Şimdi Ara

TR'de Başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar can sıkıntısından EUNE ye bi süre ara verip çoluk çocukla oyun atmayı düşünüyorum. Tabi sizin gibi playerler hariç bu laftan.

• quote:

Orijinalden alıntı: David Crosby

Merhaba arkadaşlar can sıkıntısından EUNE ye bi süre ara verip çoluk çocukla oyun atmayı düşünüyorum. Tabi sizin gibi playerler hariç bu laftan.

qnq yapma bence can sıkıntısından yapılacak iş değil güven bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence öyle bir hata yapma hele ki yaz tatili gelmişken.
    TR'de de player var ama %90'lık kesimi tam karaktersiz insanlar.
  • Biliyorum haklısınız ama gerçekten can sıkıntısı ve ezmek istediğim birkaç tanıdık var güya çok iyiylermiş
  • Dostum gece 3 te bile troller var yapma bnce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

quote:

Orijinalden alıntı: David Crosby

Merhaba arkadaşlar can sıkıntısından EUNE ye bi süre ara verip çoluk çocukla oyun atmayı düşünüyorum. Tabi sizin gibi playerler hariç bu laftan.

qnq yapma bence can sıkıntısından yapılacak iş değil güven bana.

+1214235235235
  • bak sana şimdiden diyorum git köprüden atla can sıkıntısına belki ölmezsin ama can sıkıntısına TR ye geçersen kesin ölürsün.bi kere kesin cehennemliksin.ona küfür buna küfür :D onları saymıyorum onlar zaten kesin cehennemlik a diyosun ana bacı kayıyolar b diyosun sülaleni bırakmıyolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin 2 TR Neden Bozuldu
    8 yıl önce açıldı
    Hero Online, Tekrar Türkiye’de!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin gibi Challanger mertebesine yükselmiş bir oyuncunun sunucumuzda oynayacak olmasından dolayı içim kıpır kıpır :) Midemde kelebekler uçuşuyor adeta. Hemen gel başla.
  • bana mı denk gelmiyo şu troller :( supportum main ve bana support bırakmayan takımlar denk geliyor resmen
  • kardeş kıyma canına bunu gerçekten istemezsin can sıkıntısı dediğin önüne gelenden aynı küfürleri yemek her maç feeder görmek herkesin kendini bir şey sanması bulunduğu seviyeyi bilmemesi geçersen hayatının en zorlu yarışına girmiş olursun
  • Ekmek almaya gidicemci biri gelsin hemen geri gidersin
  • Durun yahu yazdığınız herşeyin başıma geleceğini biliyorum ama dediğim gibi maksat heyecan olsun ben oynuyabildiğim oyunu ortaya serecem trolü gelsin feederi gelsin yapacak bişey yok küfür atana da en ağırını yapıştırır chattan bloğu koyarım takılsın kendine
  • Ekle birlikte oynarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.