Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (2633. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
27 Misafir (2 Mobil) - 25 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.643
Favori
13.994.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26312632263326342635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amazon'dan aldıysanız büyük ihtimal çakma değil. Sennheiser HD598'lerde de aynı problem var. Olay Sennheiser/Razer'ın auth sistemini daha yeni ürünlerle güncellememiş olmasından kaynaklanıyor. Amazon Black Friday yüzünden tonla sipariş verdi, sizin ürünleriniz büyük ihtimal fabrikadan yeni çıkan ürünler ve sisteme kodları eklenmemiş. Amazon'la iade için uğraşmak yerine önce bi Razer'la görüşün derim.
  • Durum nedir arkadaşlar bi bilgi verirmisiniz
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Hayır işte öyle olmuyor hesap bilgilerin ile kart bilgilerin uyuşmazsa kartın çalıntı olduğunu düşünüyorlar ve hesabın askıya alınıyor giremiyorsun.Ama sorun başba birşeyde olabilir kartta bakiye yoktur vs.

Geçen bir arkadaş bakiyesinde para olmadığı için bir hata çıkmış 3 gün içinde ödeme yönteminizi değiştirin diye bakiye olmasa öyle bir hata gelir diye düşünüyorum

Sorun olmuyor ben sanal kart kullanıyorum limit hep sıfır oluyor, alışverişi yaparken 1 saatliğine açıyorum ama amazon çoğu zaman bu sürede çekmiyor parayı sonra çekmek istediğince çekemeyince mail atıyor ödeme yönteminizi gözden geçirin vs. diye bu şekilde bekliyor order, ben böyle 2 gün beklettim hiç sorun olmadı sonra limiti arttırıp tekrar dene diyorsun düzeliyor.

• fazladan g303 alan varmı bana 30dolardan satabilecek:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

quote:

Orijinalden alıntı: Sâwyer

quote:

40 dolarlik deathadder dan baska mouse tavsiyesi olan var mi?

49$ a aldm g303 şimdi 25$ gayet memnunum

link atar misin hocam? 25 dolara bulamadim

50 dolar hocam kaç gündür. 3 gün önce 24 dolardan kapışıldı. (:

kismet degilmis o zaman. sagolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerI -- 1 Aralık 2015; 17:00:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pipoTTi

quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

quote:

Ben de bot almıştım 11 kasımda, geldi bugün. Satıcısı Amazon değildi ama. Sıkıntı olmadan gelmiş, gümrükte falan.

ne bot aldınız bende alıcamda

http://www.amazon.com/gp/product/B00H2F441C?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o01_s00 bundan aldım hocam araştırdım iyi bir markaymış fiyatı da uygun geldi. (Pewter renk - 9, 9.5 ,10 size'larının fiyatları uygun) Resimdekiler kadar yeşil değiller, ama pek rahat bir bot değil, ağır biraz. Ayağım 42 numara 9.5 aldım, tam oldu.

42 hangi markada sizin peki ben 42.5 43 giyiyorum cat alıcam ben heralde

Alırken size chart'a bakın orada bizim ölçüye çevirilmiş hali de yazıyor amerika sizelarının. Her markaya göre değişiyor bu. Ayrıca yorumlarda "fit as expected" diyenlerin sayısı fazlaysa direk ayağınız kaç numaraysa ondan alabilirsiniz. O da olmadı cm'ye çevirilmiş ölçüler de mevcut bazı markalarda ayağınızı topuktan baş parmağa (olabilecek en uzak iki nokta arası) bir kağıt üzerinde işaretleyerek ölçün, uyuyorsa alın, ben bu şekilde emin oldum ayağıma olacağından.

caterpillar gönderimiyor ya :(

• quote:

quote:

Şimdi baktım $58 diyor.
    http://www.amazon.com/gp/product/B00TKFD51M/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00TKFD51M&linkCode=as2&linkId=5VIXPHMGNIABLFBT

25 e bir ara düştü ama ben 4 gün kovaladım bir daha düştüğünü görmedim Logitch G303 ün :( Siz farklı bir yerden mi baktınız şimdi dediğinize göre?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetddr

1 hafta forumdan uzak durmak lazım, şimdi heyecanlı tiplerin kargom yola çıkmadı, kargom hala edisonda bekliyor, parayı cektiler ürün yola çıkmadı,
    kargom osurdu, kargom aksırdı gibi mesajlarıyla dolup taşıcak, halbuki ilk sayfayı okusalar, yaslan arkana bak dalgana diyorlar,
    ama yok biz hergün 10 kere tracklicez, sanki değişen birşey olacak.
    Bırakın kargonuz ayağınıza kadar gelir, gelmezse zaten, olağanüstü bir durum olmuştur.
    onda da paranızı geri veriyorlar, heyecan yapıp her 10 mesajdan 7 tanesinden kargo bilgisi okumak istemiyorum ki ben,
    paylaşın güzel şeyler, alalım, paylaşalım,

Artik bitti sayilir konu.fiyatlar yukselmeye basladi.ben de takip ediyorum ama heyecanli kardeslerimizin kargo bilgileri disinda bir urun paylasimi yok artik malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 gün ara ile iki ürün aldım ama kargo takip bilgilerinde her iki ürünün de giriş çıkış gönderiliş saatleri aynı ama kargo takip nolar farklı.
    Her iki ürün içinde kargo parası ödedim.Gümrüğe takılmasın diye farklı günlerde iki ayrı sipariş verdim.
    Chat cevap vermiyor sadece kargo yolda diyor.Bu durumla karşılaşan var mı?
  • arkadaslar siparislerimin hepsinde parcel no girince nerde oldugu cikiyor ama klavyemin kodunda neden cikmiyor olabilir?

Carrier: i-parcel, Tracking #: AGSRNO40000037677
  • quote:

Orijinalden alıntı: UfukAkkus1

Durum nedir arkadaşlar bi bilgi verirmisiniz
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Yahu Türkçe yazıyor sayfa da , ingilizceye mi çevirelim ne yapalım ?

• UfukAkkus1 kullanıcısına yanıt
    veri girişi yapılmış varış bekleniyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcorp

quote:

quote:

Şimdi baktım $58 diyor.
    http://www.amazon.com/gp/product/B00TKFD51M/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00TKFD51M&linkCode=as2&linkId=5VIXPHMGNIABLFBT

25 e bir ara düştü ama ben 4 gün kovaladım bir daha düştüğünü görmedim Logitch G303 ün :( Siz farklı bir yerden mi baktınız şimdi dediğinize göre?

yoo aynı ürünü aldımda günlerce 25$ dan satıldı demekki bitti yada stoklar azaldı yoksa 68$ lık bi mouse değil o. hem o parayı verecek olsam gider zowie alırım.

• http://www.hepsiburada.com/pro-evolution-soccer-2016-pes-2016-ps4-p-GAMEARAL120138?wt_gl=cpc.elk.ev-elektronigi.konsol.pla&gclid=CjwKEAiAp_WyBRD37bGB_ZO9qAYSJAA72Ikg****du1qVmzJOj5qXpXci948Zee03UiOuq3YAzWtxoC_Xbw_wcB
    Arkadaşlar hepsiburada.com da pes 2016 110 TL. Neden böyle ucuz benim fark edemediğim bir farklılık mi var acaba?

• Sitem eden arkadaşlar olsa da kargo ile ilgili bir sorum var. Ayın 19'unda 65$ ve 26' sında 35$ olmak üzere 7 gün aralıkla vermiş olduğum siparişlerim ne hikmetse bugün çıkış yaptılar ABD'den. İki farklı paket olmasına karşın toplam bedelleri ile gümrük sınırını aşıyor. Bizim gümrükçüler iki ayrı paketi bir değerlendirip benden herhangi bir ücret isteme ihtimalleri var mı. Amazon ne vardı 7 gün aralıklı verilen siparişleri bu kadar bekletmeseydi.
  • evo 256 gb 91 dolar oluyo kargoyla beraber.gümrükte vergi sıkıntısı çıkar mı?
  • dcorp D kullanıcısına yanıt
    tıkladıgımda Unfortunately, you are not eligible for this offer. bu bildirim cıkıyor dedikleri aynen yapsam 10 dolar gelir mi yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: psu

3 gün ara ile iki ürün aldım ama kargo takip bilgilerinde her iki ürünün de giriş çıkış gönderiliş saatleri aynı ama kargo takip nolar farklı.
    Her iki ürün içinde kargo parası ödedim.Gümrüğe takılmasın diye farklı günlerde iki ayrı sipariş verdim.
    Chat cevap vermiyor sadece kargo yolda diyor.Bu durumla karşılaşan var mı?

Ben de aynı durum içerisindeyim. Birer hafta ara ile 50-70 dolarlık iki alışverişim oldu. İkisi de aynı zamanda yola çıktığı için birlikte geliyor. Bakalım bekleyip göreceğiz neyin olacağını... inş. sorunsuz geçerler.
  • Arkadaşlar amazondan kulaklık siparişi verdim. Ödemeyi yaptım bir kaç gün sonra bu yazı çıktı " Your package is undergoing customs clearing process and will arrive later than expected. " ne anlama geliyor?
  • 
Sayfa: önceki 26312632263326342635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.