Şimdi Ara

TP-LİNK TL-WR841N ROUTER İNTERNETE GİREMİYORUM!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Var bi biz halledemedik çinliler filan çatır çatır kullanıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: argimax

Var bi biz halledemedik çinliler filan çatır çatır kullanıyo

Mesafe olarak size yakinmi onlarin ssid
    Gorunuyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Gorunuyormu

Duvarlar çok kalın olduğu için düşmüyor..
  • quote:

quote:

quote:

Gorunuyormu

eğer onların ssid görünüyorsa ondan wds denemesi yapın dicektim
    çinli arkadaşlara sormak lazım aslında
    dediğim gibi sizin routerin mac adresini dhpc sunucusuna tanıtmak gerek sanırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gorunuyormu

Onu nasıl yapıcaz hocam?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gorunuyormu

Onu nasıl yapıcaz hocam?

sistemi kuran veya bilgi işlem artık sistemle kim ilgileniyorsa onu bulmak gerek sanrıım
    siz çinli abilere de bi sorun

• Sistemi kurana ulaşmam mümkün değil çünkü merkezi sistem.Çinlilere sorarım en fazla onlardan bişey çıkacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicaptain -- 24 Kasım 2014; 21:21:27 >
  • quote:

Sistemi kurana ulaşmam mümkün değil çünkü merkezi sistem.Çinlilere sorarım en fazla onlardan bişey çıkacağını sanmıyorum.

Sayın @argimax

Forumdaki yazışmalarınıza istinaden bağlı bulunduğunuz yurt sisteminde Sayın @connaught kullanıcımızın belirtmiş olduğu gibi yurdun firewall (güvenlik duvarını) geçemediğinizden dolayı internet hizmeti alamamaktasınız. Yurdun yöneticileri ile görüşerek veya bilgi işlem sorumlusu ile irtibata geçerek Router cihazının mac adresine ip tanımlaması yaptırabilirsiniz.
    ikinci bir çözüm sunumu ise TL-WR841N Router cihaza bağladığınız LAN kablosunu direk bilgisayarınızın ethernet LAN portuna taktığınızda internet erişimi alıyorsanız bilgisayarınıza tanımlanan ip adreslerini bizlere bildirmenizi rica ederiz. eğer PC tarafından alınan ip adresleri ile Router cihazının WAN bağlantısına statik olarak ip adresleri tanımlanırsa internet bağlantısı gerçekleşebilir.

TP-LİNK TL-WR841N ROUTER İNTERNETE GİREMİYORUM!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 26 Kasım 2014; 9:41:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

quote:

Sistemi kurana ulaşmam mümkün değil çünkü merkezi sistem.Çinlilere sorarım en fazla onlardan bişey çıkacağını sanmıyorum.

Sayın @argimax

Forumdaki yazışmalarınıza istinaden bağlı bulunduğunuz yurt sisteminde Sayın @connaught kullanıcımızın belirtmiş olduğu gibi yurdun firewall (güvenlik duvarını) geçemediğinizden dolayı internet hizmeti alamamaktasınız. Yurdun yöneticileri ile görüşerek veya bilgi işlem sorumlusu ile irtibata geçerek Router cihazının mac adresine ip tanımlaması yaptırabilirsiniz.
    ikinci bir çözüm sunumu ise TL-WR841N Router cihaza bağladığınız LAN kablosunu direk bilgisayarınızın ethernet LAN portuna taktığınızda internet erişimi alıyorsanız bilgisayarınıza tanımlanan ip adreslerini bizlere bildirmenizi rica ederiz. eğer PC tarafından alınan ip adresleri ile Router cihazının WAN bağlantısına statik olarak ip adresleri tanımlanırsa internet bağlantısı gerçekleşebilir.

Kabloyu takınca internete girebiliyorum ama kablosuzdan giremiyorum internet erişimi yok uyarısı çıkıyor.Yurdun yöneticileriyle iletişime geçme durumum yok yurtdışında okuyorum merkezi ağ sistemi var 14 tane yurdu var 2. yöntemi uygulamaya çalışcam

• quote:

Routerı alalı 3 gün oldu hala internete giremedim.Kablolu interneti kablosuz olarak paylaştırmak istiyorum ama bir türlü yapamadım.Klavuzda belirtildiği gibi kurulum yaptım ama bir türlü giremedim internete Allah rızası için biri yardım etsin nolur !!!Kaç gündür bunla uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim.İzlediğim aşamalar şu şekilde klavuzda belirtildiği gibi...Auto seçeneğini şeciyorum...

Sayın @argimax ,

Kablosuz Router ile mevcut internet bağlantınızı paylaştırmak için aygıtı WAN portundan internet bağlantısına bağlamanız yeterlidir. Bağlantı için herhangi bir yapılandırma yapmanıza gerek yoktur. Aygıtın altındaki etikette yazılı olan kablosuz ağ adı (SSID) ve kablosuz şifresi ile bağlantı kurabilirsiniz. Kablosuz ağa ayarlarınızı özelleştirmek istiyorsanız SSS ID: 256'daki talimatları izleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.