Şimdi Ara

TP-Link Wireless Adaptörü ile PC'yi Nasıl Modem Yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde TP-LİNK TL-WN8200ND usb wireless adaptör var. Bunu pc ye sorunsuz yükledim. Işık filan da yandı. Bu usb wireless adaptör ile PC'yi kablosuz modem yapmak istiyorum ama bi türlü olmuyor. Normalde pc kablo ile modeme de bağlı. Ama kablosuz yapmak da istiyorum. Bazı programlar denedim fakat yerel ağ bağlantısını görüyor fakat tp-link i görmüyor. Acil yardım eder misiniz? Yarına kadar vaktim var ve evden üniversite için ayrılıyorum. 2,5 ay sonra anca dönerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 20 Ekim 2013; 5:22:55 >

• wifi adaptörün markası veya modeli önemli degil. eger windows 7 veya üzeri bir işletim sistemi kullanıyorsanız bilgisayarınıza kablo ile gelen internet baglantısını bir kaç işlem ile kablosuz yayına çevirebilirsiniz. işlemler adım adım şu şekilde olmalı.
    Win7 için
    1- Başlat \ Denetim Masası \ Ag ve Paylaşım Merkezini Açın
    2- Seçeneklerde "Yeni baglantu veya ag kurun" tıklayın
    3- Açılan pencerede "Kablosuz geçiçi(Bilgisayarlar arası) ag kur" seçip "ileri" tuşuna tıklayın ardından tekrar "ileri" tuşuna
    4- Ag Adı: Kısmını Doldurun
    Güvenlik Türü: Seçin
    Güvenlik Anahtarı: Belirleyin ve Bu Agı Kaydet kutusunu işaretleyin (WPA2 için Enaz 8 Karakter şifre kullanmanız gerekir)
    ve ardından "ileri" tuşuna tıklayın ve internet Baglantı Paylaşımını aç seçenegine tıklayın.
    5- Ag ve Paylaşım Merkezinde Soldaki "Bagdaşırıcı ayarlarını degiştirin" Seçenegine tıklayın.
    6- Açılan Pencerede gördügünüz her iki simgeyide birlikte seçin "CTRL+A" simgelerden birine sag tuş ile tıklayıp "Baglantıları Köprüle" tıklayın.

Bu işlemler sonunda isteginiz kablosuz bir aygıt ile belirlemiş oldugunuz şifreyi kullanarak wifi olarak internete girebilirsiniz.
    (Wifi kullanmak için Bilgisayarın Herzaman açık olması gerekir)

• quote:

Orijinalden alıntı: CIZIK

wifi adaptörün markası veya modeli önemli degil. eger windows 7 veya üzeri bir işletim sistemi kullanıyorsanız bilgisayarınıza kablo ile gelen internet baglantısını bir kaç işlem ile kablosuz yayına çevirebilirsiniz. işlemler adım adım şu şekilde olmalı.
    Win7 için
    1- Başlat \ Denetim Masası \ Ag ve Paylaşım Merkezini Açın
    2- Seçeneklerde "Yeni baglantu veya ag kurun" tıklayın
    3- Açılan pencerede "Kablosuz geçiçi(Bilgisayarlar arası) ag kur" seçip "ileri" tuşuna tıklayın ardından tekrar "ileri" tuşuna
    4- Ag Adı: Kısmını Doldurun
    Güvenlik Türü: Seçin
    Güvenlik Anahtarı: Belirleyin ve Bu Agı Kaydet kutusunu işaretleyin (WPA2 için Enaz 8 Karakter şifre kullanmanız gerekir)
    ve ardından "ileri" tuşuna tıklayın ve internet Baglantı Paylaşımını aç seçenegine tıklayın.
    5- Ag ve Paylaşım Merkezinde Soldaki "Bagdaşırıcı ayarlarını degiştirin" Seçenegine tıklayın.
    6- Açılan Pencerede gördügünüz her iki simgeyide birlikte seçin "CTRL+A" simgelerden birine sag tuş ile tıklayıp "Baglantıları Köprüle" tıklayın.

Bu işlemler sonunda isteginiz kablosuz bir aygıt ile belirlemiş oldugunuz şifreyi kullanarak wifi olarak internete girebilirsiniz.
    (Wifi kullanmak için Bilgisayarın Herzaman açık olması gerekir)

Dediklerini aynen yapıyorum. İnternet Bağlantı paylaşımını aç seçeneğine tıklayınca Windows Internet bağlantı paylaşımını (ICS) ayarlayamadı diye hata çıkıyor. Sonuç olarak telefon veya laptop yeni kurduğum ağı yine görmüyor. Lütfen yardım, kafayı yicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 24 Kasım 2013; 14:57:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.