Şimdi Ara

TR de TEK(di)..! 1.9 TDI çok Hp 9n3 Coupe POLO (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
1
Favori
67.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

şu arabamın konusundaki kirliliğe bak..

soğudum resmen..hiçbişey yazasım gelmiyor..

şaka mı bu mesaj ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Bence malum mesaj tiplerine dikkat bile etmeden paylaşımlarınıza devam edin. Kurallardan çok kuralcı olanlara dikkat göstermeyin. Herşeyin yeri ve zamanı olduğunu bilmeliyiz.
    Dünyadaki sanayi ve insan mantalitesi değişmedikçe bu tip gayretlerin de çok bir önemi yok. Amerikadan almanyaya kadar bu ülkede gördüğümüz herşey oralarda yapılmıyor mu sanıyorsunuz. O kadar pistleri olmasına rağmen yapılıyor hatta bazen bizden bile fazla. Ben biliyorum ki Amerikada insanlar trafiğe açık alanda araçlarının burnunu bile kaldırıyor ne tehlikeli hareketler yapıyor. Forumlar malum paylaşım için, modifiyenin de bir amacı var. Bilinçlenmeliyiz evet ama bireysel yönde olmalı bu, önce kendimiz çevremiz sonra ancak başka insanlara söyleyelim ve ancak yeri geldiğinde...

Yeri sizin icin ne zaman geldi ? Sizin veya chip tuning uzmani arkadasimizin diger insanlara hayat tehlikesi yaratan bu aktivitelerde, bu forumlarda olayin tehlikelerini onleyici bir durus gosterdigi ve benim gormedigim bir tane yazi, bir tane olaymi var ?

quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Araçlar, makineler, yarışlar, modifiye ürünleri..... Talep var ki üretiliyor olarak değil sadece üretiliyor ki talepde oluşuyor olarak da bakmalıyız. Bence zamanın getirisi olarak bazı şeylere ihtiyaç duyuluyorsa, üretiliyor, satılıyorsa, talep ediliyorsa mutlaka bunlar kullanılacak. Biz canavarı ürettik ama siz heryer de kullanmayın demekte ayrı bir dünya saçmalığı.
    Bugün biri uçağa biniyorsa düşeceğini, arabaya biniyorsa öleceğini göze almalı bence. Korkan, bu şekilde ölümü tercih etmeyen bazı şeylerden uzak durmak mecburiyetinde. Yine bence birinin kafasına taş düşmesiyle ölmesi ile direğe girerek ölmesi arasında hiç bir fark yok. Sonunda insanlar ölecek ve dünyada hiç bir şekilde trafik kazalarını durduramayacaklar.! Yine aynı şekilde toplu ölümlerde öyle ha mahalleye meteor düşmüş ölmüş ha zincirleme kaza ha durağa araç girmiş....
    Amma saçmalamışsın sende ha demeyin, artık bunlarıda yazmamıza sebep olanlar düşünsün biraz.... :)

Yahu (mesela) kadin nasil uzak dursun ? Aksam isten donuste durakta otobus beklerken ustune bir araba cikmis ölmus, simdi bu kadin bundan nasil uzak dursun ? gel bunu kadinin (mesela) 4 yasindaki cocuguna anlat, o cocuk o gece nasil uyuyacak ? Benim oglum aksam annem gelecek diye bir saat onceden kapinin dibinde yatmaya basliyor. Bu araba illede modifiyeli degildir ama modifiye yapan, ozellikle boyle bir duruma karismaya daha fazla yatkin cunku bu arkadaslar, annelerin (hatta kendi annelerinin) isten eve gittikleri yollari, bilgisayar oyunlarindaki yollar gibi gormeye biraz daha fazla meyilli.

Kaza veya insanin ihmalkarligi, kotulugu hep vardir. Akli basinda bir insan bir sey kotuye dogru giderken elinden geldigince olaya karisan insanlara, can yakacaklara ve cani yanacak olanlara mudahale etmeye calisir, bugunu atlatiriz yarina insallah her sey daha guzel olur ama elimizden geldigince eger gorunurde olayi daha zararsiz hale getirme imkanimiz varsa bunu kullanmak lazim.

Ben burada bunu soylemeye calisiyorum. Yukarida yazdim, genc arkadasimiz sanayi sitesinde arabasina chip tuning vesaire yaptirdi, parasini odedi, arabayi atolyeden cikarip kendini TEM yoluna atti. Ben bu arabanin arkasindan bakarken biraz sorumluluk hissederim. Cokmu yanlis dusunuyorum ?

• Lütfen daha fazla bu konuya sosyal mesaj veren postlar atmayın. Güzelim proje işte.

Otomobil genelde görüyosunuz işte misal lambo ya bi firma yüklenmiş falan konu açılır durur. Herkes hayretle bakar. Bunu da onun gibi düşünün. Sosyal mesaj vericekseniz başka bir konu açın. bu konunun amacı bu değil.

Laf farklı yerlere gelmeye başlamış. Pist aracı yapıyorum diyor. Hala duraktaki kadın diyorsunuz. Piste çekiciyle götürüyorum diyor. Daha ne yapsın.

Daha fazla uzatmayalım lütfen.
  • bende katılıyorum, arabayı incelemek için girdim sosyal mesaj sayfası gibi olmuş. bir tek yaşanan can sıkıcı olaylarla ilgili şikayetçi siz değilsiniz @cengizumur fakat bu konunun başlığında da "gel sokakta kapışalım" diye birşey yazmıyor adam aşama aşama yaptığı işleri paylaşmış sen ha bire arıza çıkartıyosun. aç bir konu orda paylaş bizde katılalım. düşüncelerine hak veriyoruz fakat konumuz bu değil.
    hocam bu arada araban çok sade ve çok şık olmuş. tebrik ediyorum.
  • Abi aracını gün geçtikçe güzelleştirmişsin motor gücünde takdire şayan derecede artmış.

Acaba 16 Mayısta Konya'daki draglara geliyor musun?Sana ev sahibi olmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

şu arabamın konusundaki kirliliğe bak..

soğudum resmen..hiçbişey yazasım gelmiyor..

Mehmet hocam boşver sen paylaşıma devam et

birde aracın hala satılık mı ben ilgileniyorum

satarım..
  •  TR de TEK(di)..! 1.9 TDI çok Hp 9n3 Coupe POLO

intercooler geldi ve 16" jant revizyonu tamamlandı..4 adet lastik takıp coiloverları yerleştirdikden sonra biraz alçaltabileceğim ki şuanda 17" jantlarla hiç alçaltılamıyor..

eksoz susturucusu sipariş edildi yarın elimde inş..arka tampondaki kocaman boşluk bununla anca dolar..

TR de TEK(di)..! 1.9 TDI çok Hp 9n3 Coupe POLO

• kazasız belasız inşallah hocam.bu motor bizim caddy deki 1.9 tdi den farklı bir motormudur
  • temel olarak aynı bazı komponentleri farklı sadece..
  • Güzel bir çalışma. Eksoz, jant, coiloverlardan sonra aşama aşama fotoları bekliyoruz. son susturucudan sonraki sesi de merak ettim. video atarsanız süper olur. Bir de hocam o kadar torku ufacık kasa (ve fwd) kontrol etmek zor olmuyor mu?
  • ellerinize sağlık güzel çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByWRX

Güzel bir çalışma. Eksoz, jant, coiloverlardan sonra aşama aşama fotoları bekliyoruz. son susturucudan sonraki sesi de merak ettim. video atarsanız süper olur. Bir de hocam o kadar torku ufacık kasa (ve fwd) kontrol etmek zor olmuyor mu?

yeni takacağım turboyu HKS EVC6 ile kontrol etmeyi planlıyorum .. böylelikle her vitesde farklı tork basabileceğim..haliyle daha bi tutulabilir olacak..
  • Tavan rüzgarlığı pek hoş olmamış gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 29 Nisan 2010; 0:08:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Tavan rüzgarlığı pek hoş olmamış gibi?

orj o ben takmadım onu
  • Şu aracın videolarını görmek istiyoruz usta ne zaman bitecek?

eksozu taktım.. pek beğenmedim..tekrar elden geçirilecek..
  • Yere yakınlaştığında bence görünüşü güzelleşir gibime geliyor. Fena durmuyor bence.

TR de TEK(di)..! 1.9 TDI çok Hp 9n3 Coupe POLO

coolerıda taktım
  • Abi eksozun arka kısmı göründüğü için hoş durmuyor bence.Daha kibar bir eksoz taksan daha iyi olur.Aslında tamponun kenarlarındaki yerlerden çift eksoz çıkışı yapamaz mısın?Ya da oralara yansıtıcı koysan daha iyi olmaz mı?Çok boş duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.