giyiyorsunuz sanırım amazondan aldığınız ayakkabı 9,5 numara.
    Ben daha önce amazondan ayakkabı aldım fakat üstteki ölçülerden oldukça farklıydı. Hatta Boynerin sitesinde ki listeye göre birebir doğru çıktı.
    Farklı modeller bakıyorum sizin mesajı da görünce numara da sıkıntı olmaması için sorayım dedim.
  • Intex Pillow çift kişilik şişme yatak (Dip fiyat 29$)

    Kargosu 43 dolar olmasa iyi aslında.

    http://www.amazon.com/Intex-Pillow-Raised-Airbed-Electric/dp/B000HBMFRS?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    harbiden ya bu tableti nasıl alabiliriz amazon tr ye satış yapmıyor başka nerden alabiliriz ?
  • bu arada bişey sorucam benim kargo mayısın 3'ünde edison nj us'a gönderilmiş şuan mayıs 6 herhangi bir değişiklik göremiyorum kargoda ne zaman çıkar ki bu kargo new jerseyden tahmin eden veya aranızda bileniniz var mı
  • bir ayakkabıya 17$ kargo çıkıyor ayıptır yahu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jrparazitretörn

    bu arada bişey sorucam benim kargo mayısın 3'ünde edison nj us'a gönderilmiş şuan mayıs 6 herhangi bir değişiklik göremiyorum kargoda ne zaman çıkar ki bu kargo new jerseyden tahmin eden veya aranızda bileniniz var mı

    Bildiğim kadarıyla Salı ve bir gün daha(Perşembe olabilir) kargoluyorlar. Salı olduğuna kesin eminim. Haftada iki gün gönderiyorlar.
  • HilmiE H kullanıcısına yanıt
    O geçen haftaydı hocam.Bana da geçen hafta dediğim gibi fiyat farkı iadesi vercez dediler ama vermediler bende sordum neden iade yatmadı diye artık bu sekilde uygulama TV dışındaki ürünlerde olmayacak dedi.Diğer geçmiş iadeler bir özel durumdu dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZaBeaT kullanıcısına yanıt
    Adamlar bu ve benzeri cümleler yazıp direk chat i terk eder oldu.Önceden öyle değil di.Chat i kapatana kadar 10 tane olumlu cümle kurarlardı.Burada anlatmak istedigim bu.Yani adamlar artik Türk milletini iplemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırlatayım, 2 kıta uzaktan geliyor. 5$'a getirecek halleri yok ya.
  • Lol'den muhabbetim olan birlikte oyuna girdiğim amazon müşteri temsilciliği yapan arkadaşım, Ülke bazında bir ön yargı veya bir tutum sergilemenin imkansız ve böyle bir şeyin olmadığını belirtti. ülke olarak değil account olarak tutum sergilediklerini söylemye çalıştı yani , yani kişi kendisinde arayacak sorunu. ya da yanlış anlaşılmaya davet çıkaracak konuşmalardan işlemlerden uzak duracak. yoksa hesabınızda küçük notlar iliştiriyorlarmış sistemden hani biz puan veriyoruz ya müşteri temsilcilerine onlarda küçük notlar bırakıyormuş hesaplarımıza ve sistemde sürekli kalıcı oluyormuş. İşte bu adam kargo ücretini istedi, bu adam, bu adamın şunu yaptı. iyi niyetli kötü niyetli. dikkat edilmesi gerekir vesayire diye. Şu amazon muhabbetimiz ve yardımları için adamı boostluyorum lolde Velhasıl öğrenilen bilinen ülke olarak bir ön yargı mümkün değil.




  • Henüz parası çekilmemiş bir siparişim var 50 dolarda kredim var bunu şuan düşebiliyorum. 10 dolar daha hediye kredi gelecek o gelince karttan henüz çekim yapılmamışsa onuda dusurebilirmiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Upper inter. Seviyesinde Ingilizcem mevcut zaten translate e gerek yok.Kalibi bilmiyor olabilirim yukarıda arkadaş açıklamış ogrendik.

    Bu Amazon daki elemanlarin tutumunun normal oldugu anlamina gelmez.Adamlar refund ile ilgili bir konu oldugunda aninda ayni kalibi yapistirip chat ten kaciyorlar.Bunu konu sahibi Murat arkadasimiz da soyluyor.Bu ara sıkça yasanmaya baslanan durum bu.Bundan sonra da baya yasanacak zamanla gorursunuz.

    Bunun sebebi buradaki keneler.Sende onlardansin heralde kopardigimi kopardim geride kalanlarlar beni ilgilendirmez diye guluyorsundur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    Genel olarak yakınman da %100 haklısın suistimal eden çok orası doğru. Ama lütfen translate'den çevirip yazma buraya. Alay falan ettikleri yok. Kaldı ki şu son 2 ay içinde 3 ürün aldım chat üzerinden yaptığım görüşmelerde hiç bir sorun yaşamadım eskiden nasılsa öyleydi benim açımdan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    Hatırlatayım, 2 kıta uzaktan geliyor. 5$'a getirecek halleri yok ya.

    çin'de dibimiz değil ama bedavaya geliyor. amazon şu kargo olayını çözmeli ürün 30 dolar kargo 17 dolar 1 ay beklemeye razıyız ...
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    Evet o konuda katıldığımı belirtmiştim zaten. Yanlız, benim gördüğüm kadarıyla biraz da karşınızdakine göre değişiyor olay. Son siparişimde benim kargom da yanlış hesaplanmıştı, ilk görüştüğüm kişi saçma sapan şekilde gümrük parasına bağladı olayı ki aldığım ürün 60 dolardı, anlatamadım adama bir türlü. Sonrasında görüştüğüm kişi ise amirlerime sormam lazım, özel takip oluşturuyorum dönüş yaparım vs. dedi ama 2 gün geçmesine rağmen sallamadı. Üçüncü kişi ise olması gereken tutarı düzgünce hesapladı, siparişe eklemek istediğim bir ürün vardı, eklenmeyince onu ayrı bir siparişle ücretsiz kargoya çevirdi ve yanlış hesaplamadan dolayı defalarca özür diledi. Anlayacağınız, doğru kişiyi bulmak gerekiyor. Ben kendi adıma, chat personeliyle alakalı bu durumu, görüşme sonrası feedback bırakarak bildiriyorum Amazon'a, tabi uygun bir dille. Siz de öyle yapın derim.




  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk mağdur değilsin,son da olmayacaksın. Ülkemizdeki açlar yüzünden oluyor hepsi. Irkçılık mı dersiniz, ön yargı mı dersiniz ne derseniz deyin ama isme, ülkeye hatta şehre göre muamele değişmeye başladı. ABD için böyle bir şey yokken Türkiye için böyle. Amazon artık ürünü teslim aldıktan sonra kendi hataları değilse iade edeceksen öde kargoyu diyorlar. Sen A almışsındır, ama B gelmiştir onda yardımcı oluyorlar ama eskisi gibi değil. Fotoğrafını gönder bakalım, B geldiyse dediler geçen sefer. İyi niyeti istismar ettiler, insanların haklarına tecavüz ettiler, şimdi hepimiz çekiyoruz. Kargo ücretleri bir ara kalksın diyordum ama yok, artık kargo ücretli olsun diyorum. Çünkü bazı rezillikleri önlüyor.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Öyle bir mantık yok burada.

    https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=596194 bu linkteki açıklamaya bakarsak; gönderim başına $4,99 + (ayakkabının ağırlığı) x $1,99

    Chat'e bağlanıp tekrar hesaplatın. Referans olarak da yukarıdaki linki verebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 50505051505250535054
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.