Şimdi Ara

[TR] Csprotr Cs:Go Competitive Tickrate 128 Türkiye Serverı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  [TR] Csprotr Cs:Go Competitive Tickrate 128 Türkiye Serverı

[TR] Csprotr Cs:Go Competitive Tickrate 128

Arkadaş herkes yakınıyor niye Türkiye lokasyonunda server yok diye. Biz elin macarına bulgarına muhtaç mı bırakıcaksınız diye :)

Bizde siz arkadaşları dinleyip server açalım dedik kesinlikle bir reklam gelirim paralı admin satışımız yoktur. Sadece siz değerli oyuncular ping sıkıntısı çekmeden girip oyununuzu rahatlıkla oynayın diye bu server açtık.
    Türkiye'de server yok diye yakınan arkadaşlarımıza yada olan server dolu olmasından dolayı oyuna giremeyen arkadaşlarımıza duyurmak için açtık.
    Herhangi bir iddiamız yada yatırımımız yoktur. Sadece oynamak ve hslerin havada uçuşması :)

Steam Grubumuzhttp://steamcommunity.com/groups/csprotr

Server ip 93.89.66.42:27015

Server hakkında:

Server lokasyonu Eskişehir'de olup noktadan noktaya internet teknolojisi dediğimiz Fast Ethernet'in kullanmaktadır.
    Server kapasitemiz 32 kişiliktir. Kişi sayısı aşıldığı takdirde yeni serverı açmak için herşey hazırdır.
    Server Cs: Go Competitive olarak açılmıştır.
    Oyuncularımızın isteklerine önem veririz. Önerilere göre genel bir anket yapılır serverda ona göre değişikliğe gideriz.
    Serverımız Tickrate 128 özelliğine sahiptir.

Tickrate nedir ne işe arar?

Serverda fps hızı yüksektir. Oyunda takılma oranı çok azdır. Yani oynarken kasmazsınız çıldırmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snaru -- 22 Ocak 2013; 15:36:04 >

• ekledim fav'a oyuncu sayısı artınca güzel şeyler olacağına inanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

ekledim fav'a oyuncu sayısı artınca güzel şeyler olacağına inanıyorum :)

şuan gerekli sitelere tanıtımlarımızı yaptık zamanla dolacağını düşünüyoruz bizde dediğim gibi bizim gelir yapma gibi bir niyetimiz yok yeterki insanlar Türkiyede cs serverlarının çoğaldığını bilsin çünkü server yok diye oyunu alıp başta oynayıp bırakan çok oldu :)
  • Teşekkürler hocam serverda 3-5 online kişi görürsem girerim ben de dün sitesi üzerinden satın aldım oyunu tesadüf olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Teşekkürler hocam serverda 3-5 online kişi görürsem girerim ben de dün sitesi üzerinden satın aldım oyunu tesadüf olmuş.

tabiki bekleriz :)
  • Güzel bir sw gibi. Dolu olursa gelirim bende.
  • Güzel sv fakat az önce girdiğim server bomboşTU.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sv yi hiç dolu göremedik tavsiyem bu sv nin poülerliğini artırmak için etkinlik gibi birşey hazırlamanız ve en azından dh den görenler girip oynama fırsatı olabilir
  • Hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahsen bizde serverdaki kişi sayısını yükseltmek istiyoruz tavsiyeleriniz var ise dinlemeye hazırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snaru

şahsen bizde serverdaki kişi sayısını yükseltmek istiyoruz tavsiyeleriniz var ise dinlemeye hazırız.

hocam oncelıkle clanınız falan varsa clan olarak o sw de oynayacaksınız sw hıc degılse 6-7 kısı olarak gozukucek cok kalabalık sevmeyen benım gıbı oyuncular mutlaka gelır boyle boyle dolar o sw nız kendınız de oynamıyorsunuz kı o sw de baskası neden oynasın ne zaman gorsem bos sw maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın oynamama sebebimize gelince birtakım ayarlar yapıyorduk bizde bundan dediğin girmeyi düşünüyoruz tabiki şahsen bende boş server görünce girimde sayemde dolsun demem. Bizde servera girip yeterli doluluğu oluşturduktan sonra artık kısmetse oyuncular gelir :)
  • servera birazdan giriyorum bakıcam oyuncularınızı assasins gibi oyuncak gözüyle değilde insan gözüyle görüyorsanız serverdaki herhangi bir teknik aksaklık, sorunlar benim için önemli olmaz her daimi oyuncunuz olarak devam ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

servera birazdan giriyorum bakıcam oyuncularınızı assasins gibi oyuncak gözüyle değilde insan gözüyle görüyorsanız serverdaki herhangi bir teknik aksaklık, sorunlar benim için önemli olmaz her daimi oyuncunuz olarak devam ederim

Oyuncak gözüyle? bizde küfretmeden hilesiz normal oynayan her oyuncu değerlidir. öyle diyim :)
  • quote:

quote:

servera birazdan giriyorum bakıcam oyuncularınızı assasins gibi oyuncak gözüyle değilde insan gözüyle görüyorsanız serverdaki herhangi bir teknik aksaklık, sorunlar benim için önemli olmaz her daimi oyuncunuz olarak devam ederim

Oyuncak gözüyle? bizde küfretmeden hilesiz normal oynayan her oyuncu değerlidir. öyle diyim :)

assasinste tüm oyuncular her zaman değersiz oyuncu bol olunca takan insan yerine koyanda olmuyor o yüzden söyledim servera baktım boş ama oyuncu sıkıntısıda sorun değil düzgün server oldukca 3kişide oynarız
  • quote:

quote:

quote:

assasinste tüm oyuncular her zaman değersiz oyuncu bol olunca takan insan yerine koyanda olmuyor o yüzden söyledim servera baktım boş ama oyuncu sıkıntısıda sorun değil düzgün server oldukca 3kişide oynarız

şahsen başka serverları bilemem ama biz öyle değiliz dediğim gibi hani sınırını açmayan hiçbir oyuncuyu sallamamazlık etmeyiz sonuçta serverlar oyuncular için oyuncular serverlar için vardır dicem ama biraz politik konuşma oldu :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

şahsen başka serverları bilemem ama biz öyle değiliz dediğim gibi hani sınırını açmayan hiçbir oyuncuyu sallamamazlık etmeyiz sonuçta serverlar oyuncular için oyuncular serverlar için vardır dicem ama biraz politik konuşma oldu :D

server oyuncular iin varda 40 kişi ful çekince server kendini kral oyuncuları köle gözüyle bakıp saçmalayanlar görüyoruz o yüzden yazdım size değil assasins eydi tepkim oyuncularına hiç değer vermeyen bir servera neden girerler anlamıyorum servera girdim çok eğlendim yeteri kadar oyuncuda var şuan çok güzel server onun dışında HİÇ kimseyi ff le öldürmeme rağmen topuğuna 8 hp götürcek şekilde bıcak attım el bittikten sonra c4 çözenin makarasına banlandım ff ban ayarı çok ince olmuş sanki bi bomba atsak yanlış yere direk ban yeriz demekki onunla ilgilenilmesi gerektiğini düşünüyorum gerçi ölünce ct geçtiğim için ctden birine asist olmuştum oda etkilemiş sanırım ama dediğim gibi kimseyi öldürmemiştim bile

• Bugün server güncellemeden sonra oluşan hataları düzeltip ayarlamalar yaptık server kapasitemiz artık 32 kişiliktir. Bunun sebebi orjinal haritalar olmasıdır. Tabi siz oyuncular farklı birşeyler sunarsa bunu oylama yapıp hayata geçiricez.
  • geçen akşam girdim 1 map bitene kadar 16el botlarla takıldım 1kişi bile gelmedi oyuncu lazım servera güzel server bu arada reset olayında sağdaki puanlar değilde sadece frag sıfırlansa daha güzel olur
    edit: oyuncu kapasitesine gelince şuan için zaten oyuncu yok fakat çok olsada 30 iyidir nuke train inf vs. maplerin sayısı artmadıkça fazlası zarar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 15 Şubat 2013; 10:46:30 >
  • Bu akşam herkesi bekleriz gerçi Galatasaray maçı var ama izlemeyenleri bekleriz bizde :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.