Şimdi Ara

Tplink 8960n wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar elimde asus dsl n16 ve tplink 8960n var
    Asus dsl hattına bağlı tplink ise kabloyla asusa bağlı. Yanı asustan aldığım Interneti tplinke aktardım. İşlem basit kurulumu yaptım çalışıyor. Ancak bir süre sonra tplink e wifiden bağlanamıyorum. Bazen kapatıp açtığımda bile sorun Çözülmüyor. Kanal değiştirmeyi wps kapatmayı falan denedim ancak çözülmedi. Sorun nerede anlamıyorum yardımcı olur musunuz?

Birde ben en başında bu iki modemi wifi yoluyla bağlamayı denedim ancak yapamadım o konuda da yardımcı olabilecek biri var mı?

Şimdiden Teşekkürler iyi forumlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Beğenmediğin birini eleyip diğeri ile aynı markalı modem yapman lazım. Takribi iki yıl kadar önce başka bir forumda arkadaş sorunu bu şekilde aşmıştı. Çok tartışılmıştı

• qeceninprensi kullanıcısına yanıt
    Tplink modem arızalı dsl görmüyor. evde boş durmasındansa bir işe yarasin derdindeyim 😄 asusa aynı anda 6 7 cihaz bağlanıyor cihazdaki yükü tplink ile bölmeye çalışıyorum. Amacım en başında wifi gücü az olan yere repeater olarak kullanıp wifi alanını genişletmekti ama o iş daha zorlu gibi

• Transfikk kullanıcısına yanıt
    'Mesh ayarlarından iki modem birbirine kablosuz bağlanabiliyor diye biliyorum. 'AP bul' tuşu ile..

• qeceninprensi kullanıcısına yanıt
    Mac ayarlarından yapılabiliyormuş ama olmadı. Hayır anlamadığım bağlanamayınca dayanamadım şuan modemi sıfırladım yine wifi bağlanamıyorum. Resmen Keyfine göre bağlanmama izin veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LINK TD854W wifi sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.