Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TR Garantili Kullanılmamış MSi 3080 SUPRIM X LHR Satın Al 2 Ocak 2022 02:46 1 1 TR Garantili Kullanılmamış MSi 3080 SUPRIM X LHR Merhaba,İhtiyaç fazlası olan MSi 3080 Suprim X ekran kartını satıyorum. 20.12.2021 tarihinde hazır sistemle alınmış ve 31.12.2021 tarihinde bana teslim edilmiştir. Teslim edildiği anda kullanılmadan kutusuna kaldırılmıştır. 3 yıl garantisi bulunmaktadır. Faturası ve kutusu ile beraber teslim edilecektir. Sadece 3 gün satışta tutacağım, satılmazsa kendim kullanmayı düşünüyorum. Yarın eve geçince resim ekleyeceğim. Teklif ve yorum yaparken lütfen forumda satılan yurtdışı ürünlerin fiyatlarını ve marka/modellerini göz önünde bulundurun. Herhangi bir ürünle takas düşünmüyorum.İstanbul içinden (Avrupa yakası-Besiktaş) yüz yüze satış yapabilirim. Diğer durumda önce ödemeyi alıp daha sonra ürünü yollayacağım. Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.Herkese iyi forumlar dilerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 30000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 29 Aralık 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Pop socket magsafe cüzdan [SATILDI] Sıfır Bowers & Wilkins PX8 Siyah [SATILDI] Ekranı kırık Asus PG32UCDM Monitör [SATILDI] Truthear X Crinacle Zero RED Kulaklık