Şimdi Ara

TR ENDURANCE F1 2015 LEAGUE (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
822
Cevap
10
Favori
31.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş
  • Ertelenen İspanya GP'si hakkında açıklama

Yaklaşık 1 saat önce başlaması gereken ancak toplu bağlantı sorunları yaşandığı için başlayamayan İspanya GP'si, haftaya aynı güne, yani 13 Aralık Pazar gününe ertelenmiştir. Yarış aynı şartlarda, saat 15:30'da başlayacaktır.

Sezon öncesinde açıklanan takvimde 13 Aralık günü araya denk geldiği için bu ertelemeden diğer yarışlar etkilenmeyecektir. Haftaya görüşmek üzere.

Ligin en hızlı ve en başarılı pilotlarından birisi olan umur.boyaci, yoğun bir dönemden geçmesi sebebiyle yarışlara katılamayacağını bildirip ligden ayrılmak istediğini yönetime iletmiştir.

Ligde yarışmaya F1 2013 sezonunda Monako GP'siyle birlikte başlayan umur.boyaci, McLaren'da çok başarılı bir sezon geçirdi. Sezona geç başlamasına ve bazı yarışlarda yaşadığı senkronizasyon sorunlarına rağmen sezonu 233 puanla ikinci sırada tamamlamayı başaran umur.boyaci, F1 2014 sezonu öncesinde Mercedes'e geçti. Ezeli rakibi Furkan Özcan'ın da Lotus'tan Mercedes'e geçmesiyle birlikte lig tarihinin gördüğü en güçlü ikililerden birine sahip olan takım, sezonu domine etmeyi başardı. Değişen fiziklere Furkan Özcan kadar iyi ayak uyduramadığı için şampiyonluğu yine rakibine kaptırsa da 284 puan toplayarak önemli bir başarı elde etti.

Kariyeri boyunca 34 lig yarışına çıkan pilot, bunların 30'unda finish çizgisini görmeyi başardı. Bu yarışlarda 10 yarış zaferi kazanan ve 22 kez podyuma çıkmayı başaran umur.boyaci, aynı zamanda 2 kez Pilotlar Şampiyonası ikinciliği, 2 kez de Takımlar Şampiyonası şampiyonluğu kazandı.

Lig tarihinin en iyi pilotlarından birisini kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşasak da ileride vakit bulabildiği takdirde lige dönmek isteyeceğini biliyor ve böyle bir durumda kendisine lig kuralları dahilinde her şartta öncelik tanınacağını bildirmek istiyoruz.

Mercedes takımında sezonun geri kalanında yarışacak isimse çoğumuzun yakından tanıdığı EmreKirac. F1 2013 ve F1 2014 sezonunda ligimizde yarışan EmreKirac, sistemi yeni oyuna yetmediği için sezon başında ligden ayrılmak zorunda kalmıştı. Bu soruna çözüm bulan EmreKirac, eski pilotlardan olduğu için yedek pilotlardan önce boş koltuğa yerleştirilmiştir.

Mercedes takımında lige geri dönme hakkı kazanan EmreKirac'a sezonun kalan bölümünde başarılar diliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorbetto -- 6 Aralık 2015; 21:10:48 >

• Güncel Pilotlar Puan Tablosu

TR ENDURANCE F1 2015 LEAGUE
  • Bugünlerde sona yaklaştığımın sinyallerini daha fazla almaya başladım. Okulun yoğunlaşması, şahsıma karşı sezinlediğim eskisi kadar olumlu olmayan tutumlar (Gerçekten parmakla göstereceğim, "şu" diyebileceğim hiçbir örnek yok bu konuda. Yalnızca seziyorum diyeyim. Sebeplerini tahmin etsem de yine de tam emin değilim.), takım olarak sezon sonunda bırakma eğilimimiz ve çoğu şeyi burada tecrübe etmiş ve kalan pek fazla aksiyonun olmaması ve en son olarak da Umur abinin ligden ayrılması bu sinyaller arasında gösterilebilir. Tabii ki bu gayet basit bir son olacak hayatın tamamına bakılırsa fakat yine de neredeyse 3 yıldır içinde bulunduğum bir topluluktaki aktif pozisyonumu sonlandırmak kolay bir karar olmadı.

F1 2012 sezonu ligin olduğu gibi benim de ilk sezonumdu. Alışma süreci, ortama ayak uydurma çabaları içindeydim. Yalnızca pist içindeki varlığımı değil, aynı zamanda bu topluluktaki kimliğimi ve konumumu da keşfetmeye çalıştığım zamanlardı. Aynı zamanlarda ilk dönemde üniversite hazırlığı bitirmiş ve fakülteye başlamıştım. Geçiş sürecindeki değişimlerden birisi de bu lig oldu bu sayede.

F1 2013 sezonunda direksiyon almamla beraber lige daha da adapte olabildim. Özellikle yarışma ruhunu direksiyonda bir tık daha fazla yaşıyorsunuz. Bu sezonda oldukça çok sürdüm ve bir şekilde şampiyon olabildim. Lig içinde konumumu netleştirdiğimi düşünüyordum.

F1 2014 sezonu oynamak zorunda bırakıldığımız oyunla büyük bir tezat oluşturacak şekilde güzel bir sezondu benim için. Şampiyonluğumu almıştım fakat hala ispatlamam gereken bazı meseleler vardı. Aynı zamanda moderatör de olmuştum. Ligle en fazla iç içe olduğum sezon buydu.

F1 2015 sezonuna çok daha sakin bir kafa yapısıyla başladım. Geçtiğimiz sezon sonunda moderatörlükten ayrıldım. Amacım sürüşümden keyif almak ve son sezonumda kırmızının tadını çıkarmaktı. Dört yarışın ardından hiç beklemediğim kadar iyi bir pozisyonda olmam da işin sadece beklenmedik bir sürprizi oldu tabii benim için. Aynı zamanda bu ligde en yakın olduğum üç kişiyle de takım arkadaşı olacaktım bu sezon sonunda. Ama hayat meşgaleleri, lig içindeki ve dışında olan ve ilk paragrafta saydığım bazı etmenler beni uzaklaştırdı. Bazı sinyalleri geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından itibaren hissetmeye başlamıştım. Aynı zamanda hayatımda olumlu olacağını düşündüğüm bazı gelişmeler yaşanabilir ilerleyen zamanlarda, bu yüzden de sürüş benim için geri plana gitmeye başlayabilir. Bundan sonra artık bu ekiple TIR mı sürerim yoksa yol araçlarıyla simülasyonlarda mı turlarım orasını bilmiyorum şimdilik. Tek bildiğim bir sezon daha bu kadar düzenli bir şekilde yarışamayacak olmam. Umarım yarışamam da; hayatımda artık başka meşgalelerin, olumlu ve mutluluktan - doğru kelime mi bilmiyorum ama - "sarhoş" olacağım meşgalelerin olmasını istiyorum.

Umur abiyle çok güzel çekişmelerimiz oldu bu süreçte. Rekabetimiz katıldığı ilk yarışla beraber başlamıştı (F1 2013 Monako GP - 10.01.2014). Aradan neredeyse iki sene geçti ve bu süre boyunca birbirimizi sürekli limitlerimize kadar zorladık ve karşılıklı olarak hızlandık. Bu süreçte aramızda nasıl mücadeleler oldu ve pisti birbirimize nasıl dar ettik bir kere daha hatırlamak için bazı videoları tekrar buraya koymak istedim. Gönül isterdi ki okul bana izin versin ve tek bir videoda toplayayım ama şimdilik böyle idare edeceğiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Özcan -- 11 Aralık 2015; 2:53:20 >

TR Endurance F1 League

69 Yarış, 63 Finiş, 33 Pol, 57 Podyum, 33 Galibiyet, 3 Şampiyonluk

• Hepsine olmasada biçoğuna göz attım ve umur ile aranızdaki rekabet acısıyla tatlısıyla çok iyiymiş ve böyle bir rakibi kaybetmiş olmanın üzüntüsünü bunları izleyince daha iyi anladım furkan adına...ligide bırakacağını düşğnürsek bir daha kendini bu tür bi çekişmenin içinde bulamayacağın aşikar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok iyi mücadeleler olmuş. Gerçek F1 yarışlarından daha heyecanlı. Umur da gönül isterdi ki ligten ayrılmasaydı ama şartlar öyle olmasını gerektirmiş. Ne diyelim hayırlısı olsun en kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle.
    Furkan sende ligten çekilme kararını iyi düşün derim. Eğer senin de okul ile alakalı olarak zaman sıkıntısından dolayı bu kararı vericeksen ona bişey diyemem, ama burada yaşanan diyologlardan dolayı ise bence bu kadar sıkıntı yapma keyif almaya bak. Yaşananlar unutulur gider dostluk baki kalır. Daha senden öğreneceğimiz çok şey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasthero41 -- 10 Aralık 2015; 18:32:17 >
    Estağfurullah, kimseye öğretecek bir şeyimin olduğunu düşünmüyorum. Zaten sezon öncesinde de düşünüyordum bunu. Bu sezon son sezonum olacak, bu netleşti. Sebebi burada olan hiçbir şey değil. Kapandı benim için onlar ama YouTube'daki bir diyaloğu yazayım. Diyalog maalesef alman bir bebeyle benim aramda geçiyor büyük ihtimalle. Yaşadığı yerde Türk arkadaşları da olsa gerek telaffuz edebildiği kadar Türkçe küfür de yedim bu sürede. Aynı bu özelliklere sahip birisi F1 2013 oynarken Spa pistinde otomatik vites kullanmanın avantaj olduğunu söylemiş (ben o zamanlar otomatik vitesteydim) ve benim haksız avantaj sağladığımı düşünerek benim anneme küfretmişti. Ve bu velet hevesli diye ben bir süre dinlemiştim bile bunu, sorduğu sorulara cevap vermiştim. Küfrün ardından Steam'den engelledim, nereden bulduysa beni, tekrar hortladı. Olayın özeti ise şu; benim sürüş yardımları kullandığımı söylüyor. Ben ise yarış çizgisi hariç tüm yardımları kapattığımı, manuel vites kullandığımı, ABS ve TC'yi kapattığımı söylüyorum. Bu benden yardımları kapalı bir tur atmamı söylüyor. Ben kullanmadığımı yineliyorum. Bu bana güvenmediğini söylüyor. Ben pol turumda lastikleri kitlediğimi ve yarış içinde aracın arkasını kaybettiğimi belirtiyorum ve dakika-saniye olarak yazıyorum. Bunlar yardımları kapattığımı gösterir nitelikte diyorum. Ayrıca ligimizde zaten yasak olduğunu söylüyorum. Bu arada "hayır, yalan söylüyorsun" gibisinden bir şeyler diyor, şimdi silmiş sanırım bulamadım, ayrıca ben dakikalarıyla beraber lastiklerimi kilitlediğim, çekişi kaybettiğim yerleri göstermeme rağmen bu beni dinlemeden ezberden konuşunca benim kan beynime sıçrıyor. Bu sefer söverek karşılık veriyor ama dediklerimi yineliyorum. Diyaloğu aşağıdan okuyabilir herkes:

Deren Dema: Whith driving halps its not realistic

Furkan Özcan: Only assist I use is racing line. I use manual transmission with TC and ABS off.

Deren dema: +Furkan Özcan aha my one lap end i wont to see u tc abs off

Furkan Özcan: +Deren dema I don't use TC and ABS. TC and ABS off, do you understand?

Deren dema: +Furkan Özcan i don't trust u u Never luck up i se Sven in ps4 its Not the same arkadash

Furkan Özcan: +Deren dema I locked up in my pole lap and many times in this race. Check 32:45 and see how I lose my rear. Because I lose traction in the exit. So, you can see that I don't use TC and ABS from these examples.

Beside that, TC and ABS are banned in our league. You cannot turn on and use them anyway. Because they are banned. Do you understand?

Deren dema: +Furkan Özcan u know wen i Trust u wen you did next Time Race from begining end i wont tu se Assistent bannet end i know how its Whithout assist i Drive Sinns 2006 f1 in ps3 end ps4

Furkan Özcan: +Deren dema look idiot, you said I never lock up. Then I showed you I locked up to prove that I don't use assists. If you really know how it's like to drive without assists, then you should have easily understood that I don't use assists when I lock up and spin my rear tyres. For god's sake you idiot, how can I lock my tyres if I use ABS? I lock up, I lose my rear end but you still don't believe I don't use assists.

I will show you that I don't use assists and it's banned in our league. But if you keep your "pretentious" attitude that you act like you know everything and still don't believe me, I want you to get the fuck out of my channel and don't watch it again you fucking idiot. Am I clear noob?

I'm done with dealing with bullshits of children like you. By the way, fix your fucking English.

Deren dema: +Furkan Özcan u are fucking kid end lier sikima anen amn u can lie Kids mother fucker

Deren dema: +Furkan Özcan du bist Lügner arschloch ich ficke dich komm in ps4 ich zeige dir

Furkan Özcan: +Deren dema I will show you next race that assists are closed but get the fuck out my channel. I showed you I locked up in this race, I lost my rear in this race. I even stated the exact time in this video when I locked up or lost my rear end you brainless fuck. You saw that I locked up and lost my rear. Just tell me did you see I locked up? Open this video:https://www.youtube.com/watch?v=w3BDcg9B4Rk go to 0:59 and see I locked my front-left. Open my race video with this link:https://www.youtube.com/watch?v=lFuBF5-ICJo go to 32:47 and see I spin my rear tyres. Did you see that? Huh? Did you see those? How can you still say that I use ABS and TC. If I used ABS, I wouldn't lock up. If I used TC, I wouldn't spin my rear tyres. Did you see those examples and understand that you complete imbecile fuck?

Deren dema: +Furkan Özcan u are fucking lier pig

Furkan Özcan: +Deren dema I will show assists are closed in our league. Just wait the next video. But I give you examples that I lock up and I lost traction. Did you see those?

Furkan Özcan: +Deren demahttps://www.youtube.com/watch?v=wk2_Cv1P8iA check this video. Go 2:30 in that video and you can see assists are closed in leaderboard. Do you believe me now? I showed you assist are closed now.

Bakın ben şüpheleri anlarım ve mümkün olduğunca cevap vermeye çalışırım. Kesinlikle alınmam. Gelsin bu ligdeki en yakın olduğum insanlar desin, ne bileyim takım arkadaşım Sedat abi olsun, Tarkan abi olsun, ligden ayrılan Umur abi olsun bu insanlar bile dese alınmam ve gösteririm kanıtlarımı. Ama gelip de benim dediklerimi dinlemeden, dinlememeyi geçtim; benim gösterdiğim ve tartışmasız, alenen ortada olan şeyler (açık bir şekilde lastikleri kilitlemem gibi) hakkında beni yargılayanlar olursa sinirlenirim. Ve emin olun herkes bu lig ortamındaki gibi değil. Kaldı ki bu ligde de nice hazımsızları gördük. Sözüm meclisten tamamen dışarı.

Ben bu sezondan sonra bir sezon daha, gerçek hayatta karşıma çıksa çocuk falan demeyip böyle dinlene dinlene, ıslak odunla döveceğim veletlerle uğraşmak istemiyorum gerçekten. Bunlar bir tane değil üstelik. Burayı okuyan küçük arkadaşlarımız varsa onlar alınmasınlar, sadece yaştan dolayı velet demedim o insanlara. Sevdiğim çok küçük oyuncu da var bu oyunu oynayan. Ama her şeyi ispatlarıyla beraber göstermeme rağmen kafasında oluşturduğu saçma sapan varsayımlarla bana çamur atmaya devam edenlere daha fazla tahammülüm kalmadı. Bu oyunu tamamen eğlenmek için oynuyorum; ne eğlencemi baltalayacak hareketlere sabrım kaldı ne de böyle veletlere.

Tek isteğim son 15 yarışımı sorunsuz geçirmek.

TR Endurance F1 League

• Geçenlerde bu lige katıldığımdan bu yana ilk defa tüm yardımları açarak oynayayım dedim 3-4 sn daha yavaş turlar attım. Alışık olmadığımdan mıdır nedir bilemedim:) Bunun sebebi büyük ihtimalle fren yardımı ve TC den dolayı diye düşünüyorum. Yanlış da düşünüyor olabilirim. Biraz daha tecrübelensem ve Pistleri ezberleyebilsem nec gibi kokpitten ve yol çizgisiz oynayacam da...

• İlker ben tt de arasıra kokpitten oynuyorum ki son iyi zamanımı kokpitte yaptım kesinlikle virajlara giriş daha kaliteli ve çizgiyi daha iyi tutturuyosun ama bi devamlılık sağlayamadım ama yarış çizgisi kapalı oynamak için o pistte en az 100 tur atmak gerek ...tamamen ezberinde olmalı pist

Otomatik vites açıkken kesinlikle daha yavaş. Bana kalırsa Full TC de aynı şekilde yavaşlatıyor. Fakat ABS'i açıp TC'yi Medium'a çektiğimde 0.100-0.150 daha hızlı oluyordum. Bir kere Çin'de Time Trial yaparken denemiştim. Ama bu sadece benim limitten 0.100-0.150 saniye yavaş olduğumu gösteriyor. Yoksa yardımların hızlandırdığı yok, benim kapasitemin düşüklüğünden kaynaklanmıştı yardımlar kapalı 0.1 geride kalmak.

Benim yorumum sürüş yardımlarının sadece yazılımdan ibaret olduğu. Yazılımın her satırındaki kodla haberleşemezsiniz. Ama asfaltla, ayağınızın altındaki pedallarla haberleşebilirsiniz. Bunu mükemmelleştirebilirseniz, tamamen kontrol altına alabilirseniz insan olarak her yazılımı geçmek mümkün olacaktır.

TR Endurance F1 League

• Furkan'la tartışan o Alman genci anlamak cidden güç; keza bana göre TC açıkken avantaj getiren bir şey değil Patinaj vs. açıklayabilirsiniz fakat simulasyon oyunlarında (Codemaster F1 için söylemek zor , rfactor diyelim) Tc açıkken süre kaybı olur. Furkan epey sinirlenmiş fakat ben tartıştığı adamı adamı anlamadım cidden seni yardım açık diye suçlaması beni gülümsetti Bunlara çok takılmamak gerek insanlar yeteneksizlikleri için her zaman birilerini suçluyor
    Cpu: AMD Ryzen 7 1700 | Motherboard: Asus Rog Crosshair Vi Hero | Gpu: MSI RTX2080 GAMING X TRIO | Os: Windows 10 Professional | Ram: Corsair Vengeance LPX 16Gb 3200Mhz Ddr4 | Monitor: Viewsonic xg2703-gs 165Hz
    Case: Thermaltake Spedo Advance Package Full Tower | Hdd:Samsung 250gb Evo Ssd | Keyboard: Logitech G105 Gaming | Mouse: Steelseries Sensei Raw Frost Blue | Headset: Steelseries siberia v2
    Steam ID : Circ / Battlenet : Circ

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2339 -- 13 Aralık 2015; 20:02:33 >
    -------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------
    PİST BİLGİLERİ

SONUÇ BİLGİLERİ

OYUN SONUÇ BİLGİLERİ

[simage]YOK[/simage]

CEZA ve UYARILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle -- 13 Aralık 2015; 23:07:43 >

• Kayıt almayı yarışın başında unutmuşum sonradan farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasthero41 -- 14 Aralık 2015; 0:27:38 >

• Biliyorum, hepimizin motivasyonu ciddi anlamda düştü ama ben bu karamsarlığıma rağmen hala iyi bir lig olduğumuzu düşünüyorum. En azından pist üstünde saygımız var birbirimize karşı. Bir süredir gerek XBox 360 gerekse PC olsun Apex Online Racing'i takip ediyorum, GP2 pilotları gibiler. Hızlı olduklarını inkar etmiyorum fakat pist üstünde sürekli bir gerginlik, sürekli bir sürtüşme var. Yukarıdaki video yalnızca bir örneği.

Bu sezon biter, biz toplanıp ETS2'ye girer konvoy yaparız, ondan bile keyif alırız bu kadroyla. Haftaya Monako'da görüşmek üzere.

TR Endurance F1 League

• _____________________________
  • Yarışın Ardından: İSPANYA GP

Sezonun beşinci yarışı İspanya GP'si geride kaldı. Normal şartlar altında geçtiğimiz hafta koşulması gereken ancak oyundaki sorun nedeniyle düne ertelenen İspanya GP'si, yine sorunlarla başladı. Bu sorunların ardından sıkıntının sıralama turlarında meydana geldiği görüldü ve sıralama turlarının kısa tutulacağı bir formül düşünüldü. Buna göre bir yarışlık sıralama turları 'Short Qualifying' olarak değil, 'One-Shot Qualifying' olarak koşuldu. Buna göre her pilotun tek zaman turu hakkı vardı. Alışkın olmadığımız bir sistem olsa da en azından yarışa sorunsuz bir şekilde geçiş yapmaya olanak sağlayan bir çözüm oldu. Yarışta ise 27. turda toplu bir bağlantı sorunu ve düşme yaşandı. Normalde bu gibi durumlarda eğer takvim müsaitse yarışın ileri bir tarihe ertelenmesi ilk tercih oluyor, ancak erteleme yarışında böyle bir sorun meydana geldiği ve yarışın %75'inden fazlası, %82'si tamamlanmış olduğu için tüm pilotlar toplu düşmenin başladığı andaki sıralarına göre puan aldılar.

Yarışı Ferrari pilotu Furkan Özcan, yine rahat bir sürüşle kazandı. Onu antrenmanlarda da çok iyi bir performans gösteren ve bu performansını yarışa taşıyan ForzaSpecnaz takip etti. Sezonun sürpriz ismi tarkanbeyaz, yarışın erken bitmesiyle birlikte yapması gereken 1 pit stoptan kurtuldu ve bir kez daha podyuma tutunmayı başardı. Sezonun şanssız isimlerinden Sorbetto, çok iyi bir start alsa da sürüş stiline uygun olmayan pistte genel anlamda sıkıntı yaşadı ve dördüncülükle yetindi. Son yarışlardaki yükselen grafiğiyle dikkat çeken BULUT, yine düzgün bir sürüşle beşinci sırada kendisine yer bulmayı başardı. Kısa bir aranın ardından lige geri dönen EmreKirac, her zamanki gibi hızlı ama istikrarsızdı. İstikrar yakaladığı takdirde ortaya çıkacak olan yüksek potansiyelini göstererek yarışı altıncı sırada tamamladı. Red Bull pilotu RandomWalker yedinci olarak sezonun kendisi adına en iyi sonucuna imza attı. Bu pistte iddiası olmayan pilotlardan Akin Yolcubal, 12. sırada başladığı yarışı sekizinci bitirerek önemli bir sonuç elde etti. Yarıştan puan alan son isimler dOcTR ve SchuminaTR oldu. LastHero yarıştan puansız ayrılırken, pistin hızlı isimlerinden nec, toplu bağlantı sorunundan 6 tur önce yarıştan düştüğü için klasmanda yer alamadı.

Enteresan bir yarışı geride bıraktık, keyifli mücadeleler izledik. Yarış ideal şekilde bitmese de sorunlu İspanya GP'sinden kurtulmak ve ilerleyebilmek güzel. Haftaya sezonun merakla beklenen yarışında, Monako GP'sinde görüşmek üzere.

• Pek iddialı olmadığım İspanya GP'sine start anındaki dikkatimle birlikte iyi bir ivmeyle başladım. Start anı dışında yeni takım arkadaşım Emre'yle zaman zaman girdiğimiz mücadeleler keyifliydi. Umur abiyi özleyecek olsak da Emre'yi tekrardan aramızda görmek güzel. Yarış erken bitmeseydi Tarkan abi lastik seçmeyerek yaptığı hatanın bedelini fazladan pit stopla ödeyecekti ve muhtemel bir podyum yazdıracaktım haneme. Ancak toplu bağlantı sorunu sonrasında bu şansı değerlendirme fırsatım olmadı. 2014 Brezilya yarışından beri devam eden podyum hasretim biraz daha sürecek gibi gözüküyor.

Sıralama turumda kayıt almadım herhangi bir sıkıntı olur endişesiyle. Yarışta başlattım recorder'ı. Bilginize :)

• Time Trial turlarımı yüklemek istedim sadece. Yarış da kenarda duruyor, özellikle isteyen olursa yüklerim onu da. Ama ben yüklemeye utanıyorum; çünkü ne sürüşüm normal seviyemde ne de yarışta bir aksiyon var.

TR Endurance F1 League

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.