Şimdi Ara

TP Link WA5210G reset sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşın interneti bu cihazla kendi aparmanımıza yönlendirdik. Tüm apartman bu cihazdan internet kullanıyor. Bilindiği gibi dış mekan cihazı. Binaya uzaklığı 50 metre kadar. Arkadaşın dairesinden 20 metrelik bir kablo ile bi direğe sabitledik. Direk rüzgarda biraz sallanıyor.

Sorun şu ki akşamları kullanım yoğunlaştığında cihaz sık sık yeniden başlıyor. bağlanan kullanıcı sayısı 18 ve üzerine çıktığında resetleme oluyor.

2 tezim var. ya direk sallandıkça kabloda temassızlık oluşup resetliyor ya da bağlanan kullanıcı sayısı arttığında resetliyor. Neden olabilir ??

• kullanıcı çokluğu olabilir
  • Bu modelin klasik sorunu diyebilirim.Client mod kullaniyorum,sık sık baglanti kopuyordu.Forumda konusu geçen airos u yukledim, kopma olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einlied -- 14 Kasım 2015; 23:45:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 5210g var airos yüklü. Reset attım ve cihazın wirelrss kapandı. Kablolu ve kablosuz hiçbir şekilde baglanamıyorum bilgisayar görmüyor. Kabloyla bagladıgımda cihazın lan ışığı da yanmıyor. Cat5 ve cat6 kablo ikisiyle de denedim. Bir çok kabloyla denedim sorun aynı. Nedeni ne olabilir

• prof_z P kullanıcısına yanıt
    cihaz bildiğin tuğla vaziyetinde şuan airos yüklerken olur genelde yükledikten sonra olduğuna eminmisin?Yani airos yükleyip bir süre kullandıktan sonramı böyle oldu?
    cihaz bağlı durumdayken ağ bağlantılarındaki cihazın atamaya çalıştığı ipv4 durum ekranını gösteren resim yüklersen bir kontrol edelim.
  • Yok hocam cihaz airos ile stabil daha önce çok kullanılmış. Ben wireles ile bağlanmıştım ancak mac ayarlarında cihaza yanlış mac adresini kopyalayıp yapıstırmıstım. Artık wireles ile bağlanamıyordum. Lan ile de bilgisayar görmüyor yani hiçbir tık yok pcde. Ben de reset atmaya karar verdim. Şimdi cihazın wirelessi kapandı görünmüyor kablosuz ağlarda. Lan ile de baglanamıyorum cihazda sadece power ve 2 tık da wireless ısıgı yanıyor. Bilgisayardan ağ driverlrrini kaldırdım yükkedim fayda etmedi. Yani pc cihazı görüp de sınırlı bağlantı sorunu değil. Hiç kablo takılmamış tepkisi veriyor. Nasıl erişeceğim cihaza. Resetten önce bağlanabiliyordum ve ayar yapabiliyordum. Ancak sunu da diyeyim. Resetten önce lan ile bağlanmayı hiç denemedim. Wireles gidince bağlamak aklıma geldi.

• Yanlış hatırlamıyorsam AirOs yüklerken mac adresine göre şifre giriliyordu. AirOs bu şekilde çalışıyordu. Mac adresini değişince problem olmuş olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tp link td w8960n wifi sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Tp-Link W8961N internet sorunu
    7 yıl önce açıldı
    TP-LINK TD854W wifi sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • resim eklemen mümkünmü? ve anlamadığım mac nasıl değişiyor?
  • Yükleme videosunda var. Videonun 2:05 inci dakikasında Kopyala yapıştır yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NetteTek

Yükleme videosunda var. Videonun 2:05 inci dakikasında Kopyala yapıştır yapıyor.

Hocam resmi netten buldum temsili. En alttaki yere mac ekledim. Bunlar oldu.
     TP Link WA5210G reset sorunu

• mac engellemeyi açmışsın cihaz bağlayamaman normal
    benim ekran görüntüsü dediğim cihazın bilgisayara nasıl bir ip verdiğiydi bunu ekle demiştim

ayrıca cihaza normalde reset atılır atılmıyorsa donanımsal yada yazılımsal sıkıntı var demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diamondx -- 5 Aralık 2015; 20:41:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.