Bildirim
TP-Link virüs sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba, öncelikle bilgisayarına adware girmiş olabilir, bu yüzden reklam görüyorsun. Sistemini herhangi bir adware temizleyici programla, örneğin Malwarebytes-Anti Malware veya Adwcleaner ile taratmanı öneririm.Eğer işe yaramazsa virüs girmeden önceki tarihe sistem geri yükleme yaparsan sorunun çözülebilir -
Sağol usta da pcye fotmat atalı 1 ay oluyor pc ile alakası yok digitürktedr görüyorum telefondada modeme ne yapabilirim? İlgin için sağol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı TP Link ürünlerinde güvenlik açığı bulunmakta. Bunu çözmek için varsa yeni firmware yüklemen gerekiyor. Yoksa yeni bir modem almayı düşünmelisin.
http://uzmanim.net/soru/tp-link-marka-modemlerdeki-guvenlik-acigindan-nasil-korunurum/7791 -
adwcleaner ve malwarebytes ikisiylede tarattım yinede aynı sonuç yardım edin ya
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- word tek sayfaya sığdırma
- asus format tuşu
- iki bilgisayar arasında ortak klasör oluşturma
- youtube kullanılmayan video gizlendi
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- windows lisansınızın süresi yakında dolacak çözümü
- telefon wifi bağlanmıyor
- güvenli önyükleme açma
- udf indir
- pc kapatma komutu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X