Şimdi Ara

- Tp-link W8961N 60 TL (SIFIR) -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 - Tp-link W8961N 60 TL (SIFIR) -
    SATILDI
    Fiyat : 60 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam bende bu modemin bir alt modeli vardı neyse sitesinden gücellemesini indirdim modem bozuldu sonra bana bu modemden gönderdiler boyna internet kopuyor yine servisi aradım ilgilenmediler hatta forumda tp link merkez danışmanı var o aradı beni modemde sorun yok dediler bozuk modem bu seri.En sonunda modemi balyozla parçalayıp videosunu attım tp link türkiye merkezine bu kadar sorumsuz bir firma görmedim inan senin konuyu görünce benim modeme baktım aynı model sanırım genel sorun ben 5 ay uğraştım Allah sabır versin bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 16 Aralık 2014; 21:50:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Hocam bende bu modemin bir alt modeli vardı neyse sitesinden gücellemesini indirdim modem bozuldu sonra bana bu modemden gönderdiler boyna internet kopuyor yine servisi aradım ilgilenmediler hatta forumda tp link merkez danışmanı var o aradı beni modemde sorun yok dediler bozuk modem bu seri.En sonunda modemi balyozla parçalayıp videosunu attım tp link türkiye merkezine bu kadar sorumsuz bir firma görmedim inan senin konuyu görünce benim modeme baktım aynı model sanırım genel sorun ben 5 ay uğraştım Allah sabır versin bize

amacım ilanı baltalamak değil ama bendede aynı seri kasa eski model var 1 yıl kullandım hiç kopma yok
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-td-w8961nd-sifirina-bosa-para-vermeyin-akil-isi-sadece-49-tl-195919568/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: firstbuddy78

quote:

Hocam bende bu modemin bir alt modeli vardı neyse sitesinden gücellemesini indirdim modem bozuldu sonra bana bu modemden gönderdiler boyna internet kopuyor yine servisi aradım ilgilenmediler hatta forumda tp link merkez danışmanı var o aradı beni modemde sorun yok dediler bozuk modem bu seri.En sonunda modemi balyozla parçalayıp videosunu attım tp link türkiye merkezine bu kadar sorumsuz bir firma görmedim inan senin konuyu görünce benim modeme baktım aynı model sanırım genel sorun ben 5 ay uğraştım Allah sabır versin bize

amacım ilanı baltalamak değil ama bendede aynı seri kasa eski model var 1 yıl kullandım hiç kopma yok
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-td-w8961nd-sifirina-bosa-para-vermeyin-akil-isi-sadece-49-tl-195919568/detay/

Doğru olabilir hocam ama bana göre şanslıymışsınız.ben yaşadıklarımı yazdım arkadaşta yaşadıklarını yazmış sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

Orijinalden alıntı: firstbuddy78

quote:

Doğru olabilir hocam ama bana göre şanslıymışsınız.ben yaşadıklarımı yazdım arkadaşta yaşadıklarını yazmış sonuçta

ben üstüne basarak yazdım zaten benim sattığım dış kasa farklı
    içide belki anakart filanda farklıdır ondan olabilir

• tp-link routeri müşteri hizmetleri yardımıyla telefonda uptade yaparken brick oldu.banamısın demediler. 3.5 senelik olduğu için
  • bukalemuns isimli arkadaşa satıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.