Şimdi Ara

TR'de YASAL UNLOCKUN TEK ADRESSİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
9
Favori
36.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tosun1

quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

quote:

Orijinalden alıntı: denizzin

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Brain

quote:

Orijinalden alıntı: tosun1

Dostum benim yazdigimi okumadınız herhalde ilanlara bakarken ilan başlığınızda att haricc yazmıyor dedim ilanın icine girdikten sonra yazıyor att nin açılmadiginiı bende biliyorum ama başlığı görünce açıldı zannettim

peki sizin dediniz olsun. tartışmaya hiç niyetim yok. Ilan benim istedim gibi yazarım forum kurallarına uyup.
    saygılarımla iyi forumlar dilerim

att olmadığını en başa büyük puntolarla yaz

milleti kandırma

laf olsun diye kıskançlık kokan gereksiz ve insafsız mesaj yazmak yerine *konu dışı* bölümüne gidip abudik gubudik yorumlarınızı orada paylaşın, azıcık adam olun

Lütfen mesaj yazarken düşünerek yazın yazdıklarınızı düşünerek yazın karşımızdaki insanı tanımadan nasıl elestrebiliyorsunuz ben arkadaşı kibarca uyardım oda gereken cevabı verdi bana artık sizedee bisey söylemek düşüyormuş anlamadım kıskançlığa gelince ben istanbuldayim arkadas Antalya'da tanımam etmem beni m mesleğim farklı arkadasım mesleği farklı anlaşıldı herhalde

Usta lütfen konu dışında kalmıyalım.
    Tartışmaya gerek yok size iyi forumlar dilerim.

ulocka devam

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

Takip edelim faydali ilan

teşekür ederim hocam bu arada yeni server eklendi
    Finnland İphone Sonera 55 Euro 1-7 Gün

• ben bunu yaptırmayı istiyordum ama siz ayarlardan kolayca ulaşabilecek bir bilgi için bile 5 lira talep etmişsiniz unlock işlemini olması gerekenden ne kadar fazla yapıyorsunuzdur kim bilir.
  • tabi telefonunuz aktif ise ordada hemen o2 simlockludur diye yazıyor . Ozaman bana operatör söylersiniz bende aynen bilgiyi öyle bildiririm. saten unlock işleminde talep edilmiyor bu bedel işlemde dahil + keyfi bir sorgulama degil bu yanış operatör bilgisi verildinde para iadesi yoktur.
    amacınız ne cözemedim! burda bi sorun bakalım kimden talep etmişim simdiye kadar bu 5 tlyi. insanlar bana telefon acıp abi bu kimin operatörü dedinde sorgulatıyorum ve herdefa 2 euro çöpe gidiyo ve kimseden para almıyorum.
    bilmediniz bir işlem hakkında nasıl yorum yaparsınız anlamadım.
    neyse sorun degil.

• Aynen benden 5 lira falan talep etmedi. Ya arkadaslar isiniz varsa yazın su konuya yani geveyli telin varsa gel yaz bişeyler kardesim ama pislik yapmayın tansiyon çıkarmayın ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Aynen benden 5 lira falan talep etmedi. Ya arkadaslar isiniz varsa yazın su konuya yani geveyli telin varsa gel yaz bişeyler kardesim ama pislik yapmayın tansiyon çıkarmayın ya

sagol kardeşim yorum icin. Ve evet kimseden bunu talep etmedim şimdiye kadar.
    Ndeninide söylicem birdaha: Ben bu sorgulatmayı saten yapmaya mecburum yanış operatör verirsek paramız yanar.
    5 TL sadece ya ben bunu sadece ögrenmek istiyorum diyen arkadaşlara gecerli!!!!

• merhaba bnde iphone 4 ios 5.0.1 var isveç çıkışlı bir telefon simi kilitli ve aktivasyonu geçemiyorum yardım ede misiniz?
  • güvenebiliyorsan ne mutlu sana yolla bakalım paranı sarıcizmeli mehmet agaya internetten hindistana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Brain -- 11 Aralık 2011; 13:28:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan327

merhaba bnde iphone 4 ios 5.0.1 var isveç çıkışlı bir telefon simi kilitli ve aktivasyonu geçemiyorum yardım ede misiniz?

pm atıldı

• dostum hayırlı satışlar geçen ay sana pasaport kaydı yaptırdım gayet temiz ve güvenilir birisin bunda şüphe yok tebrik ederim seni. Bu arada sana sorum telefon iphone 4. Three uk den alınma. Geçen birisine unlock yaptıracaktım Barred kontrat deyip yapamadı sen bunu yapabilrmisn unlock??
  • pm ile cevap verildi

• Takip,hayırlı isler.
  • takip.
  • fazla takip etmeyin beni tribe girecem arkamı dönmekten

hayırlı takipler

• takip
  • Takip.(Hayırlı satışlar..)
  • sagol

• eh idare ediyoruz

• Arkadaşlar doktora cihazı açtırdıktan sonra doğru benım dukkana, iphonelere guzel kapaklar,kılıflar,aksesuarlar almaya.

doktor reklam ücreti ne ödicez?
  • Yetterim sana beleş (Ağaya beleş hesabı)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.