Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12904. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
260.335
Cevap
2.643
Favori
13.994.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
    hımm ilginç sipariş sayfanda ne diyor peki?
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    https://i.hizliresim.com/Ydpdol.png

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar amazondan şu ürünü almayı düşünüyorum ancak Türkiye'ye gönderimi yok acaba Türkiye'ye gönderimi açmanın bir yolu yok mu? ECOVACS Robotics DEEBOT OZMO 900 Saug- & Wischroboter - 2-in-1 Staubsauger Roboter mit Wischfunktion & intelligenter Navigation - Mit Alexa- & Appsteuerung
    www.amazon.de
    Amazon.de: ECOVACS Robotics DEEBOT OZMO 900 Saug- & Wischroboter - 2-in-1 Staubsauger Roboter mit Wischfunktion & intelligenter Navigation - Mit Alexa- & Appsteuerung
    https://www.amazon.de/dp/B07N1K6SGQ/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_RksEDbHD2GH72

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• FTaze kullanıcısına yanıt
    @FTaze benimde öyle şuan sorun yok gibi ama sana e posta neden gelmedi ilginç

@alizr125 amazon de bazen ürün sayfasında gönderilmiyor der ama sepete gidince gönderiliyor olur şunu dene denemediysen sepete kadar git adres bölümünü geçerse gönderiyordur geçmezse yapacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Eylül 2019; 19:59:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

https://i.hizliresim.com/Ydpdol.png
    benimki kargoya verildi seninki ne durumda?
  • merhaba amazondan jbl flip 4 bluetooh hoparlör aldım canlı destekten kargo ücretsiz için şansımı denedim kabul ettiler ürün standart postayla 80.7 euro tuttu ve karttan provizyon olarak çekildi. daha sonra kurcalarken kargoyu değiştirme seçeneğinde priority seçtiğimde hala kargo için ücret alınmadığını ve gümrük bedeli daha az alındığı için toplamın 78 euroya düştüğünü gördüm, şimdi bu durumda priority seçmem bana ek ücret çıkarır mı ya da 78 e düştüğü için iade mi alıcam ne olucak durum daha önce yaşayan var mı?
  • atarli ergen kullanıcısına yanıt
    ben olsam iyi niyeti suiistimal etmem adamlar zaten kargoyu bedava yapmış kurcalamaya gerek yok ters tepebilir ama senin kararın yine de
  • Amazon.com dan Scar iii almak istiyorum
    (Yaklaşık 2000$) 1500€ üzerinde oldugu için ithalata girecek dolayısıyla ek ücret ödemem gerekicek
    Yaklaşık 2 haftadır bu konuyu araştırıyorum eksik/yanlış bir bilgi edindiysem düzeltebilir misiniz
    Aramex DHL veya UPS ile gönderecek sanırım, bildiğim kadarıyla aramexin gümrük müşaviri hizmeti yok dışarıdan mi gümrükçü tutmamız gerekiyor?
    Ben vergiyi önceden amazona ödemiş olucam, ama muhtemelen ticari olduğu için ödeyemeyecek parayı geri göndercek değil mi ? Geri göndermesi ne kadar sürer?
    DHL veya UPS ile gelirse yaklaşık 200 lira gümrük müşaviri hizmeti
    Gümrük müşavirinin isteyeceği vekaletname yaklaşık 200 lira
    200 lira ordino ücreti
    İlk günden sonra 70€ + gün başına 2-3€ civarı ardiye ücreti
    Sanıyorum gümrük vergisi laptop için yokmuş
    %18 KDV (Avrupa dışından geldiği için %20??)
    %0.5 kültür bakanlığı fonu ödemem gerekicek doğru mudur?

• Ürünüm Dhl'nin sitesinde 20 gündür gümrükte görünüyor. Geçen hafta kimlik no için mail gönderdiler, yazıp gönderdim fakat halen bir değişiklik yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DHL hep böyle pislik yapıyor seçmeyin o kargoyu diye çok yazıldı bende yazdım yavaş kargo aramex ile henüz hiç sorun yaşamadım hatta 2 gün önce kargoya verildi ürünüm daha abd de paket aramex den e posta geldi gümrük çekimi için 18xxxxx nolu siparişiniz şahsi kullanım içinse forumu doldurun diye tc no şirket adı tel no girdim bu kadar hatta tatmin olmayıp face tviter den artı mh ye yazdım hemen yanıt geldi hepsinden ve mh den gelen e postada tc no herşey onaylanmış görünüyor mh resim olarak atmış bana gelişmeleri yazarım şuan yolda tavsiyem dhl yi arayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Eylül 2019; 17:34:7 >

Amazon.jp'den Global'i seçtim, adamlar Dhl ile gönderdiler. Geçen gün Mail attım, sorun yok halen işlemler devam ediyor falan yazdılar. Yarın arayacağım artık.
    Aynı şekilde en temizi Aramextir.Sabaha karşı ön sipaiş verdiğim bir ürün kargoya verilmiş öğlen saatlerinde banada mail geldi gümrük çekimi için ama takip sisteminden baktığımda ''Müşteriden Güncellenmiş Teslimat Adresi Alınması Gerekiyor'' yazıyor.Bu olay ilk defa başıma geldi neden olduğunu anlamadım.Bakalım ne olacak..
  • Şimdiye kadar 1500€ üzeri işlem yapan kimse olmadı mı :/

• quote:

Orijinalden alıntı: zfr cn

Aynı şekilde en temizi Aramextir.Sabaha karşı ön sipaiş verdiğim bir ürün kargoya verilmiş öğlen saatlerinde banada mail geldi gümrük çekimi için ama takip sisteminden baktığımda ''Müşteriden Güncellenmiş Teslimat Adresi Alınması Gerekiyor'' yazıyor.Bu olay ilk defa başıma geldi neden olduğunu anlamadım.Bakalım ne olacak..
    o bende de yazdı 2 gün sonra güncellendi gelen mailde işlemi yaptıysan sorun yok aramex biraz geç güncelliyor siteyi ama kafana taktıysan siteye üyeysen siteden yardım menüsünden yaz olmadı tablet yada telefona uygulamayı indirip oradan yaz hemen cevap yazıyorlar veya tviter facebook dan yaz

şuan yolda transit

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Eylül 2019; 18:7:24 >

• amazon.com'da ürüne ne kadar vergi ve kargo ödeyeceğim görünüyor ama amazon.de'de bunu göremiyorum, var mı bunun bi çözümü? iki sitede de adresim kayıtlı
  • Arkadaşlar amazon.com a üye oldum adres vs girdim kredi kartı ile alım yapmaya çalışınca "Billing verification required
    For your security, your orders are on hold while we verify your billing information. We have sent you an email with instructions to verify your billing information and ship your orders." yazıyor. Kredi kartı ekstremi adamlara yolladım 3 4 gün oldu hala aynı yazı. Fikri olan veya yardımcı olabilecek var mıdır?

• İyi geceler arkadaşlar sizlere bir sorum olacak Amazon.de den ecovacs deebot ozmo 950 almayı düşünüyorum ancak Amazon dışı bir satıcıdan alacağım Amazon 530 Euro'ya satıyor diğer kişi ise 230 Euro ya satıyor ama 2. El ürün hakkında da sıfır kutulu garantili anlamında şeyler yazmış. Ve %93 olumlu geri dönüş almış diğer müşterilerlerinden. Kararsız kaldım almalı mıyım almamalı mıyım sorun çıkar mı alırsam..

• SwiftShadow S kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle. Yalnız, free shipping olanlarda vergi vs. ücreti görünmüyor. Onlar da mı ücretsiz oluyor free shipping yazanlarda? Bilen biri var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-85024A81E

İyi geceler arkadaşlar sizlere bir sorum olacak Amazon.de den ecovacs deebot ozmo 950 almayı düşünüyorum ancak Amazon dışı bir satıcıdan alacağım Amazon 530 Euro'ya satıyor diğer kişi ise 230 Euro ya satıyor ama 2. El ürün hakkında da sıfır kutulu garantili anlamında şeyler yazmış. Ve %93 olumlu geri dönüş almış diğer müşterilerlerinden. Kararsız kaldım almalı mıyım almamalı mıyım sorun çıkar mı alırsam..
    gönderen amazonsa vergiyide halleder ama gönderen ve satan satıcıysa gümrükte ayrıca vergi çıkar bilgine.

@SwiftShadow son aşamada görünüyor amazon de de.

@ciko1984 kart fatura adresi ve mevcut adres farklıysa ondan o yazı çıkar genelde yada karttaki ad soy ad ve hesap adı farklıysa. bir de türkçe karakter kullanmayın adres ve kart bilgilerini girerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Eylül 2019; 2:38:7 >

• Hocam peki gümrükten vergi çıkınca benim gümrüğe gitmem gerekiyor mu ben İstanbul'da oturmuyorum da

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.