Şimdi Ara

TP LINK TD-W9970 v3 / ASUS DSL-N16U

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TP LINK TD-W9970 v3 sıfır kutusunda olup 2 yıl garantilidir.

FİYAT : SATILDI

ASUS DSL-N16U 2 Yıl önce Vatan bilgisayardan alındı 1 yıl garantisi devam ediyor kutusu, faturası ve aksesuarları herşeyi eksizdir.. aksesuarları kullanılmadı.Ev ortamında kullanıldı bir kaç tane toz dışında kozmetik açıdan kutudan çıktığı hali ile aynı.

FİYAT : 150 TL

Her iki modemide tüm servis sağlayıcılarında kullanabilirsiniz.
    İkiside ADSL/VDSL2/FIBER desteklidir.
    Alıcılara ürünlerin resimlerini Whatsupdan detaylı resimleri göndiririm.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 24 Aralık 2018; 16:32:37 >

• TP LINK TD-W9970 v3 modem için satıcı ile iletişime geçtim. Ürün konusunda detaylı bilgilendirme yaptı. Anlaşma sonrası ücreti gönderildi. Ürün geldikten sonra da yorum yazacağım. Teşekkür ederim.
  • Ürün tarafıma ulaştı. Kargo yanlış gönderildiği için sıkıntı yaşadım. Modemde herhangi bir sıkıntı sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahap1985

Ürün tarafıma ulaştı. Kargo yanlış gönderildiği için sıkıntı yaşadım. Modemde herhangi bir sıkıntı sorun yok.
    Kargo yanlış gönderilmedi. Ürün elinize bir günde sorunsuz bi şekilde ulaştı. Sadece kargo ücreti fazla tuttu onuda en başta Yurtiçi dışında gönderme imkanım yok diye belirtmiştim. Kargo ücretini ben almıyorum kargo alıyor ona benim yapabilceğim bişey yok malesef. Ben sadece size gönderdiğim modemden sorumluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 27 Aralık 2018; 13:51:33 >
  • Hocam yalan söylemiyorum ben fazladan para vermemek için sizden özellikle rica ettiğim halde böyle oldu. yurtiçi yada başka kargo sorun değildi zaten. Para vermek istemesem senden alışveriş yapmam kargo dahil satan arkadaşlarda var burada. Yorumumda ürün için sorunsuz diye yazdım konuyu başka yere çekmeye gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR TP LINK TD-W9960 MODEM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.