Şimdi Ara

TP LİNK WR543G ALICI OLARAK KULLANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • BENİM MODEM BAŞKA YERDE DİĞER ODADA PC VE UYDUYU İNTERNETE BAĞLAMAK İÇİN TP LİNK WR543G ALDIM AMA AYARLAYAMADIM BİLEN VARMI ACABA

• bahsettiğiniz modemden kurdum ama kurucaya kadar neler çektim bi de bana sorun çok slakca bir arayüzü var. kullanım klavuzuna göre ayarlayabilirsiniz eğer yapamadıysanız size bir kaynak gösterebilirim. Kurulumu çokzor olan bir modem allah yardımcınız olsun :D
    slowermetin2.com
  • bu access pointten bende aldım ama kablosuz alıcı olarak kullanamıyorum bilen varsa yardım edebilirmi acaba, bağlantıyı ayarlayıp kuruyorum internete girip gezebilyorum ancak msn bağlanmoyor ne yaptıysam bağlıyamadım. farklı modemde denedim olmadı aynı access pointten 1 tane daha vardı onuda açtım kullandım oda olmadı farklı bilgisayarda denedim sorun yine aynı net var ama msn bağlanmıyor bilgisayarlar aynı wireless sinyalde usb adaptörle bağlanabiliyor sorun yok ap üzerinden msn yok

bu işten anlayan ustalar buna bir çözüm lütfen :)

TP LİNK 601G modeli de mevcut bende fakat onda hiç bir sorun yok...

bahsettiğiniz modemden kurdum ama kurucaya kadar neler çektim bi de bana sorun çok slakca bir arayüzü var. kullanım klavuzuna göre ayarlayabilirsiniz eğer yapamadıysanız size bir kaynak gösterebilirim. Kurulumu çokzor olan bir modem allah yardımcınız olsun :D

Gateway USR 9108
    Server Amd 3600, 2 gb ddr2, 500 gb hdd, ati x1550 256 mb, DVR kayıt sistemi, hotspot sistemi
    Access Point 9 Adet D-Link DWL 2100 AP, 1 Adet D-Link DWL 2000+ Ap
    Antenler 4 Adet OMD-P18 18 db, 1 Adet OMD-P15 15 db, 5 Adet Biquad 12 db
    ----------------------------------------------------------------
    Oto ses sistemim
    Amplifikatör Sierra 1200D titanium
    Subwoofer Kicker Comp 15
    Skeaker Pionner 400 W

www.wirelessanten.com

TP LİNK WR543G bunu modem olarak kurduysanız helal olsun walla

• Arkadaşlar yapmanız gereken sadece gateway ve ip sini değiştirmek diğer modem ile çakışıyor ayarı lan kısmından yapabilirsiniz 192.168.1.1 olan ayarı 192.168.3.1 olarak değştirin olsun bitsin.
  • arkadaşlar bende tp lınk td W 8960N var ve akşam modemi arkasındaki dügmeden kapatınca adaptörden ses geliyor hani sular kesilince cıkan ses gibi ama o kadar yüksek degil gold tan aldım dün bügünde gittim degiştirdim modemin sorununu söyledim ilk defa böyle şikayet geldi dediler ve değiştirdiler ama bu da gene ses yapıyor acaba sizdekilerde böyle ses yapıyor mu yazarsanız sevinirim.
  • Merhaba, ben kablonet netmaster modem kullanıyorum kablolu interneti kablosuza çevirmek için tp link wr543g access point aldım ama bir türlü interneti kablosuza çeviremedim kablolu olarak bağladığımda net var sorun yok ama wireles olarak interneti aktarmayı başaramadım yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yiycem iyi günler :((((

Orijinalden alıntı: 06egri06
    Merhaba, ben kablonet netmaster modem kullanıyorum kablolu interneti kablosuza çevirmek için tp link wr543g access point aldım ama bir türlü interneti kablosuza çeviremedim kablolu olarak bağladığımda net var sorun yok ama wireles olarak interneti aktarmayı başaramadım yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yiycem iyi günler :((((

Merhaba,
    WR543G router çalışma modu olarak 2 seçenek sunmaktadır: AP Client Router ve AP router. Varsayılan olarak AP Client Router modu seçilidir. Siz uydunet modem ile beraber kullanabilmek için AP router modunu seçmeniz gerekmektedir.
    Daha sonra uydunet modemden gelen ethernet kablosunu routerın WAN portuna takın. Bu şekilde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
    Eğer router IP almaz ise bu durumda routerın IP'sini İSS'ye kaydettirmeniz gerekir veya bilgisayarınızın ethernet kartı MAC adresini routerın ayarlarında MAC clone yöntemi ile yazmanız gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyalcin -- 23 Mart 2010; 15:34:41 >

• Gerek kalmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 31 Mart 2010; 10:39:35 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.