Şimdi Ara

Tr Kapancak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler RiotGamesTurkish'in twitch yayınında bi çok kişi bunun üzerine konusuyo. Biri diyo TR kapanıyo hesaplar weste aktarılıyo filan. Bu konuda bilgisi olan var mı ?

• Riot Games Turkish , Oxi Champion , Zeoon , Sleper 2 , Melih Uçar , Hazreti Yasuo , Efsane Yayıncı tarzı insanların chatinde tek hücreliler olduğu için pek sallama.

• Çekilişe katılmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

Riot Games Turkish , Oxi Champion , Zeoon , Sleper 2 , Melih Uçar , Hazreti Yasuo , Efsane Yayıncı tarzı insanların chatinde tek hücreliler olduğu için pek sallama.

+950

yayın izlerken akıl sağlığınız için chati kapatın... çok garip, histerik, psikolojik travmayı tetikleyen cümleler görebiliyorsunuz...
  • Prof LCS sistemi varken, takımlar varken, sponsorlar varken niye Riot böyle saçma bir adım atsın? hayır yani buna inanıp konu açmayın abi
  • aynen kapanacak he yav he

adamlar EUW'daki Türklerden kurtulmak için TR sunucusunu açtı, herkesi direk buraya postaladı. şimdi kapatacaklar burayı, gelin EUW'un içine edin dicekler evet abi bu kapanıyor dedikodusunu yayan kesinlikle özürlü tamam da siz nasıl inanıyonuz ben onu anlamıyorum
  • kafalar güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

Prof LCS sistemi varken, takımlar varken, sponsorlar varken niye Riot böyle saçma bir adım atsın? hayır yani buna inanıp konu açmayın abi

+15000 Kesinlikle katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester is Red -- 31 Ocak 2015; 22:07:34 >
  • He aynen kapancak.

• DH LOL formunda ya

• ak büyücü zed çıkmadan kaldırılmaz
  • An itibariyle kapatildi kore svsindeyim. Herkesle muhabbet ediyorum. Herkes cok anlayisli. Mid faker aldi kitledi direk. Oyun sonu 9x report aticaz. Herkesi beklerim.

• Ulan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.