Şimdi Ara

TP link Wıreless sorunu .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum şu ismi (bbnet) olan bir internet sağlayıcısından internet açtırdım bu firmanın şehrin her noktasında bağlantı alanları bulunuyor.Bu bağlantı noktalarına bağlanıp ardından kullanıcı adı ve şifre girip internete giriyorsunuz. Benim laptopumun kablosuz bağlantı az çekitiği için bana TP-LİNK TL-WN7200ND model USB ye takılan wıreless verdiler ürün buhttp://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TL-WN7200ND#down bunun sayesinde daha fazla çekim alanı oluyor Şimdi soruna geçelim...

TP-LINK Wıreless ı bağlıyorum internete 3-4 saat geçiyor sonra interneten çıkıcağım zaman çekiyorum USB den Wıreless i o kapanıyor wıreless ta sarı nokta çıkıyor orası tamam.Ama Simgelerden wıreless ın üzerine tıklıyorum kablosuz ağ bağlantıları çıkmıyor ses simgesine tıklıyorum oda açılmıyor sonra herhangi bir aygıtı USB den çekince ses gelirya pc den dıngg diye oda çıkmıyor Sonra fareyi çekiyoum usb den tekrar takıyorum Farenin ışığı yanıyor ama fare hareket etmiyor PC yi yeniden başlatıyorum sorun çözülüyor. Kısa süreli bağlanırsam 15-30 dk gibi yukarıda saydıgım sorunların hiçbiri olmuyor. Sadece 3-4 saat girince bu olaylar oluyor.

Sorun nedir acaba ? ben USB den takılan wıreless le Laptopun kendi Wıreless i arasında uyumsuzluk (çakışma) oldugunu düşünüyorum Yardımcı olun lütfen.

Laptop daha yeni 1 hafta oldu Asus X55U model. İştetim Sistemim Windows 7 Ultimate 64-bit

• dediğiniz gibi tplink wireless ı laptopa bağladığınızdan dolayı olabilir.Çakışma vardır veya yüklerken hatalı yüklenmişte olabilir.Belkide virüs felan olabilir.

Aynı ürün bendede var geçen seneden beridir kullanıyorum ama benimki masaüstü ve hiç usbden çekmiyorum arada sırada kasaya ayar çekiceksem çıkarıyorum oda kapalıyken sadece.Sizdeki olan sorun bence tamamen programla veya programlarla ilgili bir sorun.Donanımsal birşey olmadığı kesin.
  • Sadece wi-fi cıkarınca mı oluyor bu olay
  • birde çıkaracağınız zaman doğrudan hemen çekmeyin kabloyu usbden, çekmeden önce usb simgesinin üzerine gelip donanımı güvenle kaldır demeyi unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sermer

birde çıkaracağınız zaman doğrudan hemen çekmeyin kabloyu usbden, çekmeden önce usb simgesinin üzerine gelip donanımı güvenle kaldır demeyi unutmayın.

Tp link te oyle bişey yok ya diğer cihazlarda oluyor mesela USB Flash disk te Donanımı güvenle kaldır falan oluyor da TP link Wıreless ta çıkmıyor o yazı İlk bağlantıyı kesiyorum ardından usb yi çıkarıyorum. Virüs olma ihtimalı yok çünkü bilgisayarda Bitdefender Internet Security 2013 yüklü tarama yapmıştım herhangi bir uyarı vermedi.
  • başka bir laptopta dene birde onda bak aynı şey oluyormu diye. Bilemiyorum açıkçasıı ilginç bir durum aynı cihaz bendede var gayet memnunum. Program ekle/kaldır dan tp-link wireless programını silip yeniden yükleyip denedinmi?
  • Error_07 E kullanıcısına yanıt
    Dostum bu kadar kesin konuşmayın lütfen.Tamam sorununuz yazılımsal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tp-Link W8961N internet sorunu
    7 yıl önce açıldı
    tp link td w8960n wifi sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmailCanKurt

Dostum bu kadar kesin konuşmayın lütfen.Tamam sorununuz yazılımsal.

Tamam teşekkürler cevaplar için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.