Şimdi Ara

Tr de maç falan taşınmaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.lolking.net/summoner/tr/294680 lolkingim burada.kha ile 10/2/4 giderken blueyu aldım ve master bir ton küfür edip bilerek feedledi.sonra tehdit etti bluenun canını inidirip bana vericeksin yoksa feedlerim dedi.bu adamın yaptığı tk şey kulelere vurmak ciddiyim başka bir şey yapmadı.backdoor yapıcam diye 10 kere öldü.ben napabilirim sonuçta afk da değil besledi rakibi.bunlar yüzünden 1/4 gidiyorum placemantlarda.ciddiyim bu server dan bir cacık olmaz çünkü ko sro m2 kitlesinin yarısı burada hepsi de ranked atıyor.içimi dökmek istedim biraz cidden deliye dönüyor insan.

• oluyor arada öyle.
  • Öyle demeyin lan vallaha West'e geçesim geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercimen

oluyor arada öyle.

oluyor da hepsi mi bana denk geliyor.hadi bu adam ekstrem bir örnek.takımıma 40 dk da 100 farm kayle lardan tut solo ezreal a kadar her şey geliyor.solo ezreal alınan maçta bu geçen oyunki master yi de gelmişti takıma ve takımı şu şekilde uyardı:bakın sizi uyarıyorum sadece farm ve bd yaparım kafamı bozarsanız feedlerim.ben daha ne diyim?şükür birisi çıktı da girmek zorunda kalmadım o maça
  • bazen taşınmıyo cidden adam afk olsa yenicek gidip feedliyo , rakip takımda para vermiyorsun gel beni 1 kere kes öyle öl falan diyor
  • Master'in buildi iyiymiş.2 İE
  • Bir tek sana denk gelmiyor bana da geldi siralama maçlarim 3-7 idi 2 oyun afk vardi bir oyunda kha solo gitti veletin dediği laf beylr sarhoşm feedleyebilirim:Ddd ve feedledi de rezil herif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maç taşınabilir tamam belki hak etmediğin bir yere düşeceksin ama zamanla çıkarsın bu oyun sabır oyunu burda qq konusu açmanın bi katkısı yok sana yanlış anlama seni kötülemiyorum ama sana faydası yok westte aynı sadece küfür yok

• Az önce shyvana ile32/3/kusur ile bitirdim macı kaybettik. Arada oluyor maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Az önce shyvana ile32/3/kusur ile bitirdim macı kaybettik. Arada oluyor maalesef

arada olsun da yerleştirme maçlarım da olmasaydı iyiydi.zaten ranked tecrübem yoktu.çık çıkabiliyorsan bronzdan şimdi
  • Kardeş şunu bilir şunu söylerim. Bronz ve Silverdan kurtulmak için top level bir player olman gerekiyor. Yoksa şans eseri çıkabilirsin zar zor. Şansın çok yaver gitmesi gerek. Gold 1 ve üstü liglerde supportla bile carrylersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pia L -- 22 Ocak 2014; 16:22:04 >
  • aynen böyle düşünüyorum gümüş veya altın liglere denk yetenekte oyuncuların bronz hesabı çıkarmaları için biraz şans gerekli. ya çok iyi oyuncu olacaksın yada biraz şanslı olacaksın. şimdi o adamlar sana geliyorsa karşıya da geliyor gibi mantıklı bir şeyde var ama şans işte bize gelenler karşıdakilerden daha beter oluyor nedense
  • Oriannayla 28 kill 28 asist bitirip kaybettiğim maç bilirim he heyyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batgyro

www.lolking.net/summoner/tr/294680 lolkingim burada.kha ile 10/2/4 giderken blueyu aldım ve master bir ton küfür edip bilerek feedledi.sonra tehdit etti bluenun canını inidirip bana vericeksin yoksa feedlerim dedi.bu adamın yaptığı tk şey kulelere vurmak ciddiyim başka bir şey yapmadı.backdoor yapıcam diye 10 kere öldü.ben napabilirim sonuçta afk da değil besledi rakibi.bunlar yüzünden 1/4 gidiyorum placemantlarda.ciddiyim bu server dan bir cacık olmaz çünkü ko sro m2 kitlesinin yarısı burada hepsi de ranked atıyor.içimi dökmek istedim biraz cidden deliye dönüyor insan.

6/2/3 başladığım maç 7/10/4 bitmişti. sen rakibi ne kadar ezersen ez olmuyo, taşımak imkansız. (low eloda)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.