Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TP-LINK TL-WA854RE 300 Mbps N Kablosuz Wall Plug Satın Al 30 Kasım 2020 15:04 1 1 TP-LINK TL-WA854RE 300 Mbps N Kablosuz Wall Plug HepsiBurada'dan aldığım Wi-Fi extender benim ihtiyacımı karşılamadığı, daha doğrusu ihtiyacımın olmadığını fark ettiğim için, hiç kullanmadan satıyorum. Fişe iki kere taktım, ilk taktığımda kurulumu mobil uygulaması ile yaptım. İkinci taktığımda test edip, satmaya emin olduktan sonra sıfırlama işlemini yine uygulama üzerinden yaptım ve olduğu gibi kutusuna koydum. Sıfırdan tek farkı dışındaki jelatininin olmaması.Faturası online olarak mevcut, sipariş tarihi 05.11.2020, fatura düzenlenme tarihi 07.11.2020.İstanbul içi elden teslim tercihimdir, kargo ücreti alıcıdan olacak şekilde şehir dışına da gönderebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 120 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Acer 4820TG (Arızalı) Intel Pentium E5200 + XIGMATEK kule fan TP-LINK TL-WA854RE 300 Mbps N Kablosuz Wall Plug 2 Adet DVD-RW Dahili Optik Yazıcı / Okuyucu