Şimdi Ara

TR'deki En Ucuz Microsoft Office Ev ve İş 2013 Türkçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 TR'deki En Ucuz Microsoft Office Ev ve İş 2013 Türkçe
    Herkese merhaba, kız arkadaşımın çalıştığı şirket 200 tane office alınca 1 tane de hediye yolladılar. Sitesinde 490 TL, boşu boşuna fazla para vermeyin benden alın. Hem siz mutlu olun hem de ben. Öğrenciyim, paraya ihtiyacım var. Zengin mağazalardan yüksek rakamlarla alacağınıza benden alırsanız hem cebinize çok para kalır, hem de bana harçlık çıkar. Her siteye baktım. En ucuz ofisi satıyorum. Son satış rakamım budur. Fiyatı minimuma indirdim. O yüzden pazarlık yoktur. Türkiyedeki en ucuz ofisi satıyorum.Kesinlikle güven sorunu yaşamazsınız. Çok dürüst biriyim. Alacak kişiye her türlü kişisel bilgimi verebilirim. Faceten eklerim açık adres veririm... Manisa ve İzmirde elden teslim edebilirim. Ankarada abim var isteyen olursa ordan da elden teslim ederiz. Kutusunda duruyor. Hiç kullanmadım. 0 üründür. Almaya niyeti olanlar çekinmeden benden alabilir. Kız arkadaşım ilk eline ulaştığında dalgınlıkla jelatinini çıkarıvermiş. Dvdnin bulunduğu beyaz kağıdın yırtılmadığını açılmadığını görebilirsiniz. Kesinlikle dvdsi çıkarılmadı ve kodu kullanılmadı. Fiyatı düşük tutmamın tek sebebi ofis alacak kişilerin genellikle şirketler olup fatura talep etmesi. Microsoftun kişisel hediyesi olan ofisin faturası tabiiki de yok. Ama bu gibi ayrıntılar alıcı olan son kullanıcıları etkilemeyecektir. Daha önce 2 kere online satış yapmıştım. Bana güvenmemeniz için hiçbir sakınca yok. Tanıyınca zaten içiniz rahat edecektir. Kafanızda ne gibi sorular kaldıysa çekinmeden sorabilirsiniz.
    Fiyat : 330 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• satıştan vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellerophonn -- 16 Aralık 2013; 19:42:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.