Pekı ıslemcıyı almak ıstedıgımız zaman G0 revızyon oldugunu olup olmadıgını nasıl anlıycaz
quote:
Orjinalden alıntı: Haşmet
Pekı ıslemcıyı almak ıstedıgımız zaman G0 revızyon oldugunu olup olmadıgını nasıl anlıycaz
Yeni çıkan 1333 Mhz FSB işlemcilerin hepsi G0 revizyon olmalı yada olacak...
Ama E6x50 serisi işlemci alıyorken FPO# koduna bakmanız yeterli 2007 üretim olan ve L710,
yani Malezya 2007 yılı 10. haftası üretimi ve sonrası tarihli tüm işlemciler G0 revizyondur
Asus Probe programında MB ile ısı derecesi gösteren kısmında 27 derece göstermekte bu ankartın ısı değerimidir? Bende bu kısım 45 derece hemde O/C siz anlamadım gitti..
Birde bu ısı değerlerinin tam olarak neleri temsil ettiğini açıklayabilirmisiniz zahmet olmazsa ..
Çünkü birden fazla değer var ...birbiri ile bağlantılı birkaçı tabii
solun arkadaslar...
baya iyi bir islemci, iyi skorlar. yine çok iyi o/c . fazla soze gerek yok..
quote:
Orjinalden alıntı: minimalist
Asus Probe programında MB ile ısı derecesi gösteren kısmında 27 derece göstermekte bu ankartın ısı değerimidir? Bende bu kısım 45 derece hemde O/C siz anlamadım gitti..
Birde bu ısı değerlerinin tam olarak neleri temsil ettiğini açıklayabilirmisiniz zahmet olmazsa ..
Çünkü birden fazla değer var ...birbiri ile bağlantılı birkaçı tabii
Test sırasında Speedfan programınıda açtımki ısılar hakkında kuşku olmasın...
27 derece ısı değeri olan SS'den başka 37 derece olanda var,ne farkı var dersen test uzay sistem olarak yani kasasız yapıldı.
Ve 37 derece gündüz yaz sıcaklığı zamanında yapılan test diğer 27 derece ise Karadenizin akşam serinliğinde yapılan test fark ordan geliyor
Ha dersen neden sizinki 45 derece? Demek ortamınız sıcak,kasanızda iyi hava sürkülasyonu yok...
güzel bi çalışma olmuş karadenizde gece gündüz bu kadar sıcaklık farkettiriomu geceleri geleyim ben oraya sistem yanio
quote:
Orjinalden alıntı: citafettin
güzel bi çalışma olmuş karadenizde gece gündüz bu kadar sıcaklık farkettiriomu geceleri geleyim ben oraya sistem yanio
Yazın gece gündüz arasında 10 derece çokmu saatte 12 yi geçti yoksa sendemi Karadenizlisin
elinize sağlık @Asefik hocam, daha önceden bu G0 revizyon için uyarmıştın eğer işlemci alıcak olursam, direticem G0 revizyon olsun diye...
elinize sağlık çok güzel inceleme olmuş
Elinize sağlık. Yeni çalışmalar var mı planlarınız içinde.
güzel inceleme ancak 1.70v la 4.20GHz kullanamayız günlük
quote:
Orjinalden alıntı: Asefik
quote:
Yazın gece gündüz arasında 10 derece çokmu saatte 12 yi geçti yoksa sendemi Karadenizlisin
Hocam eğer Trabzonda ikamet ediyorsanız müsait bi ara sistemi görmek isterim vallaha
Test için elinize sağlık bu arada.
Sistem evde ama ne yazıkki hanım bilgisayar misafiri kabul etmiyor
Abi sonunda Günlük 4Ghz de kullanabileceğin İşlemci hayalin gerçek olmuş 45 Nm den önce bunun gerçekleşmiş olması dahada güzel tabii. Eline emeğine sağlık Şefik abi , You are the best şerefsizim ( çok da yağcıyımdır )
quote:
Orjinalden alıntı: Lazm_Track
quote:
quote:
Hocam eğer Trabzonda ikamet ediyorsanız müsait bi ara sistemi görmek isterim vallaha
Test için elinize sağlık bu arada.
Aslında bir ara Trabzonlular olarak bi toplansak güzel olur , acaba kaç kişiyizdir forumda ... Hem tanışmış, hemde güzel bir sohbet etmiş oluruz .....
quote:
Orjinalden alıntı: pEgaTR
Abi sonunda Günlük 4Ghz de kullanabileceğin İşlemci hayalin gerçek olmuş 45 Nm den önce bunun gerçekleşmiş olması dahada güzel tabii. Eline emeğine sağlık Şefik abi , You are the best şerefsizim ( çok da yağcıyımdır )
Yok bu hayalim sayılmaz henüz, hayalim 1.45 voltaj ile 4.0 Ghz günlük kullanabilecek C2D ve Quad Core işlemci
Beklerim ofise...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: pEgaTR
Yok bu hayalim sayılmaz henüz, hayalim 1.45 voltaj ile 4.0 Ghz günlük kullanabilecek C2D ve Quad Core işlemci
Beklerim ofise...
Walla ben gelirim hemde koşa koşa
çok güzel bir inceleme eline sağlık bende 22 temmuzadan sonra alayım bitane E6750
22 temmuzda alınması gereken cok güzel islemciler olacak bakalım kısmet
Vay be, hava soğutma ve sıcaklık derecesi çok iyi. Amd böyle devam ederse, rekabet daha da azalır diye korkuyorum.