Şimdi Ara

TR'de Ranked

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bir kaç sorum var.Tr ranked da meta oturmuş mu ? Birde nick değiştirecektim Deckbow kullanılamıyor başına uyucak bi clan tag ı önerirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilneversleeps -- 4 Ocak 2013; 12:22:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TR'de Ranked Pişmanlıktır..

Bazen kimi diyor ben şuraya gidicem, başkası seçerse trollüyor oda seçiyor falan ama bazen herkes ne kalırsa onu alıyor, bu sefer illaki noob biri çıkıyor. Yada bana böyle denk geliyor. Hep 2 kişi ranked atıyoruz, ikimizde feedleniyoruz ama bi bakıyoruz bot feci halde feedlemiş, ondan sonra bozgun. 4 oyun ard arda böyle oldu.
  • Rune ler bitsin duo girerim o zaman yapıcak bişey yok. Jungle solo top iyiyim mid ve adcarry de oynuyorum bi tek support beceremiyorum

• Klanin olmadigi halde hayali tag mi koyacaksin?

• Trde üst düzey oyunlar dönmüyor, oyunu daha rahat taşıyabilsende aldığın haz konusunda aynı şeyi söyleyemicem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferilan

Klanin olmadigi halde hayali tag mi koyacaksin?

koyabilir ama team girdi mi kotu olur.Metaya uygun trde ranked takimlar ama kaliteli oyuncu az.

• oyun başı adama mal dedim diye oyunun ilk 15 dakikası oynamadı.botta 2vs1 oynadım.
    yine oyun başı çocuğun teki 14 yaşındayım baştan soyleyım dedi.oyunun 5.dakikasında rage quit attı
    artık süresimi bitti naptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: murataltay

oyun başı adama mal dedim diye oyunun ilk 15 dakikası oynamadı.botta 2vs1 oynadım.
    yine oyun başı çocuğun teki 14 yaşındayım baştan soyleyım dedi.oyunun 5.dakikasında rage quit attı

aynı sorun bnmde basıma geldi adam 3 kill verince kule altı cıkma def kas dedm. bunu demiycektn bana dedi rakibe gel kes beni ddi 10 kill bilerek dalmadan verdi . LoL den sogudum artık. su TR yi kapatsınlar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: murataltay

oyun başı adama mal dedim diye oyunun ilk 15 dakikası oynamadı.botta 2vs1 oynadım.

İnanmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.