İnternetin çekmediği odalara interneti sağlamak için dün gittim access point aldım. Ancak içinden çıkan kurulum kitapçığını aynen uyguladığım halde 192.168.0.254 (modemin arayüzü) bağlanamıyorum. Statik ip vererekte denedim ancak bu sefer de internet düşüyor.
Modeli: TL-WA801ND
Daha önceden kurmuş olanlar ve ya yardım edebilecek olan arkadaşlar buyrun lütfen. Şimdiden teşekkürler.
Bende gördüm videoları fakat, cihazın arayüzüne yani 192.168.0.254'e bağlanamıyorum bir türlü..
canmert02
kullanıcısına yanıt
1-Cihazı ethernet kablosu ile pc ye bağlayın 2-Ethernet bağdaştırıcısına resimdeki gibi statik ip verin.
3- Tarayıcıdan 192.168.0.254 adresine bağlanın. Arayüz giriş ekranı gelecektir.
Eğer hala bağlanamıyorsanız. Cihazın arkasındaki reset tuşunu kullanarak cihazı resetleyip tekrar deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: lodos denizcisi
1-Cihazı ethernet kablosu ile pc ye bağlayın 2-Ethernet bağdaştırıcısına resimdeki gibi statik ip verin.
3- Tarayıcıdan 192.168.0.254 adresine bağlanın. Arayüz giriş ekranı gelecektir.
Eğer hala bağlanamıyorsanız. Cihazın arkasındaki reset tuşunu kullanarak cihazı resetleyip tekrar deneyin.
ilk kısmı hallettim yani, cihazı bilgisayarıma bağlayıp arayüzüne ulaştım ordan hızlı kurulum yaptım şimdi ise cihazı ethernetle modemime bağladım. Şimdi nasıl birbirine bağlıcam?
yani şöyle söyliyim. modeme kabloyla bağlıyken internet var yani oldu ancak ben kabloyla bağlamak istemiyorum wireless ile bağlansın modemime bunu nasıl yapıcam.
canmert02
kullanıcısına yanıt
hangi modda kurulum yaptınız? Access Point Modu,Client Modu,Repeater Modu ? veya cihazı hangi amaçla kullanmak istiyor sunuz?
hangi modda kurulum yaptınız? Access Point Modu,Client Modu,Repeater Modu ? veya cihazı hangi amaçla kullanmak istiyor sunuz?
access point olarak kurulum yaptım. Amacım şu evin diğer bölgelerine interneti ulaştırmak. Bunun içinde cihazımı modemin yanına değilde ortada biryere koyacağım
hemen deneyeceğim
canmert02
kullanıcısına yanıt
video yardımcı olur.
Hallettim sorunu teşekkür ederim.
canmert02
kullanıcısına yanıt
Rica ederim, sıkıntısız kullanırsınız umarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme