Şimdi Ara

Tplink Archer VR Serisi İçin Tivibu Kurulumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
18.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Archer VR2800'de sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler.
  • Archer VR300 kullanıyorum. Yukarıda belirtilen ayarları yaptım. Ancak modemim tivibu kutusuna oldukça uzak. Bu sebeple D-Link Dap1325 ile (prize takılan kablosuz genişleticilerden, üzerinde ethernet portu var) kablosuz ağımı genişletiyorum ve bunun üzerindeki ethernet portundan tivibuya kablo ile bağlanıyorum ancak sonuç alamıyorum. Access point üzerindeki ethernet port ile bağlanarak tivibuyu açmanın bir yolu yok mu? Acaba Vr300'ün ayarlarını değil de D-Link Access Pointin ayarlarında mı bir şeyler yapmalıyım?
  • deneme dh D kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç denemedim inanın, ne desem yanlış olacak.
  • deneme dh D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konu hakkında başkaca bir bilgisi olan yok mu? VR300'e üzerinde ethernet girişi olup prize takılan bir access point bağlayıp, access point üzerinden tivibuya kablo ile internet vererek tivibuyu çalıştırmak hakkında. Eğer bilgisi olan varsa, hangi model dağıtıcı bağlamam gerekir. Kısacası tivibu decoderi, vr300 modeme uzak. Başka bir çözüm önerisi olan var mı?
  • deneme dh D kullanıcısına yanıt
    Powerline almanız lazım. Demek istediğinizi anladım, fakat kablosuzdan ethernete çeviren adaptörler işe yaramıyor. Priz hattından powerline ile uzatabilirsiniz.
  • Merhaba, modemim ust katta, tivibu alt katta, powerlinelar çekim olarak birbirlerini gormekte sorun yaşar mi? Elektrik tesisati ayni daire icinde tek tesisat.

    Ayrica modemim tp-link oldugundan ve tivibu ayarlarini da bu modem uzerinden yaptigimdan, powerlinei da tplink tercih etmek isterim. 300mbs hiza sahip olan tplink powerlinelar tivibu icin iş gorur mu? Sizin onereceginiz bir model var mi?

    Son olarak powerline yontemiyle calistiramayan arkadaslar var mi? Bu yontemle de sorunla karlisma ihtimalimiz var mi?
  • merhaba Tp-link Archer VR2800 modem aldım her ayarı yaptım sorunsuz çalişmakta fakat tivibu ayarlarını anlatıldığı gibi yapmama rağmen görüntü alamadım son firmware yi de yükledim anlayamadım benmi yanlış birşey yapıyorum yoksa bir yeri atlıyormuyum??
    Tplink Archer VR Serisi İçin Tivibu KurulumuTplink Archer VR Serisi İçin Tivibu KurulumuTplink Archer VR Serisi İçin Tivibu KurulumuTplink Archer VR Serisi İçin Tivibu KurulumuTplink Archer VR Serisi İçin Tivibu Kurulumu
    Ayarlarda spı diye bir uyer yoktu bende güvenlikbölüünden açsamda kapasamda olmadı
    bana bu konu hakkında yardımcı olabilecek birileri varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahderya -- 12 Mayıs 2020; 9:54:42 >




  • egeym kullanıcısına yanıt
    ustam yaptığın ayarları paylaşabilirmisin bende de aynı modemden var ne yaptıysam olmadı olmadı
  • emrahderya E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    İlki Tivibu için yeni oluşturacağınız IPoE profili için, diğeri ise halihazırda var olan PPPoE profili için.

    Tplink Archer VR Serisi İçin Tivibu Kurulumu

    Tplink Archer VR Serisi İçin Tivibu Kurulumu




  • Bende VR1200 aldım mağdur oldum. Kurulumları anlatılan gibi yaptım. Yayın 2 dakika sonra gitti. Servis geldi hiç muhattap olmadılar modemi değiştiricez dediler, sizin modemler çekmiyor evde memnun değilim dedim dinletemedim. Modem değişti hızım düştü wifi berbat yok mu bunun formülü TPLink ile görüştüm ayarlar tek başka birşey yok dedi. Çaresiz kaldım iade etmek istemiyorum yok mu yapabilen?
  • Herkese selamlar. 1-2 ay sonra ttnete taahhütüm bitiyor. tivibu iptv aboneliğim var. Modemi de yenileyip tp-link vr2800 düşünüyorum. bu durumda hem turknete geçip hem de modemi değiştirdiğimde tivibu kullanmaya devam edebilir miyim?
  • Merhabalar,


    ben de yeni Tplink archer vr300 modem aldım. genen olarak modemdem memnunum. eskisi de telekomun verdiği modemdi. wireless da sıkıntı yaşıyordum.


    burda konuda anlatıldığı gibi kurmadım ben. internet bölümünden yeni bir arayüz ekledim 55 dinamik ıp dedim ekledim. sonra da ip tv kısmında etkin yapıp yine dinamik ip seçtim. şimdi sorunsuz çalışıyor. hiçbir şekilde manul ip ağ geçici statik ip ayarı yapmadım.


    tek sorun modemi kapat aç yaparsam iptv etkin kısmı sıfırlanıyor. tekrar orayı etkin yapmak gerekiyor. bu sorunu çözemedim henüz.


    yardımcı olmak için ekliyorum ayarlarımı. selamlar.

    Tplink Archer VR Serisi İçin Tivibu Kurulumu


    Tplink Archer VR Serisi İçin Tivibu Kurulumu


    Tplink Archer VR Serisi İçin Tivibu Kurulumu




  • emrahderya E kullanıcısına yanıt
    Sizin kullandığınız ip tv set top box marka ve modeli nedir ?
  • teknoloji41 T kullanıcısına yanıt

    TP link archer vr300. statik yönlendirmeyi tplink müşteri hizmetleri ile yaptım ancak tivibu da sorun yaşıyorum. bazen sorunsuz kanal değiştiriyor bazen de takılı kalıyor. hatta çoğunlukla takılı kalıyor kanal değiştirmiyor. yardımcı olabiilecek var mı?

  • mnedim1 M kullanıcısına yanıt
    Tivibu kutusuyla da alakalı olabilir.
  • merhaba,


    güncel olması açısından yazıyorum.


    ilk mesajdaki linkte bulunan tp-link yönergeleri ile başarıyla kurdum. hem internet hem tivibu sorunsuz çalışıyor.


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/131718266


    modemim tp-link archer vr400

  • merhaba vermiş olduğunuz kurulum şekliyle başarılı bir şekilde ayarlarımı yaptım. tivibu güzel bir şekilde çalişiyor. ancak elektrik kesildiğinde ayarlamalar iptal oluyor.baştan kurulumu yapmam gerekiyor. modemim archer vr400 lütfen yardım edin. ben evde olmayınca kurulumu çocuklarım yapamıyor ve tv siz kalınıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuzey2534

    merhaba vermiş olduğunuz kurulum şekliyle başarılı bir şekilde ayarlarımı yaptım. tivibu güzel bir şekilde çalişiyor. ancak elektrik kesildiğinde ayarlamalar iptal oluyor.baştan kurulumu yapmam gerekiyor. modemim archer vr400 lütfen yardım edin. ben evde olmayınca kurulumu çocuklarım yapamıyor ve tv siz kalınıyor.

    http://www.kolaykurulum.net/Content/res/productFiles/7f6fe589-9d49-4a5a-9dc6-76791601b0cb.pdf


    bu dosyadakileri yaptınız mı tam olarak? iki bölümden oluşuyor dikkat edin.





  • DigitalKral D kullanıcısına yanıt

    VR2800 de de bu ayarlar çalıştı.

  • sc355 S kullanıcısına yanıt

    VR400 güncel yazılımlı modem arayüzünde Güvenlik duvarı kısmı kısmı (6 numaralı yer) . Buna rağmen çalıştı. Bakalım sıkıntı çıkaracak mı ?


    Tplink Archer VR Serisi İçin Tivibu Kurulumu

    Alttakininin bağlantısını kestim.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.