Şimdi Ara

TR'de neden bazı LCD Monitörler yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LCD monitor almayı düşünüyorum bu aralar, gece gündüz araştırıyorum, şu anda 19" Samsung 957MB kullanıyorum o yüzden Samsung istiyorum gene, ancak bazı modelleri ülkemize getirmiyorlar. mesela 970P yok :(

aradım Kontu (Samsung ithalatçısı) bir hamefendi ile görüştüm, yengemiz diyorki TR de alıcı bulamadığı için getirmiyoruz üst modelleri. alt modeller bile zar zor satıyor zaten.. Allah aşkına bu açıklamammı ya. neyse.. kafa ütülemiim.

Ben de o zmn Sony'de karar kıldım

19 SONY S95DRB 'de karar kıldım ama Eksenin sayfasında şu anda stokta yok görünüyor.. acaba Sizler, değerli forum üyeleri arkadaşların, bu modeli başka nerden temin edebileceğime dair bir fikirleri var mı ?

(aslında aradığım ana özellikler şunlar: DVI, 1280x1024 @ 85 , 600+:1, 8-12 ms ts)

teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: polyrider

Selamlar!

LCD monitor almayı düşünüyorum bu aralar, gece gündüz araştırıyorum, şu anda 19" Samsung 957MB kullanıyorum o yüzden Samsung istiyorum gene, ancak bazı modelleri ülkemize getirmiyorlar. mesela 970P yok :(

aradım Kontu (Samsung ithalatçısı) bir hamefendi ile görüştüm, yengemiz diyorki TR de alıcı bulamadığı için getirmiyoruz üst modelleri. alt modeller bile zar zor satıyor zaten.. Allah aşkına bu açıklamammı ya. neyse.. kafa ütülemiim.

Ben de o zmn Sony'de karar kıldım

19 SONY S95DRB 'de karar kıldım ama Eksenin sayfasında şu anda stokta yok görünüyor.. acaba Sizler, değerli forum üyeleri arkadaşların, bu modeli başka nerden temin edebileceğime dair bir fikirleri var mı ?

(aslında aradığım ana özellikler şunlar: DVI, 1280x1024 @ 85 , 600+:1, 8-12 ms ts)

teşekkürler.

Ya kardeşim bas bas bağırıp forumda aldığımız ürünleri sevabına paylaşıyoruz bi göz atın da sizde faydalanın diye ama heyhaaaaat Neyse konuya gelelim. Türkiye de her model bulunuyor aslında ama yılbaşına kadar pek çıkartma niyetleri yok. Mesela ben HS95DB buldum. 95DRB yi ilk kez senden duyuyorum. Özelliklere gelince buaraya yazmayım sen şu linki bi incele sorun olursa cvp larım artık. http://forum.donanimhaber.com/m_4726023/mpage_1/key_//tm.htm#4742860 Ayrıca eksen bu ürünü getirmez henüz. Kmisyonu fazla değil çünkü. Bu arada beğenmediğin kont bana o ürünü alabilmem için yardımcı oldu fakat bayağı bi uğraştım diyebilirim.

• Türkiye'de hangi donanım ürünü her markada ve modelde var ki LCD monitörler olsun... Kaliteli RAM, kaliteli güç kaynağı vs. hep yurtdışından getirtmek zorunda kalıyoruz.
  • bence piyasadakiler yeterli
  • someone74:
    cevap için teşekkürler.
    Dediğin model güzel, bende incelemiştim, ama ondan vazgeçmemin tek nedeni ekranın dışındaki kalın kenarlıklar.. ben LCD iki tane alcam, bir önceki postta söylemeyi unuttum, yanyana koyacak olursak kalınlık gıcık edecek =)
    bu arada kont sana nasıl yardımcı oldu ? bastırdın, sana yurtdışından model mi getirdiler, yoksa elllerinde mevcut olanlardan almaya mı ikna ettiler ?

L5:
    kendince haklı olabilirsin ama almışken amacına uygun en iyi monitoru seçmek lazım, az para vermiyorsun hani.
  • ayan Dell 2005FPW , ve 24005fpw ultraharp modelleri bulunmuyor.

Her ne kadar 16 ms iddialı bir oran olmasada 25 ms 50 kare oynatımında yeterli iken 16 ms dahada iyidir.

Birde bu lcd lerde S-video,rca,7in1cri ve en güzel özelliği PIP var.

Gerek infronic gerek Dell'e sormama rağmen, talep yeterli olmayınca bu modeller gelmeyecek.
    Ve Amerika da 20" ve 24" de en çok satan bunlar,Ardından Apple CD HD serisi geliyor.

Ve ülkemizde rastlamadığım Sharp yok.Bu firmanın da iddialı modelleri var.

Bende bir düşüncemi aktarmak istedim.Yani Amerikada 550$ a 20" 1680*1050 800$a 24" 1920*1200 res. veren lcd muhteşem bir şey.Ne yazıkki bizim ülkeye nasip olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.