Şimdi Ara

TR Duo Arıyorum plat elo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar s5'te ligler sıfırlandıktan sonra yaklaşık 1 2 haftada plata çıktım 1 ayda plat1 oldum. şuan plat 5im. Duo arıyorum. Mainim normalde adc fakat öyle insanlar geliyor ki adc'den soğutuyorlar. Mide geçsem bottan bir vayne çıkıyor adamı göremeden ölüyorum. jungle olsam daha ilk buffları almadan gank bekleyenler mi dersiniz lane itip gank bekleyenler mi dersiniz. Saçma sapan oyuncular geliyor. Adamın Nicki Rengar IV solo sal rengar sal solo alcam adam aldı tabi bişey diyemedik 2. seçimdeydi. Karşısına fiora geldi adam tp aldı dedik bare bi bitkinlik falan al en azından laneden üstün çıkta bişeyler yaparsın. Adam tp aldı maçın 15. dakikasına kadar feedledi 1/6 falandı fiora hayvan tabi. Demez mi bide yok siz nasıl insanlarsınız derine totem atın bota gelicem demedim mi gelemedim de adam hayvan oldu falanda filanda sizin yüzünüzden tp aldım almaz olaydım bir saydırıyor görmeniz lazım.

ÖZET: DUO ARIYORUM TR'DEYİM. MAİN ADC AMA HER LANE'DE OYNARIM SORUN OLMAZ KAZANMAK İÇİN OYNAYAN ADAM ARIYORUM.

NİCK: CLaiR0F

• Gecmis olsun Allah kurtarsin gardaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mscdd7

Gecmis olsun Allah kurtarsin gardaş

Allah razı olsun kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 MMR BOOST YAPILIR
    23 sa. önce açıldı
    TR plat support aranıyo +18
    10 yıl önce açıldı
    Lol duo
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.