Şimdi Ara

Tp-Link WA801ND access point kurulumu. Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetin çekmediği odalara interneti sağlamak için dün gittim access point aldım. Ancak içinden çıkan kurulum kitapçığını aynen uyguladığım halde 192.168.0.254 (modemin arayüzü) bağlanamıyorum. Statik ip vererekte denedim ancak bu sefer de internet düşüyor.

Modeli: TL-WA801ND

Daha önceden kurmuş olanlar ve ya yardım edebilecek olan arkadaşlar buyrun lütfen. Şimdiden teşekkürler.

• linkteki video işinize yarayabilir

http://kolaykurulum.net/video23
  • quote:

Orijinalden alıntı: lodos denizcisi

linkteki video işinize yarayabilir

http://kolaykurulum.net/video23

Bende gördüm videoları fakat, cihazın arayüzüne yani 192.168.0.254'e bağlanamıyorum bir türlü..
  • canmert02 kullanıcısına yanıt
    1-Cihazı ethernet kablosu ile pc ye bağlayın
    2-Ethernet bağdaştırıcısına resimdeki gibi statik ip verin.

3- Tarayıcıdan 192.168.0.254 adresine bağlanın. Arayüz giriş ekranı gelecektir.

Eğer hala bağlanamıyorsanız. Cihazın arkasındaki reset tuşunu kullanarak cihazı resetleyip tekrar deneyin.
  • quote:

1-Cihazı ethernet kablosu ile pc ye bağlayın
    2-Ethernet bağdaştırıcısına resimdeki gibi statik ip verin.

3- Tarayıcıdan 192.168.0.254 adresine bağlanın. Arayüz giriş ekranı gelecektir.

Eğer hala bağlanamıyorsanız. Cihazın arkasındaki reset tuşunu kullanarak cihazı resetleyip tekrar deneyin.

ilk kısmı hallettim yani, cihazı bilgisayarıma bağlayıp arayüzüne ulaştım ordan hızlı kurulum yaptım şimdi ise cihazı ethernetle modemime bağladım. Şimdi nasıl birbirine bağlıcam?

• yani şöyle söyliyim. modeme kabloyla bağlıyken internet var yani oldu ancak ben kabloyla bağlamak istemiyorum wireless ile bağlansın modemime bunu nasıl yapıcam.
    hangi modda kurulum yaptınız? Access Point Modu,Client Modu,Repeater Modu ? veya cihazı hangi amaçla kullanmak istiyor sunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LİNK WA701ND YARDIM!!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    repeater modda kurulum yapmalısınız.
  • quote:

hangi modda kurulum yaptınız? Access Point Modu,Client Modu,Repeater Modu ? veya cihazı hangi amaçla kullanmak istiyor sunuz?

access point olarak kurulum yaptım. Amacım şu evin diğer bölgelerine interneti ulaştırmak. Bunun içinde cihazımı modemin yanına değilde ortada biryere koyacağım
  • hemen deneyeceğim
    video yardımcı olur.

• Hallettim sorunu teşekkür ederim.
    Rica ederim, sıkıntısız kullanırsınız umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.