Şimdi Ara

TR'den EU-West sunucusuna geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, öncellikle benim TR sunucusundaki accountumu EU-West sunucusuna geçirmek istiyorum.Kafamda bazı sorular var.Eğer benim TR sunucusundaki hesabımın kullanıcı adı EU-West sunucusunda zaten kullanımış ise ben TR'den EU-West sunucusuna geçiş yapabilir miyim?

Eğer yaparsam hesabımdaki rün, elo, yada aldığım skinlerde bi değişiklik olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

• Bende merak ediyorum takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet yapabiliyorsun hem de nick değiştirme fırsatın oluyor

rün skin gibi hesaba ait olan şeylerde bi değişim olmaz, ligini de elona göre oradaki bir lige atıyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rochie Roch -- 16 Haziran 2014; 0:29:58 >
  • yardım eden olmamıs bizzat tecrübeli biri olarak söylüyorum eger kullanıcı adın westte kullanılıyorsa geçmek istedigin zaman karsına isim değiştirme yeri gelir ordan nickini değiştirebilirsinn lig atama olayı ise gittiginde unranked olarak gözükürsün 1 maç atarsın TR'deki elona göre seni bir lige atar ben gold 4 tüm trde üstü üste maglubiye alıp silver 1 e düştüm westte geçtigimde macı kazandım ancak silver 5 attı ona göre TRde elonu kas öyle git.
  • tr de bronze 2 hesabım vardı oraya geçip bir maç attım silver 4 attı ismim ve kullanıcı adımda orda mevcutmuş 2 sinide birden degiştirdim ayrıca
  • benim trdeki accountum diamond 5 maçı atıp herhangi bi yere yerleşebilirim ancak sorun şu ki hesaba giriş yaparken kullanıcı adı bölümünde yazdığımız (nickimiz değil) kullanıcı adımız westde kullanılıyorsa rün page skin vs sıfırlanır diye bi duyum aldım açıkcası korkuttu :D riot tr'ye ticket attım riot tr forumuna konu açtım hala beklemekteyim bilen varsa bilgilendirsin :D
  • bende trden euw'e geçirdim. nickim yoktu ama değiştirmek istiyordum ve girip euw da hesap açtım aynı nickte, geçmeden nick ekranı çıkıyor ve yeni nick yazıyorsun. sonra hesabın geçiriliyor. arkadaşların dediği gibi ranksız başlıyorsun ama tek rank maçı atıp eloya göre yerleşiyorsun. ben silverdım bronza attı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol eu west hesap 46 seviye
    4 yıl önce açıldı
    TR Server Gold hk.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.