Şimdi Ara

Tp Link Wireless Adaptör Tavsiyesi Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün wireless adaptör alacagim tp link düsünüyorum ama hangi model bilmiyorum 30-35 tl yi civarinda bir seyler önerebilirmisiniz suan icin tp link 422g modeli ve 821n modelini düsünüyorum bide bir sorum olacak tp linkdeki wireles adaptörlerinde 821n 821nc 422g 422gc diye harflendirme var bunlar arasindaki farklar nedir ve hangisi daha iyidir ne anlama gelir bilgilendirirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: CCeVViKK

bugün wireless adaptör alacagim tp link düsünüyorum ama hangi model bilmiyorum 30-35 tl yi civarinda bir seyler önerebilirmisiniz suan icin tp link 422g modeli ve 821n modelini düsünüyorum bide bir sorum olacak tp linkdeki wireles adaptörlerinde 821n 821nc 422g 422gc diye harflendirme var bunlar arasindaki farklar nedir ve hangisi daha iyidir ne anlama gelir bilgilendirirseniz sevinirim

Bağlantı kuracağınız mesafe nekadar ve arada kaç duvar var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 24 Eylül 2011; 10:55:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Orijinalden alıntı: CCeVViKK

bugün wireless adaptör alacagim tp link düsünüyorum ama hangi model bilmiyorum 30-35 tl yi civarinda bir seyler önerebilirmisiniz suan icin tp link 422g modeli ve 821n modelini düsünüyorum bide bir sorum olacak tp linkdeki wireles adaptörlerinde 821n 821nc 422g 422gc diye harflendirme var bunlar arasindaki farklar nedir ve hangisi daha iyidir ne anlama gelir bilgilendirirseniz sevinirim

Bağlantı kuracağınız mesafe nekadar ve arada kaç duvar var?

ev icinde kullanacagim arada 3 duvar 10 metre var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi adaptör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.