Şimdi Ara

TR'DE İLK AM2 TESTLERİ (AM2 X2 3800+) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
5.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yeni farkettim. Teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: The_WeB

    superpi 31sn bence cok dusuk 3 ghz e ragmen en azından bı 28-29 sn almalıydı

    Bencede, ben 2.75ghz opteron'um ile 31sn alıyorum yani..
  • Konuyu buradan takip edebilirsiniz tekrar teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dikmenibo

    gerçi amd böle bişi yapıyorsa bi bildiği vardır, elinden tahtı acı bi şekilde kaptıracak bi firma yoktur dünyada herşey iyice planlanmıştır


    Hiç sanmıyorum. Görünen köy klavuz istemez. Görünen o ki ddr2 super pi de bile bir performas artışı getirmemiş. Bu forumda bazıları venice ile 2750 mhz civarında sp 1M den 30sn alabiliyorlar.

    Bence AMD DDR 2 ile 1 adım daha ileriye gideyim dedi ama yerinde saydı. Elinde şu an daha yeni birşeyler olmadığı için mecburen, yerinde sayan fakat daha yeni bir sistemi piyasaya sürmek zorunda kaldı. Anlayacağınız, piyasaya hiç ürün sürmemektense, performansı yüksek olmasada farklı bir ürün sürmek daha iyidir prensibiyle hareket ediyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Coolersergeant

    Ayrıca en çok merak ettiğim,dünyada türkler nasıl ilk kez bu overclock,ve ilk am2 izlenimini yaptı merak ediyorum.Yurt dışında hiçmi ilgilenen olmadı?


    Bi süredir nete giremiyodum,,bizim köye gelmedi daha adsl falan.. Coolersergeant arkadaşın niye böyle düşündüğünü anlayamadım? niye biz türkler de yapamasın ilk testleri ki,,amd am2 leri dağıtmadı hiç lansmandan önce veya dağıttıklarına da lansmandan önce test yayınlama izni vermedi yoksa bileşenler bizim elimize daha erken ulaşmıştı..neyse..bu arada şimdi baktım halen am2 3800+ x2 dünya rekoru bizdeymiş(http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59753 )....bu da aslında talep görmediğinin göstergesi çünkü biz o değeri kasmadan test almak için kullanmıştık hiç max mhz denememiştik..

    Sonuca bakarsak amd sistem kuracak bir arkdaş elbette am2 yi tercih edecektir sonuçta 939dan iyiler çok ta az olsa,,sorunlar giderildiginde daha iyi olacaktır elbette..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilelebet

    Anlayacağınız, piyasaya hiç ürün sürmemektense, performansı yüksek olmasada farklı bir ürün sürmek daha iyidir prensibiyle hareket ediyor.



    bende buraya katılmıyorum.firmalar akılsızmıki göre göre yanlış yolda ilerlesinler.ddr2 ye geçmek kolay değil.ki amd ddr2 ye geçerken ddr3 hazırlıklarını tamamlamış bile sadece optimizasyon kalmış, bununda zamanını yol haritalarında kesin olarak gösteriyolar.
    şu kabul: intel amd ye ağır bi darbe vurdu.belki amd bnu beklemiyordu.ama ne olursa olsun büyük firmaların 2. bir planı vardır.onlar bilmiyomu durumun kötü olduğunu, bişey yapmazlarsa dahada kötü olacağını, adamlar mutlaka şirketi rahata kavuşturmak için bi pplan tutuyolardır.amd nin yaptığı senin dediğin prensip değil, soket A yı bitirip platformları bir aşağı kaydırmak.böylece giriş seviyesi 754, orta seviye 939, üst ve can alıcı seviye ddr2 li am2 olacak.şöyle bişi daha var bu son olacak bitiyo yazım: amd şunuda belirtmiş gibi oldu 939 ile; s754 ün önü kapalı! bu yüzdende ddr3 lü k8l ile çeşitliliği arttıracak ve eski 754 de emekli oalcak.bu arada zararı ne kadar olur bilmem ama adamlar bişeyleri göze almışlar

    bu arada HEY@
    biraz daha kastırsaydın işlemciyi yaw gittimi elinden??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 15 Haziran 2006; 21:12:43 >




  • keşke bizim dükkandanda bir iki fotograf koysaydiniz heheh
  • kutları dünya rekorunuz 2 oldu galiba bide öbür am2 vardı
  • çalısmalarınızın devamını bekliyoruz...
  • brawo hey ama biraz daha yüklenebilirdin hehehe
  • saolun arkadaşlar,, EX_PRO bu 3800e fazla yüklenememiştik o zamalar zaten am2 nin ilk çıktığının ertesi günü yaptık testleri,hatta x2 3800ün dünyadaki ilk testlerydi bunlar,kısacası amaç extrem bişeyler yapmak değildi,,ne yazıkki de işlemci elimizde değil yoksa daha basardık hani..

    _turhany_ ,,senin için imzama ekliyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 6 Temmuz 2006; 9:00:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.